Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

en kötü diyet bile kilodan iyidir diyor dr. Mehmet Öz bende o mantıkla başladım çünlü öbür türlü 10 gram peynir vs.bana uymuyor ben bir sakıncasını görmedim benim bir arkadaşım diyetten sonra degerlerini ölçtürdü herşey gayet iyi çıktı

dukan dıyetını uygulamak buyuk cesaret bence yanı kacamaga asla yer vermeyen ve cok ktı kuralları oldugunu bıldıgım bı dıyet bende okumustum cok uygulayanları.dıyetı yarım bırakmamak en buyuk zorunluluk koruma evresıne kadra uygulayacaksın kolay gelsın cnm
nasılsınız arkadaşlar. ben eve döndüm daha iyi daha aktif olurum bilginiz olsun.bu gün hiç acıkmadım çünkü sahurda iyi yemiştim iftarda abartmama gerekir

bu akşam yiyeceğim yemekler hazır

çorba
salata
az ekmek
1 küçük tabak türlü

spor= 1 saat yürüdüm
su bol bol içerim

Ne güzel yaa ben bir otursam yarım kilo üzüm yerim mesela. yeşil incir belki 1 kilo

Sahur menüm:
2 domates
1 salatalık
1/2 kibrit kutusu kadar peynir
2 litre su
2 fincan limonlu nane çayı

Bugün morelim yerlerde
kızlar menulerınız cok guzel hep bu ıstıkrarla devam edersek kılolaırmızdan kurtuluruz spor larda guzel ama zygo sneın sporun neden eksık oructa tutmuyosun spor yapmadıgın ıcın spor cezası alman ıcab eder
neden bozuk moralın cnm ınsallah buyuk bısey deıldırr her ne ıse sorunun ustesınden gelebılecek olgunluga ahıpsın cnm uzulme
Bana incir demeyinnnn!!! 3 kilo yemişliğim var bir oturuşta :))

ben bır seferde 1 kılo profıtorol yemıs ınsanım sen 3 kılo ıncır yesen nolur hahahahahahha ıncıre bende dayanamam yumulur yerım

kızlar menum

sabah klasık kahvaltı cok az pıde ıle

ara yok
ogle yok

aksam bı kase corba 1 parca pıde baharatlı yogurt
ara yok

su 2 lıtre oldu
spor temızlık yatım ama sayarsanız memnun olurum
1 catal gullacla kaçamak yaptım spor cezası verırsenız uyarım.

Ben oruç tutuyorum :) vejetaryen olduğum için kan değerlerim çok düşük halsizlikten sınırlarımı zorluyorum.Zaten hep dışardayım sürekli yürüyorum pek oturmam yerime bisiklet falan ama yazmadım çünkü onlar günlük işlerim. Ama ceza alırsam fena da olmaz sınırlarımı az daha zorlamamı sağlar :)

Bu günün menüsü
sabah bir karper peynir
yeşil cay
minnak bi ekmek

akşamüstü deli açlığı bastirmak için 1 elma 2 salatalık

aksam
bir kase çorba
salata
bir hurma

2 litre su şimdilik. ..
guzel ama küstüm ben sana hanı yogurrt hupletcektın nerde bakım o hem spor nerde
sporunuda ekle tatlım menunun sonuna ne yaptınbılek demı bak az evvel anahaberde kan sekerını kontrol etmek ıcın tuyolar verdıler sahurda meyve tatlı yemeyın dıyor ve sahurda ozellıkle bol bol yogurt yıyın ıcınde lıtrık asıtmı ne varmıs yanlıs hatırlamadım ıns o gun boyunca kan sekerını duzenler dururmus.hem oruclu ıken cokta spora yuklenme ıftara az kala yap bıde ıftardan sonra
İftar:
bulgur pilavı
domates/salatalık
goruk <3

Spor: 20 dkk yürüyüş günlük temizlik

bunu bende merak etım goruk ne ola ki

Yogurt evde kalmamış çıkıp almaya da üşendiğimden meyve yedim :)))

Spor yapacam da bugün hiç halim yok yaa yarin gündüz yapsam olmamı çok başım ağrıyor bugün...

Kaptana ceza vermek bize yakışmaz :)) sen işini bilir yaparsın zaten :))

iyi geceler kızlar ancak fırsat buldum yazmaya nurda saat 10:30 tabi türkiyede 11:30 sabah: bugday kepeginden krep, krem peynir , salam ara: bir sütlü nescafe (sütlü,tatlandırıcılı)öglen : peynirli yumurta ara: kahve akşam : fırında tavuk , ayran ara :cola zero menüm cumaya kadar hep böyle olacak ,tavuk ,balık, süt, peynir, yumurta vs zaten herkes dukan hakkında bilgi sahibi sporu hep unutuyorum akşam eşim çocuklara baktı 40 dakika yürüdüm yarın görüşmek üzere

Son düzenleme:

Mahircim gazına geldim bende şu an yulaf kepeğinden krep yapıyorum sabah için, 3-4 gün atak yapacağım bakım ne olacak :))
Bu arada regli dönemim, aşırı şişkinlik var, moralim bozulmasın diye tartıya da çıkmadım, inşallah cumaya kadar geçe gider (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…