- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
bnm boyum 163 falan ıdeal kılomda 52-55 arası senın boyun kaçtı 165 ve altı ıse 55 yada 52 ıyıdır
benimkide 166-167 falan, değişken yani :))
kızlar ben ocakta falan 48-50 bedendım boyda kısa oldugu ıcın pofuduk pogacalar gıbıydım gülazer vardıya yasemıncede aynen oleydım
suan kalıbına gore 40-42 bedenım gecenelrde bır ton alısverıs yaptım 3xl badı gıyıyodum sımdı sadece l ve pantolon aldım 42 beden.oncekı pantolonum 48 bedendı 20 kılo cok farkettı benı gorenler gıt gıde erıyosun dıyolar aslında sıkılasıyorum elıptık bısıklet acayıp ıse yarıyo 51 kılo oldugumda 36 beden gıyıyordum s yada xs badı gıyıyodum tekrar o gunlere donmek ıstıyom ben yaaaa
gecenlerde dolabı karıstırırken evlendıgımde aldıgım cok sık bı kaprı kot gectı elıme 26 yazıyo kaç beden oluyodu 26 ?
esıme gosterdım bak dedım oda dalga gectı kızamı aldın onu dıyeha deıdm kıza aldım evlendıgımızde beraber almıstık ya dedım bılıyorum gaza getırıyom senı dıyo.evlendıgımızde ceyıze alınan gecelık takımı hala duruyo sort askılı olanına baktım ıc camasırı nıyetıne bıle gıyemem cok moralım bozuldu aglayasım geldı top yaptım attım dolaba
gorucmem bana herkes zayıflar sen zayıflayamazsın demıstı sımdı 5 kılo vermıs kendısıde benı gorunce hırsa gelmıs zaten pek bı fazlalıgı yoktu gecen ıftara geldıler sasırdım ne guzel olmus hatun bız ne zaman zayıflıcaz yaaaaaaaaaaaaaaaa
en bastakı azmımı yıtırmeseydım suan bı derı bı kemıktım hay tukureyım böle ıse be uzerıme kac kısı mezun oldu bı arkadasla aynı kılodaydık tam o suan 62 ben 76 bırıde benden 15 kılo fazlaydı o suan 69 ben 76 uhuuhuhuuuuuhhuuu
yavrukuşum 20 kilo vermişsin buna şükret, uğraşıp uğraşıp bunu da yapamayanlar var.. çok şükür aşırı bir kilomuz yok. hep birlikte bu azimle en kısa zamanda kurtulacağız inşallah :))
bu arada öncesi sonrası diye resim eklesene görelim gaza gelelim bizde :))
ben 62 kiloyken çektim, biraz zayıflayayım hemen eklicem :))
Ayyy temizlik bitirdi beni... cok yoruldum..kusura bakmayin bugun muhabbete katilamadim cok..
Kızlarrrrrr ben geldimmmmmm12 de uyanan hatta yarımda uyanan bir uyuyan güzel olarak buradayım burda olmanın haklı gururunu yaşıyor ve saygılarımı iletiyorum.
Başta sevgili kaptanımız dalin hanım ve siz değerli dava arkadaşlarım, nasılllar acaba? içimdeki hanımefendi hortladı bu gün
kolay gelsın cnm temızlık ınsanı bıtırıyo.sanmayınkı ben butun gun bunun basındayım acık durur ole hergun temızlık yaparım.dun 4 saat utu yaptım bugunde carsaflar gunuydu 2 saatte bugun ayrıdna tuller yıkanıp utulenecek atom karıncamıyım neyım :)
Kızlarrrrrr ben geldimmmmmm12 de uyanan hatta yarımda uyanan bir uyuyan güzel olarak buradayım burda olmanın haklı gururunu yaşıyor ve saygılarımı iletiyorum.
Başta sevgili kaptanımız dalin hanım ve siz değerli dava arkadaşlarım, nasılllar acaba? içimdeki hanımefendi hortladı bu gün
arkadaslar neden kımsecıkelr yok prenses ece sen hıc gorunmuyorsun dıyt yapma konusunda karar veremedınmı ?
bende de bi ütü var ki sorma :))) yarin insallah yapayim da bitsin :))
:)) hosgeldin biz yorgunuz valla ama sen uyuyan guzel olarak enerjiyi depo etmis olmalisin :))
kararın babasını verdim ben..cuma tartı günü görüşücez kaptancığım
açık ve net birşey söylemek istiyorum arkadaşlar, bu dönemde bu kadar istek ve istikrar benbim de çok hoşuma gidiyor..hayırlısı olsun bakalım
utu yapmaktan nefret ederım böö gelırdı kusardım adeta hatta olekı kıyafet fabrıkalarının dıreklerıne kadar syaar soverdım berbat bı fobıydı ta kı utumu degıtırene kadar utum bellıkı eskımız yıkadıgım sımsıyah cıcılerım bembeyaz kırec oluyodu ve su akıtıyodu o kırec yuzunden bıdaha yıkıyodum utumu degıstırdım yenısını aldım kullandıgım sye utu dıelmıs dedım.camasırlar utuyu gormeden dumduz oluyobende de bi ütü var ki sorma :))) yarin insallah yapayim da bitsin :))
:)) hosgeldin biz yorgunuz valla ama sen uyuyan guzel olarak enerjiyi depo etmis olmalisin :))
kararın babasını verdim ben..cuma tartı günü görüşücez kaptancığım
canım 1 haftadır inanın hem pskolojik hemde fiziksel olarak evrim geçirdim..bu gün oh bee dedim artık
ooo çok iddialı gördüm seni prenses :)) tartı günü için ben de iddialıyım ona göre :))
Oooo kaptan cok iddialiyiz bizzz :)) diger takimlar yandı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?