11 yaşındaki çocuklara iyi gelin olma eğitimi

art niyetli olduğunun kesin delili de budur zaten...

pırpl pırıl, kim bilir ne güzellikler üretecek beyinleri bunlarla karartıp kapatıyorlar ya tahammül edemiyorum...hem de devletin en önemli kurumlarından birisi eliyle...sonra liseye geldiklerinde toparlayabilirsen toparla....

hem kına gecesini ben okulda niye öğreteyim yahu...evinde anası babası öğretsin...kültürün her bi şeyini okulda öğretiyoruz da kına gecesi kaldı....

Son düzenleme:
Zaten karistiran, kendi fikrini desteklemek amaci ile bilip bilmeden karistiriyor..
Dogrulari anlatmadan insan duramiyor..
ISlamda kadin dövmek varmismis..
Tövbe yarabbim ya...

Valla ne yalan söyleyeyim, bir kısım müdür, müdüre ve öğretmenleri tenzih ederek bende bu fikrine katılıyorum, eğitim sistemimiz çok uzun yıllar önce çöktü, bir türlü toparlayamıyorlar.

Eğitim bizim zamanımızda vardı, saygı, sevgi gibi kavramlarda yine bizim zamanımızdaki eğitimde mevcuttu, yalnız şimdiki ailelerde hatalı, hakkını savunmakla büyüğüne saygısızlık yapmak arasındaki farkı öğretmiyorlar çocuklarına, bu yüzden çok kıymetli eğitimcilerde arada kaynıyor ne yazık ki, çocuklar okula değil ajansa gider gibi, eğitimci aileleri ikaz ettiğinde seni ilgilendirmez bu benim çocuğumun özel hayatı diyor.

Çocuğun özel hayatı okulda full makyajlı iki karış topuklu ayakkabı giymek, okul kurallarına uymamaksa ne diyeyim

Hayatımda okuduğum en saçma yorum budur heralde,yok kadın cinayetleri abartılıyor bilmem ne ,tabi ki iftira atılmış kişiler illaki vardır ama binde bir.
Emin olun insanları tek tip yapmak da çocuklara tecavüz edilmesinden iyidir,çünkü çocuk gelin yoktur,ona izin veren sizin zihniyette midesiz baba vardır,kız çocuğunu alan sapık adam vardır,pedofili vardır..
Ben çok yakın bi akrabamızın tacizine uğradım 10-11 yaşındayken ,ne oldu peki ,gittik mi polise gidemedik,bana doğru söylemiyosun dedi halam hatta .Gitsek bile bir şey değişmeyecekti,10-11 tane adamın tecavüzüne uğrayan çocuk kendi istedi denilerek serbest bırakılan bu ülkede bi taciz vakasını mı önemseyeceklerdi.
Diğer konuya yazdığınız o yorumlarınızı da okudum .Ben sizin erkek olduğunuzu düşünüyorum,bu kadar erkekleri savunup ,kadın cinayetleri,pedofili,taciz ,töre tolere edilebilir diyorsanız ben sizden şüphe ederim.
Çok bildim,çok okudum ,her şeyi bilirim ayağına yatıyorsunuz,ama sizin bir şey bildiğiniz,fikirlere inançlara saygı duyduğunuz yok.Ben demiyorum ki müslümanlık mükemmel bir din,hiç eksileri yok ;ama en azından insanların fikirlerine saygı duyuyorum,çok bilmediğim konularda konuşup rezil olmuyorum.
Bu kadar dogmatik olmayın lütfen .Son olarak kadın cinayeti vs.tolere edebiliyorsanız eğer kız çocuğunuz olduğunda anlarsınız,ya da bir kız kardeşiniz var ise.

Son düzenleme:
bu arada bir şey soracağım. rahibe ve haç hristiyanların kutsal gördüğü değerler değilmidir. bunu avatarda minii etek ve elde haçla alaycı bir şekilde paylaşmak hoşmu.
ben bunu mune'a birazdan yazacağım
biri kalkıp türbana yada çarşafa girmiş birinin resmini böyle altı mini etekle elindede kuranla avatar yapsa ne derdiniz.inancımıza hakaret demezmisiniz ki evet hakaret.
peki.neden kimse buna tepki vermedi bu forumda.
hep bize olunca mı vereceğiz tepkiyi.
peki sizler başka inançlara olan terbiyesizliğe neden tepki vermiyorsunuz. böyle yapıp bana saygı derseniz olmaz işte.
senin ilnancıdan farklı olana yapılanı görüp savunursan ancak o zaman kendi inancın içinde savunma görebilirsin. yoksa boşuna karşından sayg ıve tepki bekleme.

Son düzenleme:
Eksiden bir erkek damlamis yine trolluk yapiyor. He deyin gecin saygi duyulup cevap verilecek bir fikri mi var su Mervecik beyin Allah askina

Son düzenleme:
Oky inan gördüğüm andan beri onu düşünüyorum
Hatta dalga geçip geçmediğini de sordum bi kötü niyet yok dedi
Benden başka kimse de tepki vermedi
Ben emin olamadım ama yukarıda da yazdın aklın yolu bir
Şimdi ne yapmamız gerekiyor

canım ben mune a yazdım. o avatarın orada olmaması gerekir. vede şüphelerimizide okudu sanırım mune. gereken neyse yapacağına adım kadar eminim.

Son düzenleme:

Bende onu düşündüm,ama yazmayı unutmuşum ,lafa gelince ben şöyleyim böyleyim,her şeyi bilirim ,hangi dine bağlı bilmiyorum ama ne olursa olsun inançlarla kimse dalga geçemez,nereden şikayet edildiğini bilmediğim için de şikayet edemedim ..

özel mesajla adminlere yazabilirsin. ben yazdım.

ben de bunu anlatıyorum ya zaten. ''bu kadar çok kadın'' dedigin 1 yılda 300-400 tane en fazla. işçi ölümleri var kat kat fazla, bebek ölümleri var, terör yüzünden ölenler var, polislerin ve askerlerin ölümü var.... var yani bundan çok daha önemli şeyler var. ama nedense hiçbiri bu konu kadar gözümüze sokulmuyor. hiç düşünmez misiniz neden diye?

kocasını uykusunda öldürenleri, yemegine zehir atıp öldürenleri, ya da cinsel organını kesenleri de duymuyor degiliz, dimi? kocasını dövenler de var. ''kadının vurdugundan bir şey olmaz, ama erkek asla vurmamalı'' diyen bi zihniyet de var, o kadar atasözü sayarken bunu da göz önünde bulundur.

h.g. harun abi.

300-400 neye göre az pardon da?Hey Allah'ım yarabbim,yok yok iyice emin oldum erkek bu

sokak ortasında öldürmez kadın, onun silahı başkadır, erkegin silahı başka... kadın da tutar uykusundayken öldürür, sevgilisine öldürtür... falan

nafaka ve tazminattan korkan erkekler de boşanmaktan korkuyorlar tabi bir de çocugunu görememek var.

13-14 yaşında evlilikleri sen sapıklık olarak görmeye devam et kendi kültürüne bakarak. tek dogru sen degilsin. tabi o zaman her şeyi kabullenmen lazım. sen başkasına ahlaksız derken, çarşaflı bir kadın da sana ahlaksız diyebilir. ahlak tek ve degişmez degildir çünkü kültüre göre degişir.

kapitalizmin yerine ne istiyorsun, komünizm mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…