Goruk ne ola ki????
Olgunlaşmamış üzümü eziyorsun sonra su ve tuzla karıştırıyorsun içine salatalık doğruyorsun.... ekşi ekşi ohhh mis kesinlikle deneyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Goruk ne ola ki????
günaydın kızlar bol iradeşi günler çikolata , cips, tatlı , kızarta onlarda neymiş hayatımızda hiç yemedikleriz mi? Zaten yiye yiye kilo aldık onlar düşman düşman :)
Gunaydin kızlar....yaa tartilmamak icin zor tutuyom kendimi bugun :))
Bakalım cuma ne olcak sen geçen hafta ne kadar lilo verdin?
1.8 kilo vermistim canim....:)
süperr, bu hafta o kadar kilo versem, çoookkk mutlu olcam :)))
esda pisi pisiKaptana ceza vermek bize yakışmaz :)) sen işini bilir yaparsın zaten :))
Olgunlaşmamış üzümü eziyorsun sonra su ve tuzla karıştırıyorsun içine salatalık doğruyorsun.... ekşi ekşi ohhh mis kesinlikle deneyin
masallah nazar degmesın hayrolsun spor yapta fazla enerjını at arpa fazlalıgı olabulu hehehhegünaydın kızlar,
bugün çok enerjikim :)) yerimde duramıyorum, nasıl oturupta çalışcam acaba :))
cısss detttt cumaya kadar tartılmak yoookGunaydin kızlar....yaa tartilmamak icin zor tutuyom kendimi bugun :))
1.8 kilo vermistim canim....:)
herkese gunaydınnnn guzel bırgun ve bolede bıter ınsallah.cumaya az kaldı kızlar son gayretler spora dayanalım takım yuzdesı 30 un altına ınmemelı hatta hedefı buyuk tuttum takımıma guvenıyorum dereceye gırıcz ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Bende 1.5 versem yeter 70 i bi gorsem ondan sonra daha cok gaza gelicem :))
ikimizde 71 dik degil mi bakalım belki 69 u buluruz
Bende 1.5 versem yeter 70 i bi gorsem ondan sonra daha cok gaza gelicem :))
71.5 benim tatlım. ..70 olsam super...dogum kilolarimin tamamindan kurtulmus olacam..kilolu hamile kalmistim ben...ondan sonrası da daha guzel bi vucut icin kilolarla vedalasmaya devam :)))
ben 3.bebegıme 85 le hamıle kaldım hıhıhıhıhıhı ıkızlerımede 53 kılo ıle vay anaısnı farka bak pehh peh peh
gecen hafta 76.7 ıdım bakalım bu hafta ne halt yemısım.
dalin cim senin boyun kaçtı? benim ideal kilomu 58 hesaplıyor her yer, ama ben 58' de de kiloluyumki, 52 iyidir iyidir :))