- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Gelsin tabiki onuda etiketlicektim banlı sanıyordum :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelsin tabiki onuda etiketlicektim banlı sanıyordum :))
Benim hedef kaç olsun ki 65 cok sankiGelsin tabiki onuda etiketlicektim banlı sanıyordum :))
Hazirana kadar zaten canım önce 70 de istersenBenim hedef kaç olsun ki 65 cok sanki
Tamam başlangıç 77.300 olsun bugün 77.100 u gördüm ama dün fazla bişey uemedivim için sanırım :)) aslında daha düşüğü de gördüm ama sonrasında bosladim falan artık daha sıkı olacak :))Hazirana kadar zaten canım önce 70 de istersen
Tamam o zaman Anka eklesin canım :))Tamam başlangıç 77.300 olsun bugün 77.100 u gördüm ama dün fazla bişey uemedivim için sanırım :)) aslında daha düşüğü de gördüm ama sonrasında bosladim falan artık daha sıkı olacak :))
Anka eklicek canım bilgilerini günlük menü paylasımı da yapıyoruz yineNe yapmam gerekiyor kime bilgi vereceğim
Ben biraz önce müge anlı izlerken 25 dakika Leslie yaptım TV de seni saracak bişey açabilirsin insan zaman nasil geçiyor anlamıyor o zamankızlar spor olarak neler yapıyorsunuz? ben hala oturtamadım düzenimi
yürüyüşü seviyorum ama sanırım fazla üşengecim aslında leslie tam benlik bişey ama ondan da sıkılıyorum biraz sabırsızım bu konuda
Daha yaparim da biraz da öğle kahvesinde sonra artık
Aksam toplu paylaşıyorsun sıkıntı yok beee yaaaSelamlar
Sohbetteydim yeni geldim menü paylaşma şeysi olmasa çok iyiymiş o bana bir külfet oluyor
Oo iyisin hadi bakalım bende öğleden sonra spor yapacağım :)Daha yaparim da biraz da öğle kahvesinde sonra artık
Hosgeldin canım :))Selamlar
Sohbetteydim yeni geldim menü paylaşma şeysi olmasa çok iyiymiş o bana bir külfet oluyor
bende 57,8 çıktım sabah.
hedef 55 olsun şimdilik :)
Vayyy mi_a bence de 55 e bi ulaş bakalım
Sen de destek için geldin galiba canımsın ya
Hoşgeldin canım. 2. Takımda mıydın sen bi yerden tanıdık geldin sanki. Neyse geçmiş geçmişte kaldı şimdi önümüze bakalımTamam başlangıç 77.300 olsun bugün 77.100 u gördüm ama dün fazla bişey uemedivim için sanırım :)) aslında daha düşüğü de gördüm ama sonrasında bosladim falan artık daha sıkı olacak :))
Gündüzleri sohbet muhabbet ederiz. Akşam menü paylaşımı az biraz da spor yaptın mı tamamdır. Çok sıkı kurallara gerek yokNe yapmam gerekiyor kime bilgi vereceğim
Takımda ne sıkıntı oldun canımTamam o zaman Anka eklesin canım :))
Hadi bakalım inşallah takım kadar sıkıntı olmaz diye cagırdım canım senide :)))
Eklerim çocuklardan bi fırsat bulsamAnka eklicek canım bilgilerini günlük menü paylasımı da yapıyoruz yine
Ben ip atlıyorumkızlar spor olarak neler yapıyorsunuz? ben hala oturtamadım düzenimi
yürüyüşü seviyorum ama sanırım fazla üşengecim aslında leslie tam benlik bişey ama ondan da sıkılıyorum biraz sabırsızım bu konuda
Harikasın yaaa işte böyle
Daha yaparim da biraz da öğle kahvesinde sonra artık
Menü paylaşmazsak da ne gerek var kiSelamlar
Verirsin canım. Ama senin boyun da çok uzundu sanki.Hem destek hemde 2-3 kilo vermek :)