- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #1.641
Teşekkür ederim canım toparladık sayılır son üç saattir kusmadı.Gecmis olsun cnm insallah kisa surede toparlar
Cok guzel gorunuyor cnm afiyet olsun
Geçmiş olsun cnm. Ortalıkta bir salgındır gidiyor zaten. Oğlum ve bende geçirip atlattık çok şükür...Teşekkür ederim canım toparladık sayılır son üç saattir kusmadı.
Keşke kısır yerine daha hafif bişeyler yapıp onun dibine vursaydın cnm. Ama akşama telafi edersin. Yemek yemek şimdiye kdr bize kilodan başka bişey kazandırmadı, yemezsek ölmeyiz ama fazla yersek emeklerimiz boşa gider bunları düşün ve akşam gözün dönmesin lütfen cnm.Ben bu hafta hiiiç saldımnasıl olacak bilmiyorum. Sabah iki haşlanmış yumurta ve küçük bir dilim peynir yedim. Çocuktan dolayı ara öğün yapamadım öğlen gözüm döndü kısır yaptım en son tabağın dibini sıyırırken kendime geldim aksama da bir kase mercimek çorbası içeceğim inş ailemin diğer üyeleri yemek yerken gözüm dönmez
Sağol canımAfiyet olsun canım çok güzel görünüyor
Sağol canımGecmis olsun cnm insallah kisa surede toparlar
Cok guzel gorunuyor cnm afiyet olsun
Ah ahh inan şu an öyle pişmanım kiKeşke kısır yerine daha hafif bişeyler yapıp onun dibine vursaydın cnm. Ama akşama telafi edersin. Yemek yemek şimdiye kdr bize kilodan başka bişey kazandırmadı, yemezsek ölmeyiz ama fazla yersek emeklerimiz boşa gider bunları düşün ve akşam gözün dönmesin lütfen cnm.
Bende geçen haftasonu kot pantolon bakmaya gittim. Kat tane pantolon denedim hiçbiri üzerimde güzel durmadı. Zaten en büyük bedenine bakmak durumundaydım çok demoralize etti beni.Ah ahh inan şu an öyle pişmanım kidoğru söylüyorsun eski günlerimi hatırlayıp daha fazla gaza geleceğim. Bir çok mağazadan ağlayarak çıktığımı bilirim. Ürün sorduğumda tezgâhtar kızlar derdi en büyük bedenimiz 44 diye sanki herkes mankenmiş gibi
Bende sabah ev ahalisinden once kalktigim icin cok acikmistim cunku aksam hafif gecsin diye sadece corba icmistim. Kendime musli yaptim. 1.5 saat sonra kizlara patates kizarttim. Miss gibi koktu ama 1 tane bile atmadim agzima.Ben bu hafta hiiiç saldımnasıl olacak bilmiyorum. Sabah iki haşlanmış yumurta ve küçük bir dilim peynir yedim. Çocuktan dolayı ara öğün yapamadım öğlen gözüm döndü kısır yaptım en son tabağın dibini sıyırırken kendime geldim aksama da bir kase mercimek çorbası içeceğim inş ailemin diğer üyeleri yemek yerken gözüm dönmez
Tebrik ederim seni cnm harikasın ben olsaydım üç beş taneden ne olacak diye yerdimBende sabah ev ahalisinden once kalktigim icin cok acikmistim cunku aksam hafif gecsin diye sadece corba icmistim. Kendime musli yaptim. 1.5 saat sonra kizlara patates kizarttim. Miss gibi koktu ama 1 tane bile atmadim agzima.
Sen de boyle yaz aksama tamam mi cnm. Canim cekti miss gibi koktu ama yemedim cunku vucudumun ona ihtiyaci yok.
Inş yaa hepimiz istediğimiz kiloya geliriz cnm.. Gidip 36 38 ler giyeriz inşşşBende geçen haftasonu kot pantolon bakmaya gittim. Kat tane pantolon denedim hiçbiri üzerimde güzel durmadı. Zaten en büyük bedenine bakmak durumundaydım çok demoralize etti beni.
Tabloyu ilk sayfaya eklermisin cnmBende sabah ev ahalisinden once kalktigim icin cok acikmistim cunku aksam hafif gecsin diye sadece corba icmistim. Kendime musli yaptim. 1.5 saat sonra kizlara patates kizarttim. Miss gibi koktu ama 1 tane bile atmadim agzima.
Sen de boyle yaz aksama tamam mi cnm. Canim cekti miss gibi koktu ama yemedim cunku vucudumun ona ihtiyaci yok.
Afiyet olsun canım.Selam kizlar hayirli akşamlar
Sabah 10:30 ispanakli omlet,izcik peynir,zeytin,iki dilim tam bugday ek.sekersiz cay,bir tk pekmez
16:30 elma portakal
18:00 bir porsiyon yesil fasulye,4 yk pilav,bir kase cacik
3lt su tamamlanacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?