- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
menüm
sahur 3 tane mınık krep
ıftar 3 kucuk gozleme sadece baska yıyemedım
su sahurdan bu yana 2 lıtre oldu bu gecekı sahura 3 bcuuk olur
spor bugun yuruyus ve temızlık yaptım
Her mesajimizi numaralandırmak zorunda miyiz kaptancim :)
Ya ben ekmek ya da hamur işi yediğimde çok vicdan yapıyorum. ..(
tatlım sımdı sole bı durum var zaten aktıf uye bellı olur yazdıgı mesajların 5 ı gectıgı anlasılır.numaralandırmadakı amac su ben her gunun sonunda uyelerımızın yazdıkları son mesaja bakıcam ve kacıncı mesajı yazdıgı cbaucak anlasılıcak numaralandırmadıgımızda tum gun hepsını saymak zor olur.dıye numaralandırmaya gectık ma daha uyelerımızı ve sıstemımızı oturtamadıgımız ıcın bu hafta esnek olucam bu konuda ama haftaya sıkı yonetım ona göre
aslında yenmemesı lazım ama ramazan oldugu ıcın yenıyor.15 saat aclıktan sonra bırazda kuvvetlı yenmesı gerekıyor ama ramazandan sonra keısnlıkle yenmeyecek hamur ısı yıyenına zına kurekle fururum
)) ben bu hafta regli oldugum icin oruca ara verdim onun icin az yiyorum ama metabolizma buna alisacak ve kilo veremeyecem diye de korkuyorum :))
bak san akısaca kılo verme surecımı anlatayım.dogum yaptım bende 8 aylık bebegım var.98 ıle doguma gırdım 85 e dustum sonra sut olsun vs derken eve dıgıtal tartı almamla dıyet kararımı verdım tartı 95 kusuru gosterdı.ve noluyo lan dedım bu ne boyle.sonra dıyete baladım kolay bı skeıdle 15 gunde 5 kılo verdım ve benı goren gorumcem sırttakı yaglarda azalma olmus dedı dahada gayretlendım ben budnna once 5.takımdaydım ve arkadaslarıma sorsan bılırler benuım menuelrımı hatta dalın menusu derler sabah 1 dılım ekmek uzerıne labne surerım ve aralarda hıc yemem cok nadır oglende yemem ve aksamda bı kase yogurt bıraz salata bıraz et ama cok az porsıyonlarda bu sekılde cok kısa surede 20 kılo verdım 5 ayı bıle gormeden sonra bazı nedenlerden dıyetımde sekte oldu cocugum hasta oldu vs dıyetten sogudum.ve kılo vermem yavasladı duyetten sogudum sonra gene kullerımden dogmalıyım dıyıp asıldım kı bu kadar az yerken bırde delı gıbı spor yapıodum cesıt cesıt elıptıgın uzerınden ınmıyodum haftada ortalama 2 kılo verıyordum dereceyede gırdım 1.oldum 2.3. bnm yanlısım dıyete cok fazla asıldım ve bunaldım verdıgım ara bana ıyı geldı ramazanıda atlattıktan sonra dahada ıyı olucak.ben acken cok fazla hareket edemem edersem eger spor vs yapoarsam kan sekerım dusuyor.elelrım tıtrıyo soguk ter dokuyorum ve baygınlık gecırıyorum o yuzden ramazandan sonra gene ısı sıkı tutup 15-20 kılo daha vermem lazım bak benı arkadas olarak ekle oncesı sonrası resımlerım var onlara bak bırı 95 ıken dıgerı 79 ıken suan 76 kıloyum
zyngo cum gırdın cıktın ama menunu yazmadın
Daha önceki sayfalarda dünkü menümü yazdım :) Abla birde zyngo demeya zygo de zyngo zamazingo der gibi oluyor
Ablalarım (galiba grupta herkes benden büyük gibi) güzel bir spor videosu buldum . Şınav tarzı zor hareket gerektirmiyor, ben hayatında birkere bile olsa şınav çekemeyenlerdenimvalla zor ama!!!!... Ben bunu uygulamayı düşünüyorum akşamları :)
8 min buns - butt workout - YouTube
Ablalarım (galiba grupta herkes benden büyük gibi) güzel bir spor videosu buldum . Şınav tarzı zor hareket gerektirmiyor, ben hayatında birkere bile olsa şınav çekemeyenlerdenimvalla zor ama!!!!... Ben bunu uygulamayı düşünüyorum akşamları :)
8 min buns - butt workout - YouTube
evet guzel hareketler sık kullanılanlara ekledım uygularım ben bu vıdeoyu zaten ızledım ezberledım vıdeoyada gerenk yok
evet sanırım hepımız senden buyuguz gıbı
cırkın ordek yavrusu ve zygo suankı kılo ve hedef kılolarınızı bır kez daha yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?