• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 yaşındaki çocuklara iyi gelin olma eğitimi

soma ve işçi ölümleri sayfa sayfa yazıldı burada. çocuklarla ilgili özel biir topik var. kkdaki üyeler bunun için görev bile aldı. insanlar soma için gösterilere katıldılar. kimse susmuyor buradada ,reeldede.
ama bu sorunuda yok saymıyor kimse. onlarda var buda var. 400 kadın ölddürülmüş aman nolacak diyen kafa yapısına benim diyecek şeyim yok
ne denirki zaten.
hoş kadın olmayan bunu anlamaz desemde bu konuda çok duyarlı erkeklerin olduğunu ve onların yaptıklarını hiçe saymayı istemem.
ama kadın düşmanı ,kadını ezmekten, bireyliğini yok etmekten zevk alan erkeklerde var . şekil1 a.:ssz:

onada gereken cevap verilecektir yakın zamanda.
umarım.:ssz:

Son düzenleme:
bu arada bir şey soracağım. rahibe ve haç hristiyanların kutsal gördüğü değerler değilmidir. bunu avatarda minii etek ve elde haçla alaycı bir şekilde paylaşmak hoşmu.
ben bunu mune'a birazdan yazacağım
biri kalkıp türbana yada çarşafa girmiş birinin resmini böyle altı mini etekle elindede kuranla avatar yapsa ne derdiniz.inancımıza hakaret demezmisiniz ki evet hakaret.
peki.neden kimse buna tepki vermedi bu forumda.
hep bize olunca mı vereceğiz tepkiyi.
peki sizler başka inançlara olan terbiyesizliğe neden tepki vermiyorsunuz. böyle yapıp bana saygı derseniz olmaz işte.
senin ilnancıdan farklı olana yapılanı görüp savunursan ancak o zaman kendi inancın içinde savunma görebilirsin. yoksa boşuna karşından sayg ıve tepki bekleme.

bu da bi linç girişimi maalesef. gören de hrıstiyanların inancını çok önemsiyorsun sanır :53:

avatarımın alaycı hiçbir yanı yoktur, benim de alay etmek gibi bir kastım yok. burada iyi alışmışsınız, daha önceden tanışan 3-5 üye birbirleri arasında paslaşıp tanımadıklarını linç ediyor :1: çok komiksiniz cidden, başka işiniz gücünüz yok mu? bana göre de senin avatarın alaycı öyleyse, ne demek istiyorsun yani, kadınlar agzında sakızı şişirip şişirip arsız arsız patlatır mı? kadınlarla alay mı ediyorsun yoksa, nedir avatarının anlamı? saçmalamak kolay nasılsa, ben de saçmaladım.

bir de tutmuş mune'ye şikayet ediyorsun beni, sözde inançla alay edilmesini hazmedemiyorsun halbuki derdin başka. hem bana niye terbiyesiz diyorsun anlamadım, bana terbiyesiz demek nasıl sıgıyor terbiyene? mune'nin de sizin yaptıgınız içeriksiz boş şikayetlere hakkaniyetle yaklaşacagını düşünüyorum. bir daha da bana terbiyesiz deme, herkes saygılı olmak zorunda burada.

bu da bi linç girişimi maalesef. gören de hrıstiyanların inancını çok önemsiyorsun sanır :53:

avatarımın alaycı hiçbir yanı yoktur, benim de alay etmek gibi bir kastım yok. burada iyi alışmışsınız, daha önceden tanışan 3-5 üye birbirleri arasında paslaşıp tanımadıklarını linç ediyor :1: çok komiksiniz cidden, başka işiniz gücünüz yok mu? bana göre de senin avatarın alaycı öyleyse, ne demek istiyorsun yani, kadınlar agzında sakızı şişirip şişirip arsız arsız patlatır mı? kadınlarla alay mı ediyorsun yoksa, nedir avatarının anlamı? saçmalamak kolay nasılsa, ben de saçmaladım.

bir de tutmuş mune'ye şikayet ediyorsun beni, sözde inançla alay edilmesini hazmedemiyorsun halbuki derdin başka. hem bana niye terbiyesiz diyorsun anlamadım, bana terbiyesiz demek nasıl sıgıyor terbiyene? mune'nin de sizin yaptıgınız içeriksiz boş şikayetlere hakkaniyetle yaklaşacagını düşünüyorum. bir daha da bana terbiyesiz deme, herkes saygılı olmak zorunda burada.
en yakın arkadaşım hristiyan. ona bunu göstersem evet oldukça terbiyesizce bir avatar der. jartiyer giymiş mini etekli elinde haçlı bir rahibe. dediğim gibi bunu türbanlı biri içinde yapılsa aynı tepkiyi veriim.. oda terbiyesizce bir harekettir buda.

