- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #1.561
Maşallah canım süpersin bu enerji süper50 dk zumba 15 dk leslie 1 mile yapildi. Simdi biraz dinlendim dus alip yatayim.
İnşallah Allah gönlüne göre verirMasallah devamı gelir inşallah ne güzel kilo veriyorsunuz bendr kilo veriyorum ama yavaş ilerliyor bende bize bisey merak ettim 105 ile hamile kalmissinz doğal yolla mi kaldnz bende 111.4 ten 102 ye düştüm ama bebek çok istiyorum
Maşallah Allah kolaylık versin ben tek çocukla eşim vardiyalı çalışıyor bana hiç yardımcı olmuyor diye sinir oluyorum sen hem ikiz hem uzun süreli tek başına gerçekten Allah sana sağlık kuvvet versin çok zor hem psikolojik açıdan hem de fiziken insan çok yorulur gerçekten süpersinBende tek basımayım. Eşim görevde. Hamileliğim tekti. Dogurdum tektim. Cocuklar 4 aylıktı eşim ozaman görebildi. Sonra tekrar gitti. Cocuklar 8 aylıktı gıttıgınde sımdı 13 aylıklar hala beklıyoruz. Insan yetmeye mecbur kalıyor bazen.. canları sagolsun gözlerine yaş degmesın yeterki...
Günaydın canım sana da hayırlı cumalar ben ümitliyim pazartesi 79 larda olucam bugün görür gibi oldum ama son anda 80.2 oldu inşallah yarın düşücemGünaydın hatunlar hayırlı cumalar
Pazartesiye az kaldı uc günde kemerleri sıkma vakti geldi umarım tartıda güzel eksiler görürüz..cuma yarısmsına katılan arkadaşlar sızde durumlar nasıl
Galiba kızların peşinde koşturuyor
Ben niye indiremiyorumyaaYoutubetan indirdim cnm
Bravo cnm haftada 1 kilo gayet güzel...Ben bugün tartıldım yazayım sizede kızlar.
Geçen cuma = 95.7
Bu cuma = 94.7
Hahahhhh bende oynamayı çok seviyorum ama geçen gün bende açtım zumbayı benim kız güle güle çatladı eeeeeeee bende kapattım tabiki de
Ahahahhahah gozumde canlandı bi an
Amin Allah güç kuvvet versin yardimciniz olsun... Dışardan bakınca ayyy ne güzel yoruluyorsun ama bir kereden kurtuluyorsun demiyorlar mı sinir oluyorum.
Ya o zumbayı cidden yapabılıyo musunuz ? Ben cok oynak bırıyım becerım vardır gobek atmada. Ama su zumbada bır turlu olmuyor tam başlıyorum ayaklarım dolanıyor olay zumbadan çıkıp kolbastıya dönüyorhazır ayaklarım bırbırıne gırmısken boşa gitmeyi versın hesabı
Yaaaaa maiallah sana 3 çocuk ve sen zumba yapıyorsun
Masallah devamı gelir inşallah ne güzel kilo veriyorsunuz bendr kilo veriyorum ama yavaş ilerliyor bende bize bisey merak ettim 105 ile hamile kalmissinz doğal yolla mi kaldnz bende 111.4 ten 102 ye düştüm ama bebek çok istiyorum
Maşallah canım emellerinin karşılığını görürsün mutlaka.
Kızlar hayırlı cumalar
Maşallah sana bacım..
Maşallah canım süpersin bu enerji süper
Günaydın hatunlar hayırlı cumalar
Pazartesiye az kaldı uc günde kemerleri sıkma vakti geldi umarım tartıda güzel eksiler görürüz..cuma yarısmsına katılan arkadaşlar sızde durumlar nasıl
Günaydın canım sana da hayırlı cumalar ben ümitliyim pazartesi 79 larda olucam bugün görür gibi oldum ama son anda 80.2 oldu inşallah yarın düşücem
Ben bugün tartıldım yazayım sizede kızlar.
Geçen cuma = 95.7
Bu cuma = 94.7
Galiba kızların peşinde koşturuyor
google a youtube video indir yaz cnm ordan bir siteye gir. youtubedan izlediğin videonun linkini o sitede indirme bölümüne yapıştır. indirme butonuna bas önce videoyu dönüştürüyor sonra hangi formatta indirmek istediğini seçiyorsun ve indiriyor. inşallah anlatabilmişimdirBen niye indiremiyorumyaa
Maşallah Allah kolaylık versin ben tek çocukla eşim vardiyalı çalışıyor bana hiç yardımcı olmuyor diye sinir oluyorum sen hem ikiz hem uzun süreli tek başına gerçekten Allah sana sağlık kuvvet versin çok zor hem psikolojik açıdan hem de fiziken insan çok yorulur gerçekten süpersin
Ben bugün tartıldım yazayım sizede kızlar.
Geçen cuma = 95.7
Bu cuma = 94.7
AynnennnnnBitek benım basıma gelıyo sanıyodum ama genelde tüm ıkız annelerıne söylenıyo bunlar sanırım. Helekı sey demıyolarmı, benım bı cocuk beş cocuga bedel, benımkı ıkızlerden beter,benımkılerde ıkız gıbı aynı sız gıbıyız demeler..... terlıgın topuk kısmıyla agızlarına yapıstırasım gelıyor
valla benimkiler ikiz değil ama ikiside oğlan kayınvalidem bunlar nasıl çocuk ölünün kıçından pamuğu çıkarırlar diyorAynnennnnn
Benımkılerdevalla benimkiler ikiz değil ama ikiside oğlan kayınvalidem bunlar nasıl çocuk ölünün kıçından pamuğu çıkarırlar diyor
Amin canm inşallah ama olmuyor sadece lh yüksekliği var başka sorun yokİnşallah Allah gönlüne göre verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?