12 Nisan-3 Haziran arası zayıflama yarışması

Selamlarr,

08:00 3 dilim tam buğday ekmeği yarım domates,salatalık,peynir,zeytin
12:30 1 adet köfte,1yemek kaşığı patates püresi, 1 kepçe erişte, mercimek çorbası,salata,yoğurt,1 dilim kepek ekmeği
16:30 2 adet çiğ köfte dürüm yedim, 2 adette tulumba
Bugün daha da bişi yemem

Ben bu işi beceremiorm galiba...:işsiz::işsiz:

Selamlarr,

08:00 3 dilim tam buğday ekmeği yarım domates,salatalık,peynir,zeytin
12:30 1 adet köfte,1yemek kaşığı patates püresi, 1 kepçe erişte, mercimek çorbası,salata,yoğurt,1 dilim kepek ekmeği
16:30 2 adet çiğ köfte dürüm yedim, 2 adette tulumba
Bugün daha da bişi yemem

Ben bu işi beceremiorm galiba...:işsiz::işsiz:
Olsun canım bi anda olmuyor. Yavaş yavaş öğreniyorsun. Bu gün kaçamak olur yarın toparlarsın. Üzülüp pes etme sakın:KK66:

Bizim takımda da yapanlar vardı bunu vve faydasını gördüler,
Gece yatmadan bir bardak suya ceviz koyuyorlar sabah kalkınca cevizi yiyip suyunu içiyorlar canım
Tesekkür ederim yarın bende deneyim 🙂

Bugünkü menüm
Sabah 8. 00 1 pankek 1 domates salatalık biraz peynir çay
14.00
1 kase yogurt 4 kasık yulaf tarcınla karıstırıp yedim ve maalesef ince bir dilim pasta
15.30
1 şekerpare
18.00
1 dilim beyaz ekmek
Salata tavuk çorbası 1 köfte
Su 1 lt
Adım 8000
Bügün kötü menüm farkındayım

İnşallah canım şu 65 den bir insem seytanın bacağını kırıcam ama olmuyor iradem zayıf
Kacamaklardan vazgeç canım işte o zaman 65 den kurtulursun birde yapabiliyorsan sporu biraz artır canım,
Birde içtiğin su miktsrı cook az canım su içtiğim dönemlerde daha güzel kilo verdim

İyi akşamlar kızlar

Menğm:

Sabah: 1 bardak cevizli su, 1 adet haşlanmış yumurta
Ara: sare Türk kahvesi
Öğle: iş yerinde dışarıdan yemek söyleyelim dediler ortka kararla pizza söylendi 3 dilim yedim :KK43: pizza geç geldi ve çok acıkmıştım
Ara: 1 adet yeşil elma
Akşam : yarım kase nesfit kırmızı meyveli yulaf yarım bardak süte karıştırarak yedim

3210 adım attım ve şimdi spor yaptm 100 ip atlama 50 x 6 twist yaptım 20 x 3 bent ower row, pilates topu ile 20 x 3 top geçidi hareketi, 20 x 3 düz mekik, 20 x 3 çapraz mekik, 20 x 3 oblik twist, 20 x 3 ters tekme ve 20 x 3 squat ve kapanış 😵

X