- 15 Nisan 2024
- 57
- 62
-
- Konu Sahibi gebelikdenemeleri
benim transfer günüm 14 kasimdi. 15inden beri kasiklarda hafif ağrım gaz ve şişkinlik var. önceki transferlerimde hiç bu kadar böyle olmamıştımKızlar karın ağrınız var mı? Benim 6. Gün. İlk günden itibaren kasıklarımda hep ağrı var
Gaz ilaçlardan ve hareketsizlikten kaynaklı oluyor özellikle progresteronun böyle bir etkisi varmışbenim transfer günüm 14 kasimdi. 15inden beri kasiklarda hafif ağrım gaz ve şişkinlik var. önceki transferlerimde hiç bu kadar böyle olmamıştım
Rabbim pozitif görmeyi nasip etsin kucağımıza aşmayı nasip etsin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun canımSelam arkadaşlar
Bu 6. denememiz. 1 aşılama 5 tüp bebek tedavisi ve 1 dış gebeligim var.
Transfer günüm 14 Kasım. 2 tane düşük kalite de 3. gün embriyo transfer edildi. 26 Kasım da test günüm.
kullandığım ilaçlar; sabah öğlen aksam duphaston
günde 2 estrofem. 1 coraspin 1 prednol ve vitamin kullanıyorum
Bende 11 Kasım da transfer oldum hiç kan testi verdinmiTek embriyo transferi oldu 5.cü gün canım, bana 22 si kan verebilirsiniz dediKasık ağrın var mı acaba ? inşallah güzel sonuçlar alırız hangi dr acaba hangi şehirdesin
Bende 11 kasımda transfer oldum ve 20 denildi test için ama ben erken kan verdimBana da 21 dedi doktorum bakalım beklemek çok zor ama sabredicez
Kaçıncı gününüzevet kesinlikle akşam vericem kan umarım güzel bir haber alırım
Ben 11 kasımda 5.gün embriyosu oldum decavit estrofem ve prolutex iğne kullanıyorum11 kasımda 2 adet 3. Gün embriyo transferi oldum aynıgün transfer olanlar varmı hangi ilaçları kullanıyosnz ağrınız sızınız varmı süreci birlikte takip edelim
Test yaptınızmı hiçBana da 21 dedi doktorum bakalım beklemek çok zor ama sabredicez
Benimde öyleKızlar karın ağrınız var mı? Benim 6. Gün. İlk günden itibaren kasıklarımda hep ağrı var
Kaçıncı günün bugün
Benim 6.günde hcg 23.5 di kişiden kişiye degişebiliyorSizin hatırladığım kadarıyla daha erkendi. Benim önceki her iki denememde de 5. Gün embriyosunu 9. Günde öğrendim. Olumsuz olduğu anlamına gelmez kanda henüz yükselmemis olabilir. Bu arada en güvenilir test rossman bence. 5in üstündeyse ölçüyor, benim de aklımdaydı bir türlü gidemedim denk gelmedi. Ama üzülmeyin 5.6 gün hcg yükselmiyor henüz
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin benimde 8 günüm 79.5 çıktı
hayır vermedim, gününde vericemBende 11 Kasım da transfer oldum hiç kan testi verdinmi
Amin ecmainAllah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin benimde 8 günüm 79.5 çıktı
Hayırla kucagına alAmin ecmainTeşekkür ederim canım 8 gün 101.25 çıktı benimde
Sende bel ağrısı kasık ağrısı sık sık idrara çıkma varmı ? Özellikle geceleriAllah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin benimde 8 günüm 79.5 çıktı
Acayip gaz hafif bel ağrısı göğüsler taş gibi bide sanki karnım su dolu gibiydiSende bel ağrısı kasık ağrısı sık sık idrara çıkma varmı ? Özellikle geceleriidrar işini çözemedim hadi diğerlerini anlıyorum da
2 saat demiyor tuvalet nöbeti tutuyorumAcayip gaz hafif bel ağrısı göğüsler taş gibi bide sanki karnım su dolu gibiydi