Son düzenleme:
en yakın arkadaşım hristiyan. ona bunu göstersem evet oldukça terbiyesizce bir avatar der. jartiyer giymiş mini etekli elinde haçlı bir rahibe. dediğim gibi bunu türbanlı biri içinde yapılsa aynı tepkiyi veriim.. oda terbiyesizce bir harekettir buda.

ne yani sen ''terbiye'' otoritesi misin anlamadım? ben avatarımda bir gariplik olmadıgını ve kastımın da olmadıgını söylüyorum. inançla dalga geçme ile zerre kadar da ilgisi yok. ama okypete isimli terbiye otoritesine göre bu bir terbiyesizlikmiş ve inançla dalga geçmekmiş... hiç gülecegim yoktu cidden.

sen kendi avatarına bak asıl.

Bence küçücük kızlara nasıl iyi eş olunur,erkek nasıl memnun edilir,nasıl erkeğin yoluna kurban olur tarzı saçma sapan konular öğreteceklerine erkekleri alıp öğretmeleri gereken daha önemli meseleler var.Mesela kadın sizin zevkiniz için yada çocuk doğurma,evde oturma size hizmet etme makinası olarak yaratılmadı.Yani yaratılış amacı bu değil kendini erkek olduğun için fazla önemseme,sen nasıl insansan kadında insan eşit birer varlıksınız diye tek tek yavaş yavaş erkeklerin anlayabileceği biçimde dersler verseler daha faydalı olurdu.Belkide kadın cinayetleri,tecavüzler,şiddet gören kadınların sayısında azalma olabilirdi.Hergün en az 3-4 kadın cinayeti işlenen ülkemizde kadınlara ders verilmesi ayrı bir trajedi.İstenilen , zihniyet bu malesef kadın evde otursun en az 3 çocuk doğursun eşine hizmet etsin,memnun etsin,mümkünse fazla sokağa çıkmasın hele yanında bir erkek yoksa ! açık giyinirse tecavüze uğrar,söz dinlemezse dövülür gibi zihniyetlere göre tabi ki bu dersler normaldir.Çünkü kadına bakış açısı budur.Milli eğitim kafasına göre ders uydurabiliyor mu.Bunun cezası verilecek,denetlecek,bu tarz beyin yıkamaların önüne geçilecek mi.Cevabını bilsekte sormakta fayda var.Sonra vay efendim bizden neden bilim insanı çıkmıyor,çıkanlarda gidip yurt dışında okuyor çalışıyor,neden dışa bağımlıyız,samanı bile ithal eder,hiç birşey üretemez hale geldik.Cevabı konuda da gayet net ve açık.

şuna ciddi ciddi cevap vermeyin ya. belli ki canı sıkılmış bir asosyal, yazıp yazıp "ehi ehi" diye gülüyor, seviniyor falan.:9: yazık valla.

ayy yazık ya sana. tamam evet ben asosyalim, çirkinim, şişmanım, bir gözüm görmüyor...falan. sen de inanılmaz sosyal, çok güzel, fitsin, çok süper bir kadınsın. şimdi mutlu olabilirsin. içeriksiz yorumlara cevap vermeyecegim artık.

ne yani sen ''terbiye'' otoritesi misin anlamadım? ben avatarımda bir gariplik olmadıgını ve kastımın da olmadıgını söylüyorum. inançla dalga geçme ile zerre kadar da ilgisi yok. ama okypete isimli terbiye otoritesine göre bu bir terbiyesizlikmiş ve inançla dalga geçmekmiş... hiç gülecegim yoktu cidden.

sen kendi avatarına bak asıl.[/QUOTE
o avatar bir inanca yapılan terbiyesizlik. bunda anlaşalım
:34:
. bunun öbür tarafınıda örnekle gösterdim.müslümanlıkla ilgili olanını.
ve ben senin yerinde olsam o avatarı kaldırırdım bu tepkileri okuyup. ama umrunda olmadığı belli.
ve sana artık cevap vermem. niyetin belli. ben gereken şikayetimi yaptım. bakılır zaten.

Son düzenleme:
ayy yazık ya sana. tamam evet ben asosyalim, çirkinim, şişmanım, bir gözüm görmüyor...falan. sen de inanılmaz sosyal, çok güzel, fitsin, çok süper bir kadınsın. şimdi mutlu olabilirsin. içeriksiz yorumlara cevap vermeyecegim artık.

teşekkür ederim 1-2 kilo fazlam var ama, onlardan da sporla kurtulmaya çalışıyorum.

