çarşaflı biri de gelip senin avatarını şikayet etse keşke... ''bu ne biçim avatar, kadın vücuduna karşı saygısızlık, terbiyesizlik bu'' falan dese..
neyse sen de şikayet et, forum çetesi büyüyoravatar üzerinden prim yapıp beni linç etmeye çalışıyorsunuz, mune'nin bu oyunlara gelmeyecegini düşünüyorum :2:
ayyy aman etmesinler sakınn!!! düşününce kalbime inicekti yaaa
Bu mesaj epey ilginç geldi.Yılda 200-300 ölüm önemsiz mi? Yada şöyle sorayım ölümleri önemli-önemsiz olarak ayırmak ve yorumlamak ne kadar doğru?
ekşi ile ilgim yok, erkek de degilim.
Napak kanka inanak mi?
çarşaflı biri de gelip senin avatarını şikayet etse keşke... ''bu ne biçim avatar, kadın vücuduna karşı saygısızlık, terbiyesizlik bu'' falan dese..
neyse sen de şikayet et, forum çetesi büyüyoravatar üzerinden prim yapıp beni linç etmeye çalışıyorsunuz, mune'nin bu oyunlara gelmeyecegini düşünüyorum :2:
Yok yok sen bilerek yapıyorsun
Kimse saf değil senin avatarın direk hristiyanların kutsalını alaya alıyor
Bikinili avatar herhangi bir inanca hakaret falan mı ediyor
Avatarında da zihniyetini ve kadın olmadığını belli ediyorsun
Terbiyesizlik yani buna başka ne denir
Yok yok sen bilerek yapıyorsun
Kimse saf değil senin avatarın direk hristiyanların kutsalını alaya alıyor
Bikinili avatar herhangi bir inanca hakaret falan mı ediyor
Avatarında da zihniyetini ve kadın olmadığını belli ediyorsun
Terbiyesizlik yani buna başka ne denir
avatarda kilise baskısına karşı kendini özgürleştirmeye çalışan biri var belki de? hrıstiyan rahipler kadına ''kapanacaksınız'' diye baskı yaparken bu kadın da tepkisini dile getirip ''bu halimle de hrıstiyanım, sizin emirlerinize ihtiyacım yok'' mesajı veriyor olamaz mı?
aynen başı açık birisinin ''başımı kapatmıyorum ama ben de müslümanım'' tepkisi gibi düşünebilirsin. başı açık birinin elinde kuran olsa avatarımda ona da saygısız diyecek miydin acaba?
sen bilirsin. beni ilgilendiren bir durum degil.
Degil tabi sen eglenmene bakiyorsun.
Neyse Kazen oturdugun yere calistigin ise kadar ortaya cikarir nasilsa bay mervecik.
avatarda kilise baskısına karşı kendini özgürleştirmeye çalışan biri var belki de? hrıstiyan rahipler kadına ''kapanacaksınız'' diye baskı yaparken bu kadın da tepkisini dile getirip ''bu halimle de hrıstiyanım, sizin emirlerinize ihtiyacım yok'' mesajı veriyor olamaz mı?
aynen başı açık birisinin ''başımı kapatmıyorum ama ben de müslümanım'' tepkisi gibi düşünebilirsin. başı açık birinin elinde kuran olsa avatarımda ona da saygısız diyecek miydin acaba?
Hepinizden özür diliyorum sayın seyirciler
Oha
Yani yuh nirden nereye
Kardeşim sen erkeksin daha iyi bilirsin
Bu kıyafetin içeriğini
aa şimdi de tehdit mihem de tehdidi başkaları üzerinden yapıyorsun, onu bile kendi adına yapamıyorsun
kazen her kimse araştırsın gelsin bulsun beni çok istiyorsa. kbi çay içer muhabbet ederiz, dönüşte de size kim oldugumu söyler, ama siz buna ragmen bozulmazsınız eminimpişkinlige devam edersiniz.
aa şimdi de tehdit mihem de tehdidi başkaları üzerinden yapıyorsun, onu bile kendi adına yapamıyorsun
kazen her kimse araştırsın gelsin bulsun beni çok istiyorsa. kbi çay içer muhabbet ederiz, dönüşte de size kim oldugumu söyler, ama siz buna ragmen bozulmazsınız eminimpişkinlige devam edersiniz.
