107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 yumurta
2 dilim beyaz peynir
1 dilim karabuğday ekmeği

Öğlen ( arkadaşıma oturmaya gittim)
1 kâse tarhana çorbası
6 kaşık kısır

Akşam
2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
3 kaşık yoğurt

1 litre su

45 dk tempolu yürüyüş
Menün cok guzel canim sadece suyunu 2,5 lt ic mühtiş kilon dusecek,maşallah bu hafta güzel gitti sen regl olduydun dimi gecen hAfta..

Canım ben hergün en az 2 buçuk lt su içiyorum bu normalde de böyle fazlası var eksiği yok spor yapmadım dedikten sonra 45 dk eliptik yaptım ama bayaaa bitiğim şuan
Tebrik ederim cnm
Kizlar daha uyumadi benim sesleri geliyor. Uyurlarsa bende spor yapicam insallah

Menün cok guzel canim sadece suyunu 2,5 lt ic mühtiş kilon dusecek,maşallah bu hafta güzel gitti sen regl olduydun dimi gecen hAfta..
Bugün gezmeye gittim ondan az içebildim suyu canım, regl dün oldu çok şükür 1 hafta gecikmeli de olsa😊😊😊

Bugün gezmeye gittim ondan az içebildim suyu canım, regl dün oldu çok şükür 1 hafta gecikmeli de olsa😊😊😊
Ayy boyle istikrarli gidersen helede regl doneminde cok guzel kilon gider canim,ozellikle son iki gunu protein beslendiginde cok güzel gider...Maşallah tututu maşallah banada güzel motivasyon oluyor ve yedikleromden utaniyorum...

:sopa::sopa::sopa:Benim menumm

Sabah 9:30 iki haslanmis yumurta,bir lokma ekmegi ev yapimi kusburnu recele batırıp yedim..su ilaç

16:00 bizim köyün elmasi iki uc tane sekeri az, iki kucuk mandalina

18:00 küçük kase sütlaç:KK67::KK67::KK35:
3lt su,kiraz sapli çay
45dk tempolu yürüyüş

Bugun yemek yapamadim seker hapi yuzunden bulantim oluyor ama karbonhidratli seyler yedittiriyor o yonden zor zabdettiyorum..

Maşallah canım onca koşturmaca ve gece spor yapıyorsun :nazar:

Hala didi didi konusuyorlar en son gittim ne yaparsanjz yapin artik size hicbir sey soylemiyorum dedim ciktim odadan. Simdi emine geldi ozur dilerim annecim dedi. Dedim tamam git yat uyu. Kabul ettin mi diyor. Ben de ettim uyursan daha cok kabul ederim dedim gitti. Bakalim ne zaman uyuyacak :KK48:

Hala didi didi konusuyorlar en son gittim ne yaparsanjz yapin artik size hicbir sey soylemiyorum dedim ciktim odadan. Simdi emine geldi ozur dilerim annecim dedi. Dedim tamam git yat uyu. Kabul ettin mi diyor. Ben de ettim uyursan daha cok kabul ederim dedim gitti. Bakalim ne zaman uyuyacak :KK48:
Kaç yaşında büyükler

Ayy boyle istikrarli gidersen helede regl doneminde cok guzel kilon gider canim,ozellikle son iki gunu protein beslendiginde cok güzel gider...Maşallah tututu maşallah banada güzel motivasyon oluyor ve yedikleromden utaniyorum...
Ben yapabiliyorsam herkes yapar inan, 1 ay önce tam tersini yapıyordum bunların uyku ,tatlı, çikolata ne kadar kötülük yapmışım kendime.

:sopa::sopa::sopa:Benim menumm

Sabah 9:30 iki haslanmis yumurta,bir lokma ekmegi ev yapimi kusburnu recele batırıp yedim..su ilaç

16:00 bizim köyün elmasi iki uc tane sekeri az, iki kucuk mandalina

18:00 küçük kase sütlaç:KK67::KK67::KK35:
3lt su,kiraz sapli çay
45dk tempolu yürüyüş

Bugun yemek yapamadim seker hapi yuzunden bulantim oluyor ama karbonhidratli seyler yedittiriyor o yonden zor zabdettiyorum..
Bugün böyle olursa yarın dengelersin canım, önemli olan hergün yememek kalorili yiyecekleri.

