Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben bildirimimi bugün yapacağım.Yarın gene sabahtan dr. taşınacağız.Kaçta dönerim bilemiyorum.Tartıyada hiç çıkasım yok.Doğüru düzgün birşeyde yemiyorum ama göbeğim varya balon gibi.Lavaboyada doğru düzgün çıkmıyorum.Hesapta 70 kilo olacaktım.Doğru düzgün yatmıyorum.Uykusuzluktan boş oturduğum bir an olsa gözleerim kapanıyor.Ama akşam erken yatayım diye sabahları yatmıyorum.Bu seferde akşamları birşey çıkıyor.Salı akşamı ortanca üşütmüşonun başında nöbetteydim.Dün akşamda bıcırık burnum açılmıyor diye sürekli uyanıp durdu.Bahar geldi alarjisi azdı.
herkese kolay gelsin.Ben birara bildirimimi yapacağım.

Space ablam yarın evdeim ben...babam gelcek...temizlik yemek vs ile ilgilencem...evde oldugumdan ben bakarım bildirime...yalnız, kendim de yapabilrm de hatırlatmamı istedin diye yazıyorum bu hafta biz yapıcaktık bildirimi...
sende bi excel dosyası olcaktı.. bana onu yollarsan ben de yapabilrm hemencecik:)
kızlar hepinize tek tek yazıcam ama gec kaldım okula gidiyorum..sunumum var ve sadece hazirladım çalışmadım :KK43: bana sans dileyin..

ps: sanırım yine enfeksiyon kaptım...midem berbat halde kıvranıyorum...antispazmotik ve kahve yutarak ayakta kalabiliorm:KK43: tahmini kilom 60.3 aslında daha azalmıstı ama hasta olunca dun akrdsım zorla yedirdi:KK43:
kactm aksam yazıcam söz mujkkkk:1hug:

teşekkür ederim oburcum. ben başlamadan önceki sayfaları okuyup bakmamıştım ayrıntılı olarak. yine takip ediyorum, nasıl bi karar verirseniz bana uyar, 1 hafta 2 hafta, 1 ay..
zaten ben de ancak 2 ayda hedefime ulaşabilirim gibi geliyor. 2 hafta da 2 kilo verdim ama artık biraz daha zor olabilir tabii. en azından 30 hazirana kadar kilo vermeye devam etmeliyim. yaz tatili gelince bi oraaya ziyaret bi buraya, yediriyorlar, sonra da o kadar uğraştığın şeyi 1 haftada sana fazlasıyla kazandırıyorlar. ayıp ya da değil, artık ben de direncem, herkesin ikramını yemek zorunda değilim.
tedavi olup bebek düşündüğüm zaman ve inşallah hamile kalırsam kocaman bişey olmak istemiyorum.

ayrıca bayanlar, gerçekten gerekiyorsa hep dikkat edelim.. pes etmeyelim, insanların kilolu insanlara bakış açısında hep bi gariplik var. insanların bu konuda yorumları beni hep rahatsız etti.
bi tanıdığımız var, irlandalı.. ona da hep bu şekilde yorumlar yapılıyor ve cevabı gerçekten hoşuma gitti.
"bizim orada kilo aldın-verdin gibi insanları rahatsız edecek sorular ayıptır,söylenmez" dedi.
zaten insan aldığı 1 kilonun bile farkındadır, bunu dillendirmenin ne alemi var!
kimine hırs olur kilo vermeye çalışır, ama veremediği kiloları da stres yapar. benim için bu böyle oldu.
bana söyledikleri neler olmadı ki... 25 yaşındayım 1.67 boy ve e n fazla 68 kilo oldum, o da hamilelik nedeni ileydi. bu yaştan sonra zor kilo verisin, sen daha bi de doğum yapsan ne olur, ooo...
bu ne ya, göbeğe bak...(hele öğrencilerim bu sene söyledi, geçen sene saliha hoca da şiştikçe şişiyor diye arkamdan konuşuyorlarmış) öyle zoruma gidiyordu ki.

neyse arkadaşlar, pes etmeyelim ve motivasyona devam! bu şekilde kilo vermek gerçekten eğlencce, paylaşmak insanı mutlu da ediyor.

