• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 Temmuz 2009 Söz Nişan Bir Arada :)

hayırlı olsun... mutluluklaralkisalkisalkis

arkadaslar guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim hepinize.Cok sagolun darisi tum bekarlarin ve sevenlerin basina yerimseniben

allah tamamına erdirsin düğünede az kalmış.bende temmuzda nişanlandım temmuzdada evlenecem:)

allah tamamına erdirsin düğünede az kalmış.bende temmuzda nişanlandım temmuzdada evlenecem:)

seninde mutlulugunu allah tamamina erdirsin canim,desene ben 3 aylik yeni gelinken sen o heyecani yeni yasayacaksin.Hadi bakalim insallah guzel gunler bekliyordur bizleri :)

Mutluluklar canım mutlulugunuz daım olsun

allah mutluluğunu daim ettirsin canım çok tatlısınız çokk yakışıyorsunuz yüzün çok güzel harika bir gelin olacaksın eminimzemuszemus

mutluluklar diliyorum ALLAHım tamamına erdirsin.ayrıca söylemeden edemiycem hemen dikkatimi çekti,aynı gün benmde nişanım vardı:))))))))))))

benim düğün günüm senin nişan günün olmuş,allah tamamına erdirsin canım bir ömür boyu mutluluklaropuyorumnanaktan

mutluluklar diliyorum ALLAHım tamamına erdirsin.ayrıca söylemeden edemiycem hemen dikkatimi çekti,aynı gün benmde nişanım vardı:))))))))))))

ne güzel bir tesadüf :) Düğününüz ne zaman benimki 24 Nisan 2010 cumartesi olacak.Mutluluklar dilerim.

benim düğün günüm senin nişan günün olmuş,allah tamamına erdirsin canım bir ömür boyu mutluluklaropuyorumnanaktan

aaa ne güzel Allah'ım bamada bir an önce düğün günümü gösterir inşallah.Mutluluklar dilerim.
Sevgiler...

Back