Ay kuzucuklar kıyamam evin neşesi onlar, ne kadar yorulsakta ,bunalsakta .Allah bağışlasın canım evlatlarınızı size.

Iyi geceler kizlar
Bugunun sporuda yapildi 40 dk zumba 10 dk bisiklet :KK6:
Video cok hosuma gitti kareografiyi kicuk parcalar halinde ogretiyor her defasinda oncekine ekleyerek gidiyorlar ve en sonunda baya baya dans ediyorsun. Bulursam gondereyim sizede

Kaç yaşında büyükler
Buyugu agustosun sonunda 6 olacak, ortanca mayis sonunda 3 olacak

Ay kuzucuklar kıyamam evin neşesi onlar, ne kadar yorulsakta ,bunalsakta .Allah bağışlasın canım evlatlarınızı size.
Amin cnm cumlemizin evlatlarini insallah

Bebekleri emzirmiyormusun? Emziriyorsan eğer bu kadar ağır diyet yapma, yazık sütleri azalmasın. Ben ikizlere süt verirken çok ağır diyet yapmadım ve o dönem çok kolay kilo verirdim.

Aslında agır degıl çorba hergun ıcerım 6-7 kasık sulu yemek yerım bol salata yogurt. Ve sıvı tuketımı. Yanı ac kalkmıyorum ama patlayana kadarda yemıyorum canım. Ekmek hıc bısekılde kahvaltıdada yemıyorum.maşallah diyim sütüm bol :anne: sen nekadar süre emzirmiştin? Bunlar benı parcalıyor artık :KK53: bazen halıya yatıyorum ikiside cak cuk emiyor :D aynı kedi gibiyim :D

Iyi geceler kizlar
Bugunun sporuda yapildi 40 dk zumba 10 dk bisiklet :KK6:
Video cok hosuma gitti kareografiyi kicuk parcalar halinde ogretiyor her defasinda oncekine ekleyerek gidiyorlar ve en sonunda baya baya dans ediyorsun. Bulursam gondereyim sizede

Buyugu agustosun sonunda 6 olacak, ortanca mayis sonunda 3 olacak

Amin cnm cumlemizin evlatlarini insallah

Ne sporu bu ? Mesajlarda benmı kacırdım acaba ? Maşallah tempon cok guzel valla hıc usenmıyosun muhakak spor yapıyosun. Ben bı kac gundur spor konusunda aşırı isteksizim bıktım yürümekten

Aslında agır degıl çorba hergun ıcerım 6-7 kasık sulu yemek yerım bol salata yogurt. Ve sıvı tuketımı. Yanı ac kalkmıyorum ama patlayana kadarda yemıyorum canım. Ekmek hıc bısekılde kahvaltıdada yemıyorum.maşallah diyim sütüm bol :anne: sen nekadar süre emzirmiştin? Bunlar benı parcalıyor artık :KK53: bazen halıya yatıyorum ikiside cak cuk emiyor :KK70: aynı kedi gibiyim :KK70:
Aynen inanki senin gibiydim :KK70:Ben 23 ay emzirdim ama çok sıkıldım tek çocuk emzirmek yormuyor ikizler çok fena...Ikizlerden başka cocugun varmı?

Gunaydin kizlarr
Meryem hanim nedeniyle erkenciyiz bugun 6.45de uyandik :KK57:

Ne sporu bu ? Mesajlarda benmı kacırdım acaba ? Maşallah tempon cok guzel valla hıc usenmıyosun muhakak spor yapıyosun. Ben bı kac gundur spor konusunda aşırı isteksizim bıktım yürümekten
Esimin bilgisayarindan indirdigim icin kendi telefonumdan bulmadim. Onun youtube oturumundan indirmistim. Bir ara onun telefonundan gecmis videolara bakip bulmaya caliscam bulunca atarim insallah

Back