12 Nisan-3 Haziran arası zayıflama yarışması

Hazirana kadar zaten canım önce 70 de istersen
Tamam başlangıç 77.300 olsun bugün 77.100 u gördüm ama dün fazla bişey uemedivim için sanırım :)) aslında daha düşüğü de gördüm ama sonrasında bosladim falan artık daha sıkı olacak :))

Tamam başlangıç 77.300 olsun bugün 77.100 u gördüm ama dün fazla bişey uemedivim için sanırım :)) aslında daha düşüğü de gördüm ama sonrasında bosladim falan artık daha sıkı olacak :))
Tamam o zaman Anka Anka eklesin canım :))
Hadi bakalım inşallah takım kadar sıkıntı olmaz diye cagırdım canım senide :)))

kızlar spor olarak neler yapıyorsunuz? ben hala oturtamadım düzenimi
yürüyüşü seviyorum ama sanırım fazla üşengecim aslında leslie tam benlik bişey ama ondan da sıkılıyorum :KK70: biraz sabırsızım bu konuda

yürüyüşü seviyorum ama sanırım fazla üşengecim aslında leslie tam benlik bişey ama ondan da sıkılıyorum :KK70: biraz sabırsızım bu konuda
Ben biraz önce müge anlı izlerken 25 dakika Leslie yaptım TV de seni saracak bişey açabilirsin insan zaman nasil geçiyor anlamıyor o zaman :KK70:

Hoşgeldin canım. 2. Takımda mıydın sen bi yerden tanıdık geldin sanki. Neyse geçmiş geçmişte kaldı şimdi önümüze bakalım :halay:
Ne yapmam gerekiyor kime bilgi vereceğim
Gündüzleri sohbet muhabbet ederiz. Akşam menü paylaşımı az biraz da spor yaptın mı tamamdır. Çok sıkı kurallara gerek yok :KK36:
Tamam o zaman Anka Anka eklesin canım :))
Hadi bakalım inşallah takım kadar sıkıntı olmaz diye cagırdım canım senide :)))
Takımda ne sıkıntı oldun canım
Anka Anka eklicek canım bilgilerini günlük menü paylasımı da yapıyoruz yine
Eklerim çocuklardan bi fırsat bulsam :confused:
Ben ip atlıyorum :spor:
Zipzip- Zipzip- Buranın gazına gelip 25 dakika leslie yaptım 5 dakikası kırıtarak :KK70: E Evvab :KK70:
Harikasın yaaa işte böyle :KK71:
Daha yaparim da biraz da öğle kahvesinde sonra artık :KK66:

Canım şimdi şöyle;
Leslie 3 mil açtın mesela onu tamamla. Çünkü yavaş yavaş ısınıp sonra hızlanıp yavaş yavaş vücudu soğutarak bitiriyorsun. Sen ortada hop bırakırsan nabzını düşürmeden zararı olabilir.
Vaktin azsa 1 mil aç.
Selamlar :KK54:
Sohbetteydim yeni geldim menü paylaşma şeysi olmasa çok iyiymiş o bana bir külfet oluyor :KK70:
Menü paylaşmazsak da ne gerek var ki 🤷‍♀️

X