Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

günaydın kızlar bol iradeşi günler çikolata , cips, tatlı , kızarta onlarda neymiş hayatımızda hiç yemedikleriz mi? Zaten yiye yiye kilo aldık onlar düşman düşman :)

Gunaydin.... bugun kendimi bi hafiflemis hissediyorummm :)) tartiya cikmayacagim ama sevindirik bi haldeyim..aynada şöyle bi baktim midem gitmiş gobegim kuculmus gibi gibi :)

Kaptana ceza vermek bize yakışmaz :)) sen işini bilir yaparsın zaten :))
esda pisi pisi
Olgunlaşmamış üzümü eziyorsun sonra su ve tuzla karıştırıyorsun içine salatalık doğruyorsun.... ekşi ekşi ohhh mis kesinlikle deneyin

günaydın kızlar,

bugün çok enerjikim :)) yerimde duramıyorum, nasıl oturupta çalışcam acaba :))

masallah nazar degmesın hayrolsun spor yapta fazla enerjını at arpa fazlalıgı olabulu hehehhe
Gunaydin kızlar....yaa tartilmamak icin zor tutuyom kendimi bugun :))
cısss detttt cumaya kadar tartılmak yoook
1.8 kilo vermistim canim....:)

hay masallahhhhh

mahir zygo menuelrınız gzuel kızlar

zygo senden bu hafta cok umıtlıyım sporun dıbıne vuruyosun oruc oruc azme bakkk ornek almalıyızzzzzz

herkese gunaydınnnn guzel bırgun ve bolede bıter ınsallah.cumaya az kaldı kızlar son gayretler spora dayanalım takım yuzdesı 30 un altına ınmemelı hatta hedefı buyuk tuttum takımıma guvenıyorum dereceye gırıcz ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

İnşallah kaptan azimliyiz yapıcaz :)))

71.5 benim tatlım. ..70 olsam super...dogum kilolarimin tamamindan kurtulmus olacam..kilolu hamile kalmistim ben...ondan sonrası da daha guzel bi vucut icin kilolarla vedalasmaya devam :)))

ben 3.bebegıme 85 le hamıle kaldım hıhıhıhıhıhı ıkızlerımede 53 kılo ıle vay anaısnı farka bak pehh peh peh

gecen hafta 76.7 ıdım bakalım bu hafta ne halt yemısım.

ben 3.bebegıme 85 le hamıle kaldım hıhıhıhıhıhı ıkızlerımede 53 kılo ıle vay anaısnı farka bak pehh peh peh

gecen hafta 76.7 ıdım bakalım bu hafta ne halt yemısım.

dalin cim senin boyun kaçtı? benim ideal kilomu 58 hesaplıyor her yer, ama ben 58' de de kiloluyumki, 52 iyidir iyidir :))

kızlar ben ocakta falan 48-50 bedendım boyda kısa oldugu ıcın pofuduk pogacalar gıbıydım gülazer vardıya yasemıncede aynen oleydım

suan kalıbına gore 40-42 bedenım gecenelrde bır ton alısverıs yaptım 3xl badı gıyıyodum sımdı sadece l ve pantolon aldım 42 beden.oncekı pantolonum 48 bedendı 20 kılo cok farkettı benı gorenler gıt gıde erıyosun dıyolar aslında sıkılasıyorum elıptık bısıklet acayıp ıse yarıyo 51 kılo oldugumda 36 beden gıyıyordum s yada xs badı gıyıyodum tekrar o gunlere donmek ıstıyom ben yaaaa

gecenlerde dolabı karıstırırken evlendıgımde aldıgım cok sık bı kaprı kot gectı elıme 26 yazıyo kaç beden oluyodu 26 ?
esıme gosterdım bak dedım oda dalga gectı kızamı aldın onu dıye ha deıdm kıza aldım evlendıgımızde beraber almıstık ya dedım bılıyorum gaza getırıyom senı dıyo.evlendıgımızde ceyıze alınan gecelık takımı hala duruyo sort askılı olanına baktım ıc camasırı nıyetıne bıle gıyemem cok moralım bozuldu aglayasım geldı top yaptım attım dolaba

gorucmem bana herkes zayıflar sen zayıflayamazsın demıstı sımdı 5 kılo vermıs kendısıde benı gorunce hırsa gelmıs zaten pek bı fazlalıgı yoktu gecen ıftara geldıler sasırdım ne guzel olmus hatun bız ne zaman zayıflıcaz yaaaaaaaaaaaaaaaa

en bastakı azmımı yıtırmeseydım suan bı derı bı kemıktım hay tukureyım böle ıse be uzerıme kac kısı mezun oldu bı arkadasla aynı kılodaydık tam o suan 62 ben 76 bırıde benden 15 kılo fazlaydı o suan 69 ben 76 uhuuhuhuuuuuhhuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…