107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Su
Bizde bu gün erkenciyiz küçüklerden bir tanesi beşte uyandı.Uyandigindan beri kusuyor peşinde kovayla dolaşıyorum en son tuzlu kraker yedi onu bekliyorum bi on dakikaya çıkarır

Ayyyyy çok güzel yaaaaaa

Günaydın kızlar nasılsınız
Bizde erkencıyız cocuklu oldugunu nasıl da belli oluyor
Bu enerji kilo kaybı olsun. ..
Kızlar son zamanlar da diyet suurundan bıraz uzaklastım korumada gıbıyim. Kacamaklarım oluyor tartıda suan eksıdeyım ama cok fazla değil..acılen ılk basladıgım tempoya dönmem lazım inşaAllah...
Bu iki gün tartı acısından cok onemlı dikkat edelim pazartesi yuzumüz gulsun....

Aynen inanki senin gibiydim Ben 23 ay emzirdim ama çok sıkıldım tek çocuk emzirmek yormuyor ikizler çok fena...Ikizlerden başka cocugun varmı?

Yok canım ılk bebeklerım bunlar :) ayrıca darısı başıma bende okadar süre emzirmek isterım. Hakıkaten zor bazen cok fena acıyor kopacak sanıyorum helekı aynı anda emdıklerınde

Su

Bizde bu gün erkenciyiz küçüklerden bir tanesi beşte uyandı.Uyandigindan beri kusuyor peşinde kovayla dolaşıyorum en son tuzlu kraker yedi onu bekliyorum bi on dakikaya çıkarır
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.

Su

Gecmis olsun cnm insallah kisa surede toparlar

Kızlar kahvaltımı atayım bende
Mantarlı biberli yumurta
Yeşillik
Domates
Lor
Zeytin
Salatalık

Hadi size de afiyet olsun
Cok guzel gorunuyor cnm afiyet olsun

Meryem uyurken esime kizlara bak bugun sporumu erken yapayim dedim gece zor oluyor
Baslayanlar icin tae bo diye bir video bulmustum onu yaptim birde 15 dk leslie 1 mile yaptim. Birtek videoda soguma hareketlerinden once bir hareket vardi yandan tekme atiyorlardi onu cok yapamadim ilk setten sonra biraktim dizlerimi yukari cektim onun yerine. Esime diyorum nasil yaptim. Basarili diyor. Bende diyorum kadinlarin tekmeleri baslarina kadar cikiyor benimki ya bel hizasinda ya da bel hizasinin biraz altinda ama gun gelecek bende o kadinlar gibi kafama kadar tekme atacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…