heheheh mahirle karıstırdım ben senı
tamam kuralalrı okuduysan anladıysan bundan sonra kuralalrıma uygun davrancıaz aksı halde cok pıs cezalar var hhehheh
bende 27 me gırdım ablacım
Dün yaptıklarımı anlatayım bari.
Sahurda : 2 domates/1 salatlık/lor peyniri/6 bardak su(az fazla içiyorum :))/2 bardak ıhlamur çayı
İftar: 1 kase yayla çorbası/2,5 litre su(sahura kadar haa sadece iftarda değil)/marul salatası
Akşam: 4 kayısı/bir avuç ceviz
Sporu iftardan hemen önceki 30 dkk da yapıyorum sizede bu vakitlerde yapmanızı tavsiye ederim çünkü vücudumuz gün içi tüm karbonhidrat rezervlerini tükettiği için yağı yakmaya başlar.
Spor:5 dkk koridorda koştum (ailemin dalga konusu oldum ) /5 dakika sağ bacak/5 dkk sol bacak/ 5 dkk baldır /10 dkk kalça çalıştım
Bugünkü menümüde akşam paylaşırımElimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım dalin.
menun suyun ve sporun cok guzel 10 yıldızzlık bı menu.
cnm tıp okuyorum dedın hangı unıv ıstedıgın brans ne gercı sımdı brans yok henuz de ne doktoru olmak ıstıyorsun
akdeniz üniversitesindeyim branş için çooook erken abalcım. Öyle herhangi bir branş yok aklımda.
evet onunde bunu dusunmek ıcınn cook zaman var ben belkı bı hayalın vardır dıye sordum.
ınsallah ıstedıgın kıloya ulasırsın bruda bızımle herkes cok destek olacaktır.kaçamak yapmamaya gayret ramazanda esnek olabılırız belkı ama du ben bu konuyuda dusunucem
aramızda tıp ogrencısıde olunca bole bılgılerden haberdar olabılıoruz ve buda bızım sansımız bud edıgın aklımın bı kosesıdne hep duracak ama ben zaten yemekten sonra hıc tatlı yememRamazan konusunda şunları yapabiliriz herkes yemeğe başlamadan en az 2 bardak su içsin mideyi doldurduğu için doyma hissi daha erken gelecektir.açamak yapıp tatlı yiyenler ise tatlıyı yemekten hemen sonra yemesinler kandaki insülini birden tavan yaptırır bu da yağ depolamamıza sebebiyet verir bir saat falan aradan sonra yiyin :).
Herkese iyi akşamlar. .. aranıza yeni katıldım...boy 1.60 kilo 71.5 hedef 60 kg....inşallah aranızda kurtulurum bu kilolardan....
Bugün iftarda bolsu salata ve bir kaşık makarrna yedim...
Ayrıca spor öncesi bur bardak suya bur asprin atıp içiyorum...yağ yakimini hizlandiriyormus....
Ayrıca spor öncesi bur bardak suya bur asprin atıp içiyorum...yağ yakimini hizlandiriyormus....
hosgeldın cnm sefalar getırdın 11 kılo fazlamız var yanı aslında 60 ulasırsan 55 ıde zorla derım.
menun guzel begendım
evlımısın bekarmısın evlıysen cocugun avrmı enrde yasıyorsun kaptan emraklı naparsın
canım hergun ıcmen saglıklı deıl ama aspırını onun yerıne ılık suya 2 yemek kasıgı sırke yada ayrım lımon sıksan aynı etkıyı verır hemde daha saglıklı.
bu arada sanırım cocugun avr pıtırcanın annesı yazını sımdı gordum hehehehe
tatlım bu arada takımın ılk sayfasındakı kurallar bolumumuzu oku gozden gecır canım.
Hosbuldum canim... evliyim bir kizim var bir yasina girecek iki hafta sonra. ...zaten bu kilolardan ondsn bana yadigar :)) ilk hedefim 60 canim ina bi ulasayim 55 olmayı bende istiyorum....
asprini hergun icmiyordum ama bundan sonra senin dedigin metodu uygulayayim...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?