- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #1.621
Bizde bu gün erkenciyiz küçüklerden bir tanesi beşte uyandı.Uyandigindan beri kusuyor peşinde kovayla dolaşıyorumGunaydin kizlarr
Meryem hanim nedeniyle erkenciyiz bugun 6.45de uyandik
Esimin bilgisayarindan indirdigim icin kendi telefonumdan bulmadim. Onun youtube oturumundan indirmistim. Bir ara onun telefonundan gecmis videolara bakip bulmaya caliscam bulunca atarim insallah
Çok geçmiş olsun acil şifalar versin RabbimSu
Bizde bu gün erkenciyiz küçüklerden bir tanesi beşte uyandı.Uyandigindan beri kusuyor peşinde kovayla dolaşıyorumen son tuzlu kraker yedi onu bekliyorum bi on dakikaya çıkarır
Ayyyyy çok güzel yaaaaaaAslında agır degıl çorba hergun ıcerım 6-7 kasık sulu yemek yerım bol salata yogurt. Ve sıvı tuketımı. Yanı ac kalkmıyorum ama patlayana kadarda yemıyorum canım. Ekmek hıc bısekılde kahvaltıdada yemıyorum.maşallah diyim sütüm bolsen nekadar süre emzirmiştin? Bunlar benı parcalıyor artık bazen halıya yatıyorum ikiside cak cuk emiyor aynı kedi gibiyim
Yaaa geçmiş olsun canım üşüttü mü acabaSu
Bizde bu gün erkenciyiz küçüklerden bir tanesi beşte uyandı.Uyandigindan beri kusuyor peşinde kovayla dolaşıyorumen son tuzlu kraker yedi onu bekliyorum bi on dakikaya çıkarır
Ayyy kiyamam geçmiş olsun,rabbim kolayliklar versin..Su
Aynen inanki senin gibiydimBen 23 ay emzirdim ama çok sıkıldım tek çocuk emzirmek yormuyor ikizler çok fena...Ikizlerden başka cocugun varmı?
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun acil şifalar versin Rabbim
Teşekkür ederim..ya hiç bilmiyorum dün koşturup çok terledi belki ondan olduYaaa geçmiş olsun canım üşüttü mü acaba
Amin çok teşekkür ederimAyyy kiyamam geçmiş olsun,rabbim kolayliklar versin..
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.Su
Afiyet olsun canım çok güzel görünüyorKızlar kahvaltımı atayım bende
Mantarlı biberli yumurta
Yeşillik
Domates
Lor
Zeytin
Salatalık
Hadi size de afiyet olsun
Gecmis olsun cnm insallah kisa surede toparlarSu
Cok guzel gorunuyor cnm afiyet olsunKızlar kahvaltımı atayım bende
Mantarlı biberli yumurta
Yeşillik
Domates
Lor
Zeytin
Salatalık
Hadi size de afiyet olsun
Çok teşekkür ederim canım... şimdi biraz daha iyi sankiÇok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?