ben geçen hafta bildirmeyi unutmuştum.

sırasıyla yazıyorum. 62.5 (iki hafta önce) - 61.8(geçen hafta)-61.0 (bu hafta)

12.TAKIM **104. ETAP **
spacegirl (62,5 / //% )
baby_nurse (64/ / /% )
sbnmcsm (67,6/ / /% )
_demet_ (71/ / /% )
obur (72/ //% )
sunbul (62,8/ / /% )
Bendiyom (66,8/ / /% )
Gkcn ( 54,9/ / /% )
Fiyuce (61/ / /% )
Saliha_ (62,5 / 61 / 1,5/2,4%)
Ozzdenn (89,2 / / / %)
12.TAKIM TOPLAM KİLO (734,3 / / / %)

ilk bildirimi ben yapayım.. yalnız benim ayın 13 ü olayından haberim yoktu..

bugünkü kilom 87,6.. yane 1 kg. 600 gram vermişim.. buna da şükür.. arkadaşlar ben bir de bugün eve yürüyüş bandı getirdim.. ona başladım.. yani haftaya daha iyi bir sonuç göreceğim işaallah..:)

bu arada eğer 13 haziran hedefi koyacaksanız söyleyeyim.. benim 13 haziran hedefim 78... ıNŞALLAH YARABBıM!

kilom 54,7.. tekrar hedef belirleyeceksek kısa olsun.uzu hedeflerde motive olmak zor oluyor nasılsa önümde daha zaman var diye düşünüyor insan kısa olunca daha çok dikkat ediliyor bence. 2 haftalık falan olsun..

Günaydın hesapta dün yazacaktım ama tartıya çıkmaya korktuğum için yazamadım.Diyorumya balooon gibiyim.Neyseki kilo almamışım.100- 200 gr şişlik var.ama onuda tam bilemiyorum .Çünkü bende eski tip tatrı.Azıcık 72'nin üstüyüm.Siz beni gene 72 olarak pas geçin.
Çocuklar içerde kahvaltı ediyor.Bugün gene dr. gideceğiz.Akşama kadar koşturacağız.OOOoops içersi karışıyor.
Herkese kolay gelsin .İyi günleeer

Merhaba Arkadaslar,

Ben malesef regl arkasından çok yediğimden dolayı kilo aldım :KK43:((((((( 67,50 kg.

Çok özür dilerim :KK43:(((((

merhaba arkadaşlar 3 gündür giremiyorum nete....
19 una adet olacağım için kilom 63.8
maalesef hedefime ulaşamadım...

12.TAKIM **104. ETAP **
spacegirl (62,5 / //% )
baby_nurse (64/ 63,8 / 0,2/0,31% )
sbnmcsm (67,6/ / /% )
_demet_ (71/ / /% )
obur (72/72 /0/0% )
sunbul (62,8/ 62,6 / 0,2/0,32% )
Bendiyom (66,8/67,5 / -0,7/-1,05% )
Gkcn ( 54,9/ 54,7/ 0,2/0,36% )
Fiyuce (61/ / /% )
Saliha_ (62,5 / 61 / 1,5/2,4%)
Ozzdenn (89,2 / 87,6 /1,6 / 1,79%)

daha yeni kalktım slm kızlar...
wcye cıkamadım, midem berbat demistim ya kahve yutarak yasıorm...biraz bekleyim tartılır yazarım...ama tahmini 60.3falan cıkar sanırm cunku2gün önce böyleydi:)

aksam 10-11gibi babam evde olacak...dun tum gun pinekledim ev pislik icinde...simdi ev temzlemeye baslıcam...
ara ara gelicem bildirimi düzenlemeye, merak etmeyin ok...zaten sanırım bu hafta genel bildirim bizde... o yuzdenaksama kadar halletmis olurum ben:)
öptüm hepinizi görüsürüz kızlar...

