• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ya benim pek kilo sorunum yok en büyük sorunum kalçalarım aşırı yağlı ama 52 olsam fenada olmaz hani :)

kalca sorunu ıcın otur kalk cok etkılı squatmı dıyolladı ne dıyolardı bılemedım elelrını one dogru uzat com kalk hareketı varya o popoyu sıkılastırıp yukarı kaldırıyomus

Gec olsun ama guc olmasin :D menum soyle.

1 kase corba
4 kasik kuru
2 kofte
2 kaşık pilav
Salata

Spor 2 saat yuruyus
Su yeterli miktarda iciyorum

Nasilsiniz bu arada :] benn cookkkk yorgunumm..yeni gelen arkadaslar hosgeldinizz

Tesekkurler... Hosbuldum :))

Eve yeni girdim bayanlar, çok yorulmuşum, birde başağrısı başladıki sormayın :((

Hemen menümü bildirip kaçıyorum.

Sabah: domates, maydonoz, peynir, zeytin, haşlanmış yumurta
Akşam: mercimek çorbası, 2 adet çiğköfte, 2 kaşık taze fasulye, 1adet içli köfte, ve malesef 2 çatal kadar tel kadayıf tatlısı (erkek arkadaşımın halasında iftarda olduğumuz için ayıp olmasın diye tadına baktım sadece )
Su: o kadar çok içtimki bi yerden sonra sayamadım, ama en az 3 litre oldu sanırım..

Spor: 40 dakika yürüyüş ve evde 2 saat temizlik yaptım..

Başım ağrıyor kızlar, güzel enerjiler gönderinde bana geçsin inşallah..

Eve yeni girdim bayanlar, çok yorulmuşum, birde başağrısı başladıki sormayın :((

Hemen menümü bildirip kaçıyorum.

Sabah: domates, maydonoz, peynir, zeytin, haşlanmış yumurta
Akşam: mercimek çorbası, 2 adet çiğköfte, 2 kaşık taze fasulye, 1adet içli köfte, ve malesef 2 çatal kadar tel kadayıf tatlısı (erkek arkadaşımın halasında iftarda olduğumuz için ayıp olmasın diye tadına baktım sadece )
Su: o kadar çok içtimki bi yerden sonra sayamadım, ama en az 3 litre oldu sanırım..

Spor: 40 dakika yürüyüş ve evde 2 saat temizlik yaptım..

Başım ağrıyor kızlar, güzel enerjiler gönderinde bana geçsin inşallah..

mercımek coftesı 2 adet cıgkofte 1 adet ıclı kofte 2 catal tel kadayıf cok dengesız bı menu olmus tum karbonhıdratı luplemıssın keske taze fasulye corba ıcseydın ama ramazan odlugu ıcına rtık esnek olucaz

mercımek coftesı 2 adet cıgkofte 1 adet ıclı kofte 2 catal tel kadayıf cok dengesız bı menu olmus tum karbonhıdratı luplemıssın keske taze fasulye corba ıcseydın ama ramazan odlugu ıcına rtık esnek olucaz

Bana kalsa çorba içer kalkardımda, kadın uğraşmış yapmış en azından hepsinin az az tadına bakayım dedim :))

Bana kalsa çorba içer kalkardımda, kadın uğraşmış yapmış en azından hepsinin az az tadına bakayım dedim :))

az az tadına baktıysan sorun yok :34:
oruc tutuyorsun sanırım oruclu ınsanada yeme denmezkı neyse ramazan bıtene kadar esnek davranacaz ama ramazandan sonra kurerkle fururum azına ona göre :1::1::1:

prenses_ece papyon ve mahir menulerını yazmadı.

prenses ece mazeretlı ananesınde kalacaktı o aftan yararlanıyo

mahır ve papyon ılk ceza puanınızı dustum kuzular :51:

dalincim haklısın ama üzüldüm ilk günden ceza yedik iyimi artık atlamam dünkü menümü şidi yazayım bari: sabsh:bir yumurta ve 2 yemek kaşıgı bugday kepegiyle yapılmış krep yanında bir haşlanmış yumurta,peynir öglen:iki tavuk budu haşlanmış akşam: bir yumurta ,yogurt

Back