107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Ben bu hafta hiiiç saldım nasıl olacak bilmiyorum. Sabah iki haşlanmış yumurta ve küçük bir dilim peynir yedim. Çocuktan dolayı ara öğün yapamadım öğlen gözüm döndü kısır yaptım en son tabağın dibini sıyırırken kendime geldim aksama da bir kase mercimek çorbası içeceğim inş ailemin diğer üyeleri yemek yerken gözüm dönmez

Keşke kısır yerine daha hafif bişeyler yapıp onun dibine vursaydın cnm. Ama akşama telafi edersin. Yemek yemek şimdiye kdr bize kilodan başka bişey kazandırmadı, yemezsek ölmeyiz ama fazla yersek emeklerimiz boşa gider bunları düşün ve akşam gözün dönmesin lütfen cnm.

Ah ahh inan şu an öyle pişmanım ki doğru söylüyorsun eski günlerimi hatırlayıp daha fazla gaza geleceğim. Bir çok mağazadan ağlayarak çıktığımı bilirim. Ürün sorduğumda tezgâhtar kızlar derdi en büyük bedenimiz 44 diye sanki herkes mankenmiş gibi

Bende geçen haftasonu kot pantolon bakmaya gittim. Kat tane pantolon denedim hiçbiri üzerimde güzel durmadı. Zaten en büyük bedenine bakmak durumundaydım çok demoralize etti beni.

Bende sabah ev ahalisinden once kalktigim icin cok acikmistim cunku aksam hafif gecsin diye sadece corba icmistim. Kendime musli yaptim. 1.5 saat sonra kizlara patates kizarttim. Miss gibi koktu ama 1 tane bile atmadim agzima.
Sen de boyle yaz aksama tamam mi cnm. Canim cekti miss gibi koktu ama yemedim cunku vucudumun ona ihtiyaci yok.

Tebrik ederim seni cnm harikasın ben olsaydım üç beş taneden ne olacak diye yerdim

Tabloyu ilk sayfaya eklermisin cnm Kimin kaç kilo olduğunu bilirsem menü ve sporlara yorumları daha doğru yapabilirim. Tabi senin için bi sakıncası olmayacaksa.

Selam kizlar hayirli akşamlar

Sabah 10:30 ispanakli omlet,izcik peynir,zeytin,iki dilim tam bugday ek.sekersiz cay,bir tk pekmez

16:30 elma portakal

18:00 bir porsiyon yesil fasulye,4 yk pilav,bir kase cacik
3lt su tamamlanacak...
Afiyet olsun canım.

Bugünkü menüm
Kahvaltı
2 yumurta ile salata yaptım
2 dilim beyaz peynir
5 zeytin

Öğlen
5 tane hurma
1 kâse yoğurt

Ara
1 armut
Yarım çay bardağı ayran

Akşam
6 tane çiğ köfte
Marul
1 bardak ayran

2.5 litre su

Spor

Leslie 5K 45 dk
Leslie 3 mile 45 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…