Yok beee ne devam edicem her "normal" insan gibi ozur dilerim. Senden onceki eksi trollerinin basina geleni anlattim tehdit eden kim?
Kazen de sitenin sahibi.
Burada senin gibileri cooook gordugumuz icin akibet genelde ayni oluyor. Sen acemi ciktin ama digerleri daha uzun sure gizlenebilmislerdi.
kimse kusura bakmasın 13 yaşındaki kızların köylerde evlenmesini savunup sübyancılığa prim veren mesaja insanlar dua etsinki sert cevap yazmıyorum. işi şakaya vuruyorum. yoksa o mesaja yazacak çok kötü kelimelerim var ama burası yeri değil ve kendimi bu şekilde tutuyorum
aa özür dilemekle olmaz ama o iş. siz bana tutun yalancı diyin, iftira atın, terbiyesiz diyin... sonra da ''özür dilerim olur biter''... pişkinligin de bu kadarı yani..
''nabıcam peki özür dilemeyip'' diye soruyorsan ona da cevap vereyim, her şeyden önce kuru kuruya iftira atmamayı ögreneceksin. kaç yaşına gelmiş insanlara ben bir şey ögretecek degilim.
sokak ortasında öldürmez kadın, onun silahı başkadır, erkegin silahı başka... kadın da tutar uykusundayken öldürür, sevgilisine öldürtür... falan
nafaka ve tazminattan korkan erkekler de boşanmaktan korkuyorlartabi bir de çocugunu görememek var.
13-14 yaşında evlilikleri sen sapıklık olarak görmeye devam et kendi kültürüne bakarak. tek dogru sen degilsin. tabi o zaman her şeyi kabullenmen lazım. sen başkasına ahlaksız derken, çarşaflı bir kadın da sana ahlaksız diyebilir. ahlak tek ve degişmez degildir çünkü kültüre göre degişir.
kapitalizmin yerine ne istiyorsun, komünizm mi?
Aman be..konu nerden nereye gelmiş..Bu kadar önemli bir konuda az ötede oynansa ne iyi olur..Kazen gelsin de iki çay içelim diyen arkadaş; ben olsam geri alırdım söylediğimi
Neyse; tüylerim diken diken oldu şu habere..Nasıl bir oluşumun içinde olduğumuzun apaçık göstergesidir bu haber..
Biz 11 yaşında barbi bebeklerimize gelinlik giydirirdik, hatta kıyafet falan dikerdik.
Yazıklar olsun. Şurda bir pedagog yok mudur ya? Bu işin nasıl sakıncalı bir durum olduğunu bilimsel yönden açıklayacak bir uzman yok mudur?
11 yaşındaki bir bebenin beynine "kurban olma" olgusunun yerleştirilmesi nasıl tiksinç, çöp bir zihniyetin ürünüdür?
Sayfaları okumadım..Umarım bu haberin savunuculuğunu yapanlar olmamıştır.
Ondan sonra "ayagınız kaysa akepeden biliyorsunuz" naraları atılıyor..Yahu ben şu zihniyeti başka kime bağlayayım
can korkusuyla boşanamamakla aynı şey tabi....bu onların sorunu nafaka ve tazminattan korkup başanmayan erkek cibilliyetsizdir...
evrensel doğrular, ahlak değerleri vardır...bir toplumun benimsemiş olması o davranışı doğru kılmaz...ve evet şu çağda o yaşta bir çocukla evlenen erkek sübyancıdır, sapıktır...
kapitalden nefret ederim......
ayrıca komünizm ve kapitalizm dışında başka sistem bilmeyen birisi ile bunu tartışacak değilim....bunlar konunun çok dışında zaten, konuyu sabote etmeye gerek yok....
11 yaşındaki bir çocuğa kültür diye kına gecesini anlatmak kadar büyük bir abukluk, saçmalık yoktur...herşey zamanı geldiğinde öğrenilir, bunun yeri ve yaşı ilkokul 5. sınıf değildir . nokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?