107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

50 dk zumba 15 dk leslie 1 mile yapildi. Simdi biraz dinlendim dus alip yatayim.

Ya o zumbayı cidden yapabılıyo musunuz ? Ben cok oynak bırıyım becerım vardır gobek atmada. Ama su zumbada bır turlu olmuyor tam başlıyorum ayaklarım dolanıyor olay zumbadan çıkıp kolbastıya dönüyor hazır ayaklarım bırbırıne gırmısken boşa gitmeyi versın hesabı

Allah razı olsun. Bir şekilde yetisiyorum yada yetişmeye çalışıyorum.

Bende tek basımayım. Eşim görevde. Hamileliğim tekti. Dogurdum tektim. Cocuklar 4 aylıktı eşim ozaman görebildi. Sonra tekrar gitti. Cocuklar 8 aylıktı gıttıgınde sımdı 13 aylıklar hala beklıyoruz. Insan yetmeye mecbur kalıyor bazen.. canları sagolsun gözlerine yaş degmesın yeterki...

Hahahhhh bende oynamayı çok seviyorum ama geçen gün bende açtım zumbayı benim kız güle güle çatladı eeeeeeee bende kapattım tabiki de

Masallah devamı gelir inşallah ne güzel kilo veriyorsunuz bendr kilo veriyorum ama yavaş ilerliyor bende bize bisey merak ettim 105 ile hamile kalmissinz doğal yolla mi kaldnz bende 111.4 ten 102 ye düştüm ama bebek çok istiyorum

Amin Allah güç kuvvet versin yardimciniz olsun... Dışardan bakınca ayyy ne güzel yoruluyorsun ama bir kereden kurtuluyorsun demiyorlar mı sinir oluyorum.

Amin Allah güç kuvvet versin yardimciniz olsun... Dışardan bakınca ayyy ne güzel yoruluyorsun ama bir kereden kurtuluyorsun demiyorlar mı sinir oluyorum.
Yaaaaa bende aslında ikiz olsun derdim gördüğümde de söylerdim acaba bana da sinir oluyorlar mıydı hiç bu açıdan düşünmemiştim neyse bi daha söylemeyim bari

Yaaaaa bende aslında ikiz olsun derdim gördüğümde de söylerdim acaba bana da sinir oluyorlar mıydı hiç bu açıdan düşünmemiştim neyse bi daha söylemeyim bari
Yok bende ikiz olsun isterdime sinir olmuyorum ikisini bir kerede büyütüyorsun diyorlar ya ona sinir oluyorum Ama bu kadar çektiğim zorluğa rağmen iyiki ikizler diyorum. Rabbime şükr ediyorum.

Yok bende ikiz olsun isterdime sinir olmuyorum ikisini bir kerede büyütüyorsun diyorlar ya ona sinir oluyorum Ama bu kadar çektiğim zorluğa rağmen iyiki ikizler diyorum. Rabbime şükr ediyorum.
Rabbim korusun canım yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…