hııı bide ne dicem...Hadi bana güzel bi yemek tarifi verin...
dayımın kızı da bu gece bende kalıcak, yemek yapıcam...fırında köfte tarzı bisiler yapsam diorm,kızartma agır olur diye,
kıyma,maydonoz,patlıcan,patates,sogan, domates falan var evde...nasıl yapayım yemegi hadi öneri verin bana:)
yagını az katar hallederm kalorisini:KK66:

merhaba güzeller, dün hiç giremedim. sormayın valla bu arada bahtsız bedeviyim. her bir işim ters gidiyor. Neyse Allah başka dert vermesin.Ben bugün sabit geçeceğim. Eve daha dönemedim, tartılamadım. Ama regl oldum. O deli gibi acı yememin nedeni buymuş. Bakşka var mı ya regl öncesi deli gibi acı canı çeken. bir garibim ben.
Fiyucem şu anda kendi makinemde değilim. Şimdi yollayamıyorum excel dosyasını 3-4 saate makineme kavuşacam inşallah. O zaman iletirim. Önümüzdeki saatlerde makine başında olmayacağım ama akşam üstü kısmetse, başka bir terslik olmazsa inşallah bildirime yetişirim diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi o kadar çok terslik oluyor ki ne olur ne olmaz gidemezsem/gecikirsem sen göz kulak olur musun güzellik takımımıza.
bak şimdi gördüm yemek tarifi isteğini, köfte yap yassı olarak azıcık büyükçe, altına patatesleri halka halka kes, köfteleri üzerine yerleştir. üzerine domates dilimlri filan koy, varsa yeşil biber. ayrı bir yerde sıcak su da salçayı ez. sarmısak varsa bir iki diş kesmeden at, suyun içine tuz, karabiber, kekik filan at. bu sulu karışımı köftelerin üzerine dök. o şekilde ver fırına. hem çok pratik hem de tad olarak güzel bir yemek olur. Yağı da ben o sıcak sulu karışıma atıyorum. nohut kadar bir iki parça da köftelerin üzerine koyuyorum. benden tarif bu kdadar :)

12.TAKIM **104. ETAP **
spacegirl (62,5 / / / % )
baby_nurse (64 / 63,8 / 0,2 / 0,31% )
sbnmcsm (67,6 / / / % )
_demet_ (71 / / / % )
obur (72 / 72 / 0 / 0% )
sunbul (62,8 / 62,6 / 0,2 / 0,32% )
Bendiyom (66,8 / 67,5 / -0,7 / -1,05% )
Gkcn ( 54,9 / 54,7 / 0,2 / 0,36% )
Fiyuce (61 / 60,3 / 0,7 / 1,15% )
Saliha_ (62,5 / 61 / 1,5 / 2,4%)
Ozzdenn (89,2 / 87,6 / 1,6 / 1,79%)

Son düzenleme:
bu sabah baya erkencisiniz kızlar teşekkürler:)
space-şebnem ve demet kaldı bildirim yapmayan...
ben de aslında daha az kiloda cıkabilrdim ama mide probleminden yemediğinden oluyo buuu yaygaralarından 2gundur baya yiyorum... yine az cıktı dedm o yuzden:KK66:
neyse kactım ben işler beni bekler... ugrarım saat başı

fiyucem ben sabitim.. sebnem de 67,8. o 13 mayısta bildirdi ve gitti. bugün gelmeyecek yani..

12.TAKIM **104. ETAP **
spacegirl (62,5 / 62,5 / 0 / 0% )
baby_nurse (64 / 63,8 / 0,2 / 0,31% )
sbnmcsm (67,6 / 67,8 / -0,2 / -0,30% )
_demet_ (71 / 71 / 0 / 0% )
obur (72 / 72 / 0 / 0% )
sunbul (62,8 / 62,6 / 0,2 / 0,32% )
Bendiyom (66,8 / 67,5 / -0,7 / -1,05% )
Gkcn ( 54,9 / 54,7 / 0,2 / 0,36% )
Fiyuce (61 / 60,3 / 0,7 / 1,15% )
Saliha_ (62,5 / 61 / 1,5 / 2,4%)
Ozzdenn (89,2 / 87,6 / 1,6 / 1,79%)
12.TAKIM TOPLAM KıLO (734,3 / 730,8 / 3,5 / 0,48%)

Son düzenleme:
X