11 Kasım 2024 transfer olanlar birlikte bekleyelim

Hiç umudum kalmadı ama inşallah Rabbim ol derse olur inşallah yüzümüzü güldürür Allah
Bende 10 . Günüm de erken gebelik testi yaptım o zaman çıkmıştı . 8. Gün kan vermiştim pozitif olmasına rağmen gebelik testi yapıp moralimi bozmadım . Böyle moral bozukluğu yaşamaktansa test gününe kadar. Kan vermen çok daha iyi gelir sana canım

Aleyna merhaba. Belki mesajımı görmüşsündür bir yerde. Pozitif çıkan birine sormam gerek bunu, yoksa delireceğim. Progestan fitil kullanımında ilk 4-5 günden sonra rahim yolunun daraldığını ve sertleştiğini hissettin mi?

Canm fitil bndede daralma yaptı ama test vermedim henüz endişelenecek bişey olduğunu sanmıyorum ama

Ben sabah öğle akşam 1 kullanıyorum . Ve senin o dediğini bariz bir şekilde yaşıyorum . Hiç buna takma kafanı .

Canm fitil bndede daralma yaptı ama test vermedim henüz endişelenecek bişey olduğunu sanmıyorum ama
Benim 5. denemem. Her seferinde böyle oldu. Ama bunun pozitiflik-negatiflikle ilgisi olup olmadığını merak ediyorum. Kimsenin moralini bozmak istemem ama biliyorsunuz, eskiden böyle testler, ultrasonlar falan yokken ebeler parmakları ile muayene edip kadının hamile olup olmadığını söylermiş. Bu parmak testini biraz araştırdığımda rahmin erişebildiğiniz son noktasına kadar parmağınızın gidebilmesi ile alakalı diye bilgi buldum. Son noktaya ulaştığımda parmağıma engel olan bir durum yok çok şükür ama o noktaya gidene kadar yapı sert olduğu için negatiflik ile ilgili mi diye korktum. Tabi ki %100 sonuç alınamayan bir yöntem.

Benim yarın tahlil günüm bu şekilde idarar da gördüm sizce ilerleme nasıl gözüküyor yardımcı olur musunuz
Daha ne olsun! Maşallah, 15'inde bile netmiş. Allah sağlıkla büyütmeyi, hayırlı bir evlat, hayırlı bir insan olmasını nasip etsin ve bize de nasip etsin. Hazır pozitif birini bulmuşken, kusura bakmasın kimse ama sana da sormadan edemeyeceğim. Sende de fitil kullanırken kanalda darlık ve sertlik hissi var mı?

Canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah fitil kullanmadığım için bilemiyorum hiç

Çarşamba günü kan veririm varsa çıkar zaten canım ilk gebeliği 9. Gün öğrenmiştim 279la ama düşük oldu o ne yazık ki moralim hiç yok ama ilaçlarımı içiyorum çok umutluydum çift embriyo transfer edildi en azından biri tutar diyordum ama kısmet artık son 2 embriyom kaldı onu da beklemeden koyduracağım eğer gebelik olmazsa bi sorun yoksa tabi çok sıkıldım artık başkalarının bebeklerini sevmek yerine kendi bebeğimi kucağıma almak istiyorum ama kısmet tabi Allah ele özendirmesin

canımm moralini bozma diyemiyorum aynı durumdayım takma kafana allah dermansız dert vermesin umut kesilmez allahtan
Rabbimize sığınmaktan sadece Ondan beklemekten başka çaremiz yok inşallah bir gün biz de kendi bebeklerimizi sevmenin kucağımıza almanın mutluluğunu yaşarız canım Allahtan gelen her şeye teslim olmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…