- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #1.601
Menün cok guzel canim sadece suyunu 2,5 lt ic mühtiş kilon dusecek,maşallah bu hafta güzel gitti sen regl olduydun dimi gecen hAfta..Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 yumurta
2 dilim beyaz peynir
1 dilim karabuğday ekmeği
Öğlen ( arkadaşıma oturmaya gittim)
1 kâse tarhana çorbası
6 kaşık kısır
Akşam
2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
3 kaşık yoğurt
1 litre su
45 dk tempolu yürüyüş
Tebrik ederim cnmCanım ben hergün en az 2 buçuk lt su içiyorum bu normalde de böyle fazlası var eksiği yok spor yapmadım dedikten sonra 45 dk eliptik yaptım ama bayaaa bitiğim şuan
Bugün gezmeye gittim ondan az içebildim suyu canım, regl dün oldu çok şükür 1 hafta gecikmeli de olsaMenün cok guzel canim sadece suyunu 2,5 lt ic mühtiş kilon dusecek,maşallah bu hafta güzel gitti sen regl olduydun dimi gecen hAfta..
Maşallah canım onca koşturmaca ve gece spor yapıyorsunTebrik ederim cnm
Kizlar daha uyumadi benim sesleri geliyor. Uyurlarsa bende spor yapicam insallah
Ayy boyle istikrarli gidersen helede regl doneminde cok guzel kilon gider canim,ozellikle son iki gunu protein beslendiginde cok güzel gider...Maşallah tututu maşallah banada güzel motivasyon oluyor ve yedikleromden utaniyorum...Bugün gezmeye gittim ondan az içebildim suyu canım, regl dün oldu çok şükür 1 hafta gecikmeli de olsa
Maşallah canım onca koşturmaca ve gece spor yapıyorsun
Kaç yaşında büyüklerHala didi didi konusuyorlar en son gittim ne yaparsanjz yapin artik size hicbir sey soylemiyorum dedim ciktim odadan. Simdi emine geldi ozur dilerim annecim dedi. Dedim tamam git yat uyu. Kabul ettin mi diyor. Ben de ettim uyursan daha cok kabul ederim dedim gitti. Bakalim ne zaman uyuyacak
Ben yapabiliyorsam herkes yapar inan, 1 ay önce tam tersini yapıyordum bunların uyku ,tatlı, çikolata ne kadar kötülük yapmışım kendime.Ayy boyle istikrarli gidersen helede regl doneminde cok guzel kilon gider canim,ozellikle son iki gunu protein beslendiginde cok güzel gider...Maşallah tututu maşallah banada güzel motivasyon oluyor ve yedikleromden utaniyorum...
Bugün böyle olursa yarın dengelersin canım, önemli olan hergün yememek kalorili yiyecekleri.Benim menumm
Sabah 9:30 iki haslanmis yumurta,bir lokma ekmegi ev yapimi kusburnu recele batırıp yedim..su ilaç
16:00 bizim köyün elmasi iki uc tane sekeri az, iki kucuk mandalina
18:00 küçük kase sütlaç
3lt su,kiraz sapli çay
45dk tempolu yürüyüş
Bugun yemek yapamadim seker hapi yuzunden bulantim oluyor ama karbonhidratli seyler yedittiriyor o yonden zor zabdettiyorum..
Ay kuzucuklar kıyamam evin neşesi onlar, ne kadar yorulsakta ,bunalsakta .Allah bağışlasın canım evlatlarınızı size.Hala didi didi konusuyorlar en son gittim ne yaparsanjz yapin artik size hicbir sey soylemiyorum dedim ciktim odadan. Simdi emine geldi ozur dilerim annecim dedi. Dedim tamam git yat uyu. Kabul ettin mi diyor. Ben de ettim uyursan daha cok kabul ederim dedim gitti. Bakalim ne zaman uyuyacak
Afiyet olsun canım, içli köfte Öğlen saatlerinde yersen daha iyi olur akşama kadar eritirsin yani o açıdan.
Bebekleri emzirmiyormusun? Emziriyorsan eğer bu kadar ağır diyet yapma, yazık sütleri azalmasın. Ben ikizlere süt verirken çok ağır diyet yapmadım ve o dönem çok kolay kilo verirdim.Cok kucuktuler dıye aksam yedım bıde haslamaydı ıcıde yaglı degıldı. Ondan yedım
Buyugu agustosun sonunda 6 olacak, ortanca mayis sonunda 3 olacakKaç yaşında büyükler
Amin cnm cumlemizin evlatlarini insallahAy kuzucuklar kıyamam evin neşesi onlar, ne kadar yorulsakta ,bunalsakta .Allah bağışlasın canım evlatlarınızı size.
Bebekleri emzirmiyormusun? Emziriyorsan eğer bu kadar ağır diyet yapma, yazık sütleri azalmasın. Ben ikizlere süt verirken çok ağır diyet yapmadım ve o dönem çok kolay kilo verirdim.
Iyi geceler kizlar
Bugunun sporuda yapildi 40 dk zumba 10 dk bisiklet
Video cok hosuma gitti kareografiyi kicuk parcalar halinde ogretiyor her defasinda oncekine ekleyerek gidiyorlar ve en sonunda baya baya dans ediyorsun. Bulursam gondereyim sizede
Buyugu agustosun sonunda 6 olacak, ortanca mayis sonunda 3 olacak
Amin cnm cumlemizin evlatlarini insallah
Aynen inanki senin gibiydimAslında agır degıl çorba hergun ıcerım 6-7 kasık sulu yemek yerım bol salata yogurt. Ve sıvı tuketımı. Yanı ac kalkmıyorum ama patlayana kadarda yemıyorum canım. Ekmek hıc bısekılde kahvaltıdada yemıyorum.maşallah diyim sütüm bolsen nekadar süre emzirmiştin? Bunlar benı parcalıyor artık bazen halıya yatıyorum ikiside cak cuk emiyor aynı kedi gibiyim
Esimin bilgisayarindan indirdigim icin kendi telefonumdan bulmadim. Onun youtube oturumundan indirmistim. Bir ara onun telefonundan gecmis videolara bakip bulmaya caliscam bulunca atarim insallahNe sporu bu ? Mesajlarda benmı kacırdım acaba ? Maşallah tempon cok guzel valla hıc usenmıyosun muhakak spor yapıyosun. Ben bı kac gundur spor konusunda aşırı isteksizim bıktım yürümekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?