| Temmuz 2020 | Ağustos 2021 | Kasım 2021 |
Sol Kol | 37 | 29 | 27 |
Sağ Kol | 40 | 31 | 28 |
Sol Bacak | 70 | 57 | 52 |
Sağ Bacak | 73 | 57 | 52 |
Sol Alt Bacak | X | 40 | 36,5 |
Sağ Alt Bacak | X | 41 | 37 |
Göğüs | 119 | 97 | 93 |
Bel | 105 | 80 | 72 |
Kalça | 129 | 99 | 93 |
Kıyafet Bedeni | 50-52 | 42 | 38 |
Kilo | 116,6 | 78 | 65 |
Çok teşekkür ederim bugün fırsatım olduYaa ne güzelTebrik ederim çok büyük bir başarı ve azim doğrusu
Mutlaka yazın hikayenizi
Çok teşekkür ederimMaşAllah süpersiniz ya, azminize hayran kaldım
Hayatımda hiç diyet yapmadım, ilk kez dün tam olarak diyet yapmaya karar verdim, dayanabilirmiyşm bilmiyorumİF diyeti ilgimi çekti, yeni yeni araştırmaya başladım, banada bir kaç bilgi verirseniz memnun olurum.
Çok teşekkür ederim
Başta zor oluyor ama insan zamanla alışıyor benim de max diyet sürem 3 aydır sonra sıkılır bırakırdım yine sıkıldım ama ara verip geri döndüm hep diyete
Ben genelde if i 16 saat açlık 8 saat tokluk şeklinde yaptım sabah 12 de kahvaltı 4 gibi ara öğün 7-8 gibi akşam yemeği kalorimi genellikle 1200-1300 civarı tuttum geri kalan açlık saatlerinde su soda bitki çayı şekersiz kahve sınırsız istediğin kadar iç zaten bir süre sonra suyla karnını doyuruyorsun
Ekmek ve pirinç kullanmadım hiç kahvaltıda ekmek yerine wasa yerdim 1 adet tatlı neredeyse hiç tüketmedim onun yerine züber var tatlı ihtiyacını karşılıyor tavsiye ederim ben de tatlı düşkünü biriyimdir beni kesiyor züber başta zor oluyor gerçekten ama ilk 2 haftayı atlatın ondan sonra alışıyorsunuz bu arada kaç kilo vermeyi düşünüyorsunHiç yemediğiniz tabunuz olan bir şey varmıydı?
Ben çikolata kurabiye kek bunları çok seviyorum yadayanabilirmiyim bilmiyorum. İnşAllah olur ya.
Sağ ol canım kendimi hala şişko hissediyorum ama yılların alışkanlığı sanırım resimler olmasa anlamayacağımMaşallah ya o sondakini görmemiştim ben harikasın
Sonradan gördük biz azmini hoş sohbetini o bile yetti ❤
Yok daha neler ya fıstık gibi olmuşsun dediğine bakSağ ol canım kendimi hala şişko hissediyorum ama yılların alışkanlığı sanırım resimler olmasa anlamayacağım
Ekmek ve pirinç kullanmadım hiç kahvaltıda ekmek yerine wasa yerdim 1 adet tatlı neredeyse hiç tüketmedim onun yerine züber var tatlı ihtiyacını karşılıyor tavsiye ederim ben de tatlı düşkünü biriyimdir beni kesiyor züber başta zor oluyor gerçekten ama ilk 2 haftayı atlatın ondan sonra alışıyorsunuz bu arada kaç kilo vermeyi düşünüyorsun
Kesinlikle ya almak çok zevkli ama vermek sıkıcı ve uğraştırıcıekmemksiz kahvaltı düşünemiyorum
Ah ah keşke kilo vermek almak kadar kolay olsa. 10 kilo vermeye razıyım. İnşAllah hayırlısı ile tüm kilo vermek isteyenler sağlıklı bir şekilde verirler
Teşekkür ederim canımYok daha neler ya fıstık gibi olmuşsun dediğine bak
Çok teşekkür ederimNe kadar zamanda verdiniz kiloyu?
Maşallah demeden geçemeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?