Allah kahretsin bunları daha küçükten öğretiyorlar kızlara köle olmayı hanımlar ne olursa olsun çocuklarımıza asıl eğitimi bizler veriyoruz evde çocuklarınıza doğruyu yanlışı öğretecek olan yine sizlersiniz bunun önü ancak bu şekilde alınabilir
nefret ettim bu ülkeden ya

sen kendi avatarına bak asıl.[/QUOTE
o avatar bir inanca yapılan terbiyesizlik. bunda anlaşalım
:34:
. bunun öbür tarafınıda örnekle gösterdim.müslümanlıkla ilgili olanını.
ve ben senin yerinde olsam o avatarı kaldırırdım bu tepkileri okuyup. ama umrunda olmadığı belli.
ve sana artık cevap vermem. niyetin belli. ben gereken şikayetimi yaptım. bakılır zaten.

avatarımda terbiyesizlik yok, anlaşma da yok. bana defalarca terbiyesizlik izafe ederken aslında kimin terbiyesizlik yaptıgını bir daha düşün bence. siz 3-5 kişi mune'ye baskı yaparsınız, üstelik ilginiz alakanız olmayan bir inançla ilgili ve baskı ile editörün bana ceza vermesini saglarsınız ancak ya da rahatsız edersiniz kendisini. ne bu ya forumda çeteleştiniz mi şaşırdım kaldım.

derdiniz başka sizin, avatar üzerinden prim yapmaya çalışmayın çok komik oluyorsunuz.neyse cevap vermeyecegim bu konuda daha fazla.

avatarımda terbiyesizlik yok, anlaşma da yok. bana defalarca terbiyesizlik izafe ederken aslında kimin terbiyesizlik yaptıgını bir daha düşün bence. siz 3-5 kişi mune'ye baskı yaparsınız, üstelik ilginiz alakanız olmayan bir inançla ilgili ve baskı ile editörün bana ceza vermesini saglarsınız ancak ya da rahatsız edersiniz kendisini. ne bu ya forumda çeteleştiniz mi şaşırdım kaldım.

derdiniz başka sizin, avatar üzerinden prim yapmaya çalışmayın çok komik oluyorsunuz.neyse cevap vermeyecegim bu konuda daha fazla.

ben daha Mune'ye şikayet etmemiştim ama alakamız olmadığına nasıl bu kadar eminsin abisi? Benim anne tarafım süryani yani alakam var, benim umrumda değil ama bu saygısızlığında ısrar ettiğin için şikayet edicem, troll de olsan.

feminzim karşıtı kadınların olduguna inanmıyorsunuz siz, asıl olay o. zannediyorsunuz ki her kadın feminist olmak zorunda. bir de sözde baskıya karşı durdugunuzu zannediyorsunuz ama her kadını feminizme zorlamaktan da geri kalmıyorsunuz. çok komiksiniz ya çooook :60:

$tumblr_n6f4wcEJIR1syitgfo1_500.jpg

feminzim karşıtı kadınların olduguna inanmıyorsunuz siz, asıl olay o. zannediyorsunuz ki her kadın feminist olmak zorunda. bir de sözde baskıya karşı durdugunuzu zannediyorsunuz ama her kadını feminizme zorlamaktan da geri kalmıyorsunuz. çok komiksiniz ya çooook :60:/QUOTE]

sen öyle zannediyorsun ciciş, ben feminist değilim ama "yhaaa uffhh üş dane gadın öldürülmüş nedir bu tatava" diye saçmalamıyorum.

Son düzenleme:
ben daha Mune'ye şikayet etmemiştim ama alakamız olmadığına nasıl bu kadar eminsin abisi? Benim anne tarafım süryani yani alakam var, benim umrumda değil ama bu saygısızlığında ısrar ettiğin için şikayet edicem, troll de olsan.

çarşaflı biri de gelip senin avatarını şikayet etse keşke... ''bu ne biçim avatar, kadın vücuduna karşı saygısızlık, terbiyesizlik bu'' falan dese..

neyse sen de şikayet et, forum çetesi büyüyor :52: avatar üzerinden prim yapıp beni linç etmeye çalışıyorsunuz, mune'nin bu oyunlara gelmeyecegini düşünüyorum :2:

ben de bunu
anlatıyorum ya zaten. ''bu kadar çok kadın'' dedigin 1 yılda 300-400
tane en fazla. işçi ölümleri var kat kat fazla, bebek ölümleri var,
terör yüzünden ölenler var, polislerin ve askerlerin ölümü var.... var
yani bundan çok daha önemli şeyler var. ama nedense hiçbiri bu konu
kadar gözümüze sokulmuyor. hiç düşünmez misiniz neden diye?

kocasını uykusunda öldürenleri, yemegine zehir atıp öldürenleri, ya da
cinsel organını kesenleri de duymuyor degiliz, dimi? kocasını dövenler
de var. ''kadının vurdugundan bir şey olmaz, ama erkek asla vurmamalı''
diyen bi zihniyet de var, o kadar atasözü sayarken bunu da göz önünde
bulundur.

Bu mesaj epey ilginç geldi.Yılda 200-300 ölüm önemsiz mi? Yada şöyle sorayım ölümleri önemli-önemsiz olarak ayırmak ve yorumlamak ne kadar doğru?

Back