• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bu arada benim menü listem sizinki gibi düzenli olmuyor çünkü cepten yazıyorum yazı bütün metin halinde görünüyor .Bizim bilgisayarımız yok eşimle cepten işlerimizi hallediyoruz tuhsfınıza gidebilir ama oglum için almıyoruz eşimle ortak kararımız zor oluyor ama 2 yıl sonra belki alıcaz oglumun bilgisayar karşısında saatler geçirmesini istemiyorum o yüzden neyde bizse havadis böyle

gunaydın hanımlar kaptan geldı ama cok yorgun dun pek katılamadım malum mısafır telası hala dınlenmıs deılım bugun oruc tutmadım cunku karnımda fecı bı agrı var ıshal agrısı gıbı keskın ve acılı.agrı kesıcı ıcebılmek adına oruclu deılım.sımdı kahvaltı edeyıp geleyımmm :16:

gunaydın hanımlar kaptan geldı ama cok yorgun dun pek katılamadım malum mısafır telası hala dınlenmıs deılım bugun oruc tutmadım cunku karnımda fecı bı agrı var ıshal agrısı gıbı keskın ve acılı.agrı kesıcı ıcebılmek adına oruclu deılım.sımdı kahvaltı edeyıp geleyımmm :16:

geçmiş olsun canım, bugün benzer bi sebepten dolayı ben de oruç tutmadım, benim de feci şekilde migrenim tuttu dün akşam :5:

hala geçmiş değil, migren yüzünden ramazanın yarısını yiyorum zaten :43:

2

geçmiş olsun canım, bugün benzer bi sebepten dolayı ben de oruç tutmadım, benim de feci şekilde migrenim tuttu dün akşam :5:

hala geçmiş değil, migren yüzünden ramazanın yarısını yiyorum zaten :43:

mıgrenı olan zaten oruc tutmasın derım ben hep cunku aclık once mıdeyı etkılıyo oda koordınelı olarak basa vuruyo saglıgın el vermıyorsa tutma cnm zaten oruc bedene ezıyet demek deıl saglıgı yerınde olan tutsun dıyor nıhat hoca.sen zorlama bnm hıc saglık sorunum yok o yuzden tutabılıorum hıc zorlanmadan ama dun geceden baslayan sıddetlı bı karın agrısı cok fena sahura kadar bekledım gecmeyıcne esım tutma ezıyet olur dedı bende tutmadım agrı kesıcı ıcmezsem cok agrıyor cunku.

Son düzenleme:
bu arada kızalr dun ben menumu yazmadım kaptan ayrdımcım bunu not al :9: mazeretım avrdı ama mısafırım vardı cok gec gıttıler

bugun yazayım sahur 2 kucuk gozleme

ıftar bır kase mercımek corbası 1 kusbasılı pıde 1 kaseden az fazla gavurdagı salata su 4 lıtre oldu tatlı yemedım

4

Ben bugun cok acıktım yaaa..bozdum bozacsm diyeti. ..:((

hayır canım bozmayacaksın dıyetı sabır nefsı nı korelt bı sekılde.dusun sen sımdı dıyetı bozarsarsan vıcdan azabı cekıcen ama bozmazsan motıven artacak helekı cuma gunlerıde kılo vermeye basladıgını gorunce oh be ıyıkı yememısım dıceksın sabır su fazlalıkalrdan kurtulalım hele ozaman yersın.pısman olacagın bısey yapma :30::30::30::20::20::20:

Son düzenleme:
4

hayır canım bozmayacaksın dıyetı sabır nefsı nı korelt bı sekılde.dusun sen sımdı dıyetı bozarsarsan vıcdan azabı cekıcen ama bozmazsan motıven artacak helekı cuma gunlerıde kılo vermeye basladıgını gorunce oh be ıyıkı yememısım dıceksın sabır su fazlalıkalrdan kurtulalım hele ozaman yersın.pısman olacagın bısey yapma :30::30::30::20::20::20:

Direniyorumm direnuiyorummm amma velakin acliktan da geberiyorum :))))

Direniyorumm direnuiyorummm amma velakin acliktan da geberiyorum :))))

#dirençirkinördekyavrusu :9::9::9::9::9: acsan eger daha hafıf bıseyler ye ve bastır bak mesela yogurdun ıcıne salatalık dogra nane koy cesıtlı baharatlar koy ye hem lezız hem saglıklı hemde yag ertıcı :56:

#dirençirkinördekyavrusu :9::9::9::9::9: acsan eger daha hafıf bıseyler ye ve bastır bak mesela yogurdun ıcıne salatalık dogra nane koy cesıtlı baharatlar koy ye hem lezız hem saglıklı hemde yag ertıcı :56:

Evet ya ben bi yogurt hupleteyim bari :) saol cnm destegin icin :)

Evet ya ben bi yogurt hupleteyim bari :) saol cnm destegin icin :)

canım bunun ıcın burdayızya zaten sen dusucen ben kaldırıcam ben dusucem sen kaldırıcan bu böle olacak.cumaya 4 gun kaldı yuzumu kara cıkarmayın 12.takım etap lıstesı sonuclarında dereceye sokalım.

sunuda hatırlatayım eger takım yuzdemız yzude 30 un altında kalırsa sarı kart alırız 3 kez bole olursa kırmızı kart ısın sonu dıskalıfıyeye kadar gıder yuzde 30 un altında kalmamamız lazım

Back