- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #1.581
Kilomu yanlış hesaplamışım bugün kızlar .
Geçen cuma =96.2
Bugün = 94 .7
Geçen cuma =96.2
Bugün = 94 .7
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SüpersinKilomu yanlış hesaplamışım bugün kızlar .
Geçen cuma =96.2
Bugün = 94 .7
Maşallah sana çok iyiymiş bir haftada bir buçuk kilo, ben ise az önce tartiya çıktım çıkmamla inmem bir oldu inş baskülüm bozulmuştur yoksa kendimi asla af etmemKilomu yanlış hesaplamışım bugün kızlar .
Geçen cuma =96.2
Bugün = 94 .7
Benimde takıldığım, artı olduğum zamanlar oldu ilk defa bu hafta böyle oldu diyete harfiyyen uydum.Maşallah sana çok iyiymiş bir haftada bir buçuk kilo, ben ise az önce tartiya çıktım çıkmamla inmem bir oldu inş baskülüm bozulmuştur yoksa kendimi asla af etmem![]()
Sağol canım.Süpersin
Afiyet olsun canım.Arkadaşlar menümü vereyim
Sabah
1 tam+ bir beyaz yumurtayla ıspanaklı omlet, 10 adet zeytin
Ara
10 fındık, 1 muz, yeşilçay
Öğlen
1 kase mercimek çorbası, yarım tabak kurufasulye
Ara
Nescafe 1 hurma
Akşam
6 kaşık mantarlı makarna, bolca marul salatası, 1 kase yoğurt
Şimdi duble şekersiz Türk kahvesi
Bugün spor yapamadım
Benimde takıldığım, artı olduğum zamanlar oldu ilk defa bu hafta böyle oldu diyete harfiyyen uydum.
Şu anda dışarıdan kimse anlamıyor kilo verdiğimi bende inanamıyorum bakalım biraz daha vereyim nasıl olacak.
Sende üzülme ödemdir mutlaka 1 kilo almak için 7000 kalori almak gerekiyormuş.
Evet canım gerçek 1 kilo vermek içinde 7000 kalori harcamak gerekiyormuş.Bu gercekmı acaba eger öyleyse rahatlarım
Evet canım gerçek 1 kilo vermek içinde 7000 kalori harcamak gerekiyormuş.
Ben çok diyetisyene gittim onlar söylüyordu.
Afiyet olsun canım, içli köfte Öğlen saatlerinde yersen daha iyi olur akşama kadar eritirsin yani o açıdan.Sabah menum
Limonlu ılık su
2 yumurta
Domates salatalık roka
Peynır
6 seytin
Benım bu kahvaltım klasıktır baska bıse yemem. Yanı dıyette olmasam borekler çörekler havada ucusur :)) ama sevıyorum ölene dek yumurta yiyebılırım bıkmadan :)
Akşam
Tarhana çorbası
3 tane içli köfte (haşlama ve tereyağsız)
Zaten boyutlarını kücük yapmıstım
Yogurduna baharat at cnm bir de soda uc sisirir daha tok hissedersin. Gerci yemissindir coktan ama bir dahakineben yine aynı tamı tamına 70 3 haftadır 70 im neyse en azından kilo almadım sabah kaşarlı çeyrek ekmek sandiviç yedim öğlen çorba ve salata yedim akşam sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum açlıktanda geberiyorum bilmem yoğurt nasıl kesicek beni
valla benimkiler ikiz değil ama ikiside oğlan kayınvalidem bunlar nasıl çocuk ölünün kıçından pamuğu çıkarırlar diyor
Kilomu yanlış hesaplamışım bugün kızlar .
Geçen cuma =96.2
Bugün = 94 .7
Arkadaşlar menümü vereyim
Sabah
1 tam+ bir beyaz yumurtayla ıspanaklı omlet, 10 adet zeytin
Ara
10 fındık, 1 muz, yeşilçay
Öğlen
1 kase mercimek çorbası, yarım tabak kurufasulye
Ara
Nescafe 1 hurma
Akşam
6 kaşık mantarlı makarna, bolca marul salatası, 1 kase yoğurt
Şimdi duble şekersiz Türk kahvesi
Bugün spor yapamadım
Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 yumurta
2 dilim beyaz peynir
1 dilim karabuğday ekmeği
Öğlen ( arkadaşıma oturmaya gittim)
1 kâse tarhana çorbası
6 kaşık kısır
Akşam
2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
3 kaşık yoğurt
1 litre su
45 dk tempolu yürüyüş
Sabah menum
Limonlu ılık su
2 yumurta
Domates salatalık roka
Peynır
6 seytin
Benım bu kahvaltım klasıktır baska bıse yemem. Yanı dıyette olmasam borekler çörekler havada ucusur :)) ama sevıyorum ölene dek yumurta yiyebılırım bıkmadan :)
Akşam
Tarhana çorbası
3 tane içli köfte (haşlama ve tereyağsız)
Zaten boyutlarını kücük yapmıstım
Hazir yer bulmussun cnm bozuntuya vermeseydin tesekkur ederim cnm diyip oturuverseydinBenimde göbek maalesef, ekim ayındaydı galiba otobüste bir bayan beni hamile zannedip yer vermeye kalktı,hamile değilim dedim oturmadım yolculuk boyunca kadın bana bakıp güldü o kadar üzüldüm ki anlatamam.
Bende kesin karar verdim ciddiyetle yapıyorum diyeti artık.
Afiyet olsun ,çok güzel görünüyor .Bu dunku kahvaltimin resmi cok guzel oldu demistim ya ondan koyayim dedim resmini
Eki Görüntüle 2252176
Sabah; domatesli 2 yk lorlu 2 yumurta, 9 zeytin, 5 ceviz, 2 badem salatalik, yesil cay
Eki Görüntüle 2252175
Ogle; taze fasulye, yogurt, muz
Eki Görüntüle 2252174
Ara; sade nescafe
Aksam; 2 kase yogurtlu bugday corbasi
Kizlari yatirinca spor yaparim sonrasinda ya kahve ya rezene icerim duruma gore yazarim
Ekle cnm daha guzel olur. Hatta ekleyebilen herkes eklesinAfiyet olsun ,çok güzel görünüyor .
Bende arada menümün fotoğrafını ekleyeyim güzel oluyor motive edici.
Canım ben hergün en az 2 buçuk lt su içiyorum bu normalde de böyle fazlası var eksiği yok spor yapmadım dedikten sonra 45 dk eliptik yaptım ama bayaaa bitiğim şuanYogurduna baharat at cnm bir de soda uc sisirir daha tok hissedersin. Gerci yemissindir coktan ama bir dahakine
Ayy sesli guldum emine soruyor ne oldu anne diye
Masallah cnm guzeldi simdi muhtesem olmus
Guzel menu cnm. Insallah suyunda yeterlidir
Menu guzel ama suyunu biraz daha artirabilirsin cnm
Sabahi gec mi yaptin 2 ogun mu beslenmeye basladin ara da yapmamissin. Kofteyi oglende yiyebilirdin aksam iyice sisirmesin seni
Hazir yer bulmussun cnm bozuntuya vermeseydin tesekkur ederim cnm diyip oturuverseydin![]()