sosyal bilgiler kitabında olmaması gereken tek şey o degil ama hepsi bir şekilde varlar. küçük çocukların akıllarına ne ritüeller ne de ideolojiler sokulmamalı ama hepsi var kitaplarda maalesef.
ülkemizde kadına kıymet veriliyor, bazı durumlarda erkeklere bazı durumlarda kadınlara daha çok kıymet veriliyor. ama genel itibariyle kadınlar bu konuda daha şanslı erkeklere nazaran. çocuk gelinler daha çok dogu bölgesinin feodal kültürünün eser. 14-15 yaşlarında evlilik bu durumda tolere edilebilir bence çünkü ortada bir kültür farkı var. insanları tek tip yapmak mı istediginiz anlamadım?
kadın cinayetlerine de inanmıyorum ben asla. kesinlikle çok abartıldıgını düşünüyorum. tecavüz de artmadı aslında, tecavüz haberleri arttı ve tabi kadınlar artık daha da aktifler sosyal hayatta.
yargının verdigi kararlar iki taraflı olarak yanlış olabiliyor. gerçekten de tecavüzü işlemiş birisinin ceza almadıgı gibi, tecavüz etmedigi halde iftira yüzünden hayatları mahvolan, kendilerini anlatamadıkları için intihar edenler de var.
feministler erkek düşmanıdır ve bizden de bütün erkeklerden korkmamızı, onları potansiyel sapık olarak görmemizi, kocalarımıza/koca adaylarımzıa saygısızlık yapmayı ve bütün erkeklere düşmanlık duymamızı istiyorlar. kimse kusura bakmasın ama onların mantıksız, çelişkiler dolu felsefelerinin zerresini bile kabul edemem ben.
Hayatımda okuduğum en saçma yorum budur heralde,yok kadın cinayetleri abartılıyor bilmem ne ,tabi ki iftira atılmış kişiler illaki vardır ama binde bir.
Emin olun insanları tek tip yapmak da çocuklara tecavüz edilmesinden iyidir,çünkü çocuk gelin yoktur,ona izin veren sizin zihniyette midesiz baba vardır,kız çocuğunu alan sapık adam vardır,pedofili vardır..
Ben çok yakın bi akrabamızın tacizine uğradım 10-11 yaşındayken ,ne oldu peki ,gittik mi polise gidemedik,bana doğru söylemiyosun dedi halam hatta .Gitsek bile bir şey değişmeyecekti,10-11 tane adamın tecavüzüne uğrayan çocuk kendi istedi denilerek serbest bırakılan bu ülkede bi taciz vakasını mı önemseyeceklerdi.
Diğer konuya yazdığınız o yorumlarınızı da okudum .Ben sizin erkek olduğunuzu düşünüyorum,bu kadar erkekleri savunup ,kadın cinayetleri,pedofili,taciz ,töre tolere edilebilir diyorsanız ben sizden şüphe ederim.
Çok bildim,çok okudum ,her şeyi bilirim ayağına yatıyorsunuz,ama sizin bir şey bildiğiniz,fikirlere inançlara saygı duyduğunuz yok.Ben demiyorum ki müslümanlık mükemmel bir din,hiç eksileri yok ;ama en azından insanların fikirlerine saygı duyuyorum,çok bilmediğim konularda konuşup rezil olmuyorum.
Bu kadar dogmatik olmayın lütfen .Son olarak kadın cinayeti vs.tolere edebiliyorsanız eğer kız çocuğunuz olduğunda anlarsınız,ya da bir kız kardeşiniz var ise.