Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

benimkide 166-167 falan, değişken yani :))

dıyetısyenler herzaman derkı ıdeal kılonuzuhesaplamak zor bısey deıl 167 ıse boyun

67-10=57 kg ıdeal kılondur.1 metreden sonrakı kusurattan 10 cıkarıosun ıdeal kılonu verıyo.56-57 senın ıdealın bnmkıde bazen 162 cıkıyo bazen 163 heheh bnmde 52-53 kg

180 boyu olan bı bayanın ıdeal kılosu 70 dır.erkeklerde 5 cıkarıyoduk sanırım

yavrukuşum 20 kilo vermişsin buna şükret, uğraşıp uğraşıp bunu da yapamayanlar var.. çok şükür aşırı bir kilomuz yok. hep birlikte bu azimle en kısa zamanda kurtulacağız inşallah :))

bu arada öncesi sonrası diye resim eklesene görelim gaza gelelim bizde :))

ben 62 kiloyken çektim, biraz zayıflayayım hemen eklicem :))

tatlıskom var zaten ole resımelrım.benı arkadas olarak ekle gorebılrısın profılımden.ılkı 95 kılo ıken ıkıncısı 79 kılo ıken suan 76.7 ıdı en son ekle benı bak bakalım

Ayyy temizlik bitirdi beni... cok yoruldum..kusura bakmayin bugun muhabbete katilamadim cok..

kolay gelsın cnm temızlık ınsanı bıtırıyo.sanmayınkı ben butun gun bunun basındayım acık durur ole hergun temızlık yaparım.dun 4 saat utu yaptım bugunde carsaflar gunuydu 2 saatte bugun ayrıdna tuller yıkanıp utulenecek atom karıncamıyım neyım :)

Kızlarrrrrr ben geldimmmmmm 12 de uyanan hatta yarımda uyanan bir uyuyan güzel olarak buradayım burda olmanın haklı gururunu yaşıyor ve saygılarımı iletiyorum.

Başta sevgili kaptanımız dalin hanım ve siz değerli dava arkadaşlarım, nasılllar acaba? içimdeki hanımefendi hortladı bu gün

Kızlarrrrrr ben geldimmmmmm 12 de uyanan hatta yarımda uyanan bir uyuyan güzel olarak buradayım burda olmanın haklı gururunu yaşıyor ve saygılarımı iletiyorum.

Başta sevgili kaptanımız dalin hanım ve siz değerli dava arkadaşlarım, nasılllar acaba? içimdeki hanımefendi hortladı bu gün

ıyıyım sekerım gorunmuyorsunn hayat cokmu kosturuyo senı nedır

bende de bi ütü var ki sorma :))) yarin insallah yapayim da bitsin :))

:)) hosgeldin biz yorgunuz valla ama sen uyuyan guzel olarak enerjiyi depo etmis olmalisin :))

bende de bi ütü var ki sorma :))) yarin insallah yapayim da bitsin :))

:)) hosgeldin biz yorgunuz valla ama sen uyuyan guzel olarak enerjiyi depo etmis olmalisin :))
utu yapmaktan nefret ederım böö gelırdı kusardım adeta hatta olekı kıyafet fabrıkalarının dıreklerıne kadar syaar soverdım berbat bı fobıydı ta kı utumu degıtırene kadar utum bellıkı eskımız yıkadıgım sımsıyah cıcılerım bembeyaz kırec oluyodu ve su akıtıyodu o kırec yuzunden bıdaha yıkıyodum utumu degıstırdım yenısını aldım kullandıgım sye utu dıelmıs dedım.camasırlar utuyu gormeden dumduz oluyo n su ne kırec utuden zevk almaya basladım valla
kararın babasını verdim ben.. cuma tartı günü görüşücez kaptancığım

canım 1 haftadır inanın hem pskolojik hemde fiziksel olarak evrim geçirdim..bu gün oh bee dedim artık

ooo çok iddialı gördüm seni prenses :)) tartı günü için ben de iddialıyım ona göre :))

Oooo kaptan cok iddialiyiz bizzz :)) diger takimlar yandı :))

aferım benm yawru ceylanalrıma tombık kelebeklerıme ınsallah dereceye gırıcez gıbı gorunuyo bu ıdda ıle
ben ıddalıyım dıemıyorum belkıde vermısımdır bakalım

bekleyın dıger takımalr bız geliyikkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…