107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Bende tek basımayım. Eşim görevde. Hamileliğim tekti. Dogurdum tektim. Cocuklar 4 aylıktı eşim ozaman görebildi. Sonra tekrar gitti. Cocuklar 8 aylıktı gıttıgınde sımdı 13 aylıklar hala beklıyoruz. Insan yetmeye mecbur kalıyor bazen.. canları sagolsun gözlerine yaş degmesın yeterki...
Maşallah Allah kolaylık versin ben tek çocukla eşim vardiyalı çalışıyor bana hiç yardımcı olmuyor diye sinir oluyorum sen hem ikiz hem uzun süreli tek başına gerçekten Allah sana sağlık kuvvet versin çok zor hem psikolojik açıdan hem de fiziken insan çok yorulur gerçekten süpersin

Günaydın hatunlar hayırlı cumalar
Pazartesiye az kaldı uc günde kemerleri sıkma vakti geldi umarım tartıda güzel eksiler görürüz..cuma yarısmsına katılan arkadaşlar sızde durumlar nasıl
Günaydın canım sana da hayırlı cumalar ben ümitliyim pazartesi 79 larda olucam bugün görür gibi oldum ama son anda 80.2 oldu inşallah yarın düşücem

Amin Allah güç kuvvet versin yardimciniz olsun... Dışardan bakınca ayyy ne güzel yoruluyorsun ama bir kereden kurtuluyorsun demiyorlar mı sinir oluyorum. :sinirli:

Bitek benım basıma gelıyo sanıyodum ama genelde tüm ıkız annelerıne söylenıyo bunlar sanırım. Helekı sey demıyolarmı, benım bı cocuk beş cocuga bedel, benımkı ıkızlerden beter,benımkılerde ıkız gıbı aynı sız gıbıyız demeler..... terlıgın topuk kısmıyla agızlarına yapıstırasım gelıyor

slm kızlar tünaydınnn :KK68:

Ya o zumbayı cidden yapabılıyo musunuz ? Ben cok oynak bırıyım becerım vardır gobek atmada. Ama su zumbada bır turlu olmuyor tam başlıyorum ayaklarım dolanıyor olay zumbadan çıkıp kolbastıya dönüyor :bicak: hazır ayaklarım bırbırıne gırmısken boşa gitmeyi versın hesabı :KK70:

ben şu kadının videolarını indirdim cnm hatta en çok bu hoşuma gitti 2 kere yaptım bunu şarkının enerjisinden herhalde gençliğime götürdü beni

Yaaaaa maiallah sana 3 çocuk ve sen zumba yapıyorsun:nazar::nazar::nazar:

sağol cnm kızlar yattı 23.15te başladım 00.20 de bitti. napacan mecbuurrrrr. kilo vercez diye katlanıyoz işte

Masallah devamı gelir inşallah ne güzel kilo veriyorsunuz bendr kilo veriyorum ama yavaş ilerliyor bende bize bisey merak ettim 105 ile hamile kalmissinz doğal yolla mi kaldnz bende 111.4 ten 102 ye düştüm ama bebek çok istiyorum

teşekkür ederim cnm. çok şükür 3 gebeliğimde doğal yollarla oldu :KK23:

Maşallah canım emellerinin karşılığını görürsün mutlaka.

anladım cnm ben. inşallah cnm

Kızlar hayırlı cumalar:KK60:

hayırlı cumalar cnm

Maşallah sana bacım..

sağol cnm

Maşallah canım süpersin bu enerji süper

sağol cnm. takımdan 30 dk cezam vardı ondan 50 dk zumba yaptım yoksa yarım saat zumba 15 dk 1 mile leslie yapacaktım

Günaydın hatunlar hayırlı cumalar
Pazartesiye az kaldı uc günde kemerleri sıkma vakti geldi umarım tartıda güzel eksiler görürüz..cuma yarısmsına katılan arkadaşlar sızde durumlar nasıl

ben geçen cuma 95.9dum bugün 96.7 geldim +0.8. gecikmeden dolayı 2 gün önce 98dim 2 günde anca 1.3 inebildim. inşallah pazartesiye az da olsa eksiye gecerim. geçen pazartesi 95.7ydim

geldim geldim

Günaydın canım sana da hayırlı cumalar ben ümitliyim pazartesi 79 larda olucam bugün görür gibi oldum ama son anda 80.2 oldu inşallah yarın düşücem

hadi cnm inşallah

Ben bugün tartıldım yazayım sizede kızlar.
Geçen cuma = 95.7
Bu cuma = 94.7

maşallah -1 çok güzel

Galiba kızların peşinde koşturuyor 😊

aynen öyle cnm

Ben niye indiremiyorumyaa
google a youtube video indir yaz cnm ordan bir siteye gir. youtubedan izlediğin videonun linkini o sitede indirme bölümüne yapıştır. indirme butonuna bas önce videoyu dönüştürüyor sonra hangi formatta indirmek istediğini seçiyorsun ve indiriyor. inşallah anlatabilmişimdir

kızlar bu arada pcde emoji koyamadım hep olmadık yerlere attı emojileri ondan böyle düm düz yazdım

Maşallah Allah kolaylık versin ben tek çocukla eşim vardiyalı çalışıyor bana hiç yardımcı olmuyor diye sinir oluyorum sen hem ikiz hem uzun süreli tek başına gerçekten Allah sana sağlık kuvvet versin çok zor hem psikolojik açıdan hem de fiziken insan çok yorulur gerçekten süpersin

Allah razı olsun canım mükafatını alacagıma ınanıyorum az kaldı esımın gelmesıne 2 kadarcık cok şükür

Ben bugün tartıldım yazayım sizede kızlar.
Geçen cuma = 95.7
Bu cuma = 94.7

Cok guzel vermıssın :KK200:

Bitek benım basıma gelıyo sanıyodum ama genelde tüm ıkız annelerıne söylenıyo bunlar sanırım. Helekı sey demıyolarmı, benım bı cocuk beş cocuga bedel, benımkı ıkızlerden beter,benımkılerde ıkız gıbı aynı sız gıbıyız demeler..... terlıgın topuk kısmıyla agızlarına yapıstırasım gelıyor
Aynnennnnn :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back