• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bu arada kızalr dun ben menumu yazmadım kaptan ayrdımcım bunu not al :9: mazeretım avrdı ama mısafırım vardı cok gec gıttıler

bugun yazayım sahur 2 kucuk gozleme

ıftar bır kase mercımek corbası 1 kusbasılı pıde 1 kaseden az fazla gavurdagı salata su 4 lıtre oldu tatlı yemedım

ilk ceza puanını aldın kaptanım :))

8

ilk ceza puanını aldın kaptanım :))
tatlım ınsıyatıf senın ama uyenın mazeretı varsa ve bu gecerlı bı mazeretse ceza puanı veremeyız.mazeretsız menu yazmayan yada mazeretı yeterlı olmayan mazeret sundugu seyle cok rahat menu yazılabılırse eger ceza puanı alınacak
merhaba kızlar nasıl gidiyor nen bıgün gayet iyiyim inşallsh akşama kadar böyle devam rder

hadı cnm aman dıım bozmayın dıyetı.carcabuk mezun edeyım sızı :23::23::23: mezun olunda gıdın basımdan artık heheheh :35::35::35:

kızlar dıyetle ılgılı faydalı bılgılere rastlarsanız takımlada paylasın

Son düzenleme:
8

tatlım ınsıyatıf senın ama uyenın mazeretı varsa ve bu gecerlı bı mazeretse ceza puanı veremeyız.mazeretsız menu yazmayan yada mazeretı yeterlı olmayan mazeret sundugu seyle cok rahat menu yazılabılırse eger ceza puanı alınacak

hadı cnm aman dıım bozmayın dıyetı.carcabuk mezun edeyım sızı :23::23::23: mezun olunda gıdın basımdan artık heheheh :35::35::35:

kızlar dıyetle ılgılı faydalı bılgılere rastlarsanız takımlada paylasın

Ben şunu söyliyeyim kızlar daha önce 15 kilo verdim dedim ya son 1 yıldı en az gün sayısı kadar diyete başladım yana ben 200 diyeyim siz 300 diyin en son 80 kiloyu bulunca internette gezinirken tesadüf kadınlar kulubunü sonrada dukan diyetini gördüm o gece sabaha kadar yorumları okudum ilk defa bir diyeti uyguladım şimdide ona başladım cuma günü tavsiye ederim okuyun yorumlarınızı bekliyorum bence mucize diyet tsvsiye ederim

Ben şunu söyliyeyim kızlar daha önce 15 kilo verdim dedim ya son 1 yıldı en az gün sayısı kadar diyete başladım yana ben 200 diyeyim siz 300 diyin en son 80 kiloyu bulunca internette gezinirken tesadüf kadınlar kulubunü sonrada dukan diyetini gördüm o gece sabaha kadar yorumları okudum ilk defa bir diyeti uyguladım şimdide ona başladım cuma günü tavsiye ederim okuyun yorumlarınızı bekliyorum bence mucize diyet tsvsiye ederim

onu bende çok istiyorum aslında

Selam kızlar,

Bugün oruç tutmadım. Hemen menümü bildiriyorum:

Sabah: kepek ekmek arası domates, salatalık, peynir

Öğle: yayla çorbası, bulgur pilavı, salata (hepsi yarım porsiyon)

Akşam: taze fasulye, yoğurt (light)

Su: en az 3 litre

Spor:1 saat yürüdüm

Dizimde bir ağrı var, zorlamazsa 1 saat daha yürüyeceğim, olmazsa 1 saat pilates yapacağım.

Selam kızlar,

Bugün oruç tutmadım. Hemen menümü bildiriyorum:

Sabah: kepek ekmek arası domates, salatalık, peynir

Öğle: yayla çorbası, bulgur pilavı, salata (hepsi yarım porsiyon)

Akşam: taze fasulye, yoğurt (light)

Su: en az 3 litre

Spor:1 saat yürüdüm

Dizimde bir ağrı var, zorlamazsa 1 saat daha yürüyeceğim, olmazsa 1 saat pilates yapacağım.

geçmiş olsun canım dikat et zorlama istersenmnn

Ocak ayında ben de dukan diyeti yaptım, 1 ayda 4-5 kilo vermiştim. Ama böyle diyetlerde yaşam tarzın haline getiremiyorsan bırakınca geri alması daha kolay oluyor. İlk 5 günde 2,5 kilo vermiştim ben, aslında bu hafta 1. Liği almak için hepimiz dukan amcaya mı sarılsak ne yapsak :))

Ocak ayında ben de dukan diyeti yaptım, 1 ayda 4-5 kilo vermiştim. Ama böyle diyetlerde yaşam tarzın haline getiremiyorsan bırakınca geri alması daha kolay oluyor. İlk 5 günde 2,5 kilo vermiştim ben, aslında bu hafta 1. Liği almak için hepimiz dukan amcaya mı sarılsak ne yapsak :))

aslında dukan o dediğin diyetlerden biraz farklı canım.. yaşam tarzı halinede getirilebilir. 1. olmak kulağa çok hoş geliyor :27:

aslında dukan o dediğin diyetlerden biraz farklı canım.. yaşam tarzı halinede getirilebilir. 1. olmak kulağa çok hoş geliyor :27:

Aslında benim bırakma sebebim, doktor olan bir arkadaşımın o kadar yoğun et-süt tüketimin böbrek ve bağırsakları çok yoracağını söylemesiydi. Sonuçta hep demiyor muyuz herşeyin fazlası zarar diye.. Ne bileyim ben pek kendme güvenemedim, ama bu hafta gaza gelip 4 günlük bir atak evresi yapabilirim her an :))

evet atak zor sonra sebze işin içine girince rahat ben zaten meyve 40 yıl yemesem aramam bence herkes dukan yapmalı zor ama iyi diyet

Back