107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Göreceğiz canım bizde yeterki azimli olup pes etmeyelim.
Bende sağlık problemlerim oldugu için aldım ve ömür boyu dikkat etmek beni korkuttu.
Şimdi yaşam tarzı hâline getirmeye çalışıyorum çünkü sağlık çok önemli ben geç anladım 😔
İnş canim hepimiz zayiflayacagiz,canim sen gecen doktora gitmistin noldu sonuclar nasil cikti degerler diyetisyenemi başladın..

Evet kizlar 1,5 saat yuruyus yapildi simdi kiraz sapli yesil cay demleyip içeceğim,simdi tunik aldim soyle 77kg ya dustugumde daha dokumlu guzel duracak simdide guzel oldu ama daha guzell olucam :))
Ohhh spor da yapılmış çayın için de afiyet olsun canım

Cok guzel spor ve zumba videolari indirdim. Kizlar yatsada yapsam heveslendim izlerken

Evet kizlar 1,5 saat yuruyus yapildi simdi kiraz sapli yesil cay demleyip içeceğim,simdi tunik aldim soyle 77kg ya dustugumde daha dokumlu guzel duracak simdide guzel oldu ama daha guzell olucam :))
Iyi gunlerde kullan cnm cicini

İnş canim hepimiz zayiflayacagiz,canim sen gecen doktora gitmistin noldu sonuclar nasil cikti degerler diyetisyenemi başladın..
Daha sonuçlar çıkmadı canım geç çıkıyormuş
ondan sonra diyetisyene yönlendiriyor.

Kızlar menümü vereyim sabahı yazmıştım zaten
Öğlen 1 kase mercimek çorbası, 1 tavuk but haşlama yemeği, yarım tabak kurufasulye
Akşam 1 tavuk but haşlama, marul salatası
Arada nescafe ve yeşilçay
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş 😊😊😊

Bende yazayım menümü
Kahvaltı
2 dilim beyaz peynir
2 dilim karabuğday ekmeği
1 domates
Limonlu sıcak su

Ara
1 dilim elma
Yarım çay bardağı süt

Akşam
1 kâse yoğurt
1 salatalık
6 kaşık haşlanmış kinoa
Hepsini karıştırıp cacık yaptım.

Ben bu gün misafirliğe gittim
Bende yazayım menümü
Kahvaltı
2 dilim beyaz peynir
2 dilim karabuğday ekmeği
1 domates
Limonlu sıcak su

Ara
1 dilim elma
Yarım çay bardağı süt

Akşam
1 kâse yoğurt
1 salatalık
6 kaşık haşlanmış kinoa
Hepsini karıştırıp cacık yaptım.
Afiyet olsun.. benim bu günde diyetim gitti. Yarın yine yeniden başlıyorum :sinirli:

Zeynep hanim anca uyudu simdi spor yapcam insallah.
Bugunku menumude vereyim. Resim cektim ama hafizam o kadar dolu ki galeriye giremiyorum. Bir ara bosaltmam lazim telefonu.

Sabah: 2 yumurta yaninda kahvaltiliklardan salata yaptim ince ince dogradim. Cok guzel bir goruntu oldu ama malesef koyamiyorum. Salatada sunlar vardi; 2 badem salatalik, 5 cerry domates, maydanoz, dereotu, taze nane, 2 yk lor, 4 ceviz, 7 siyah zeytin

Ogle: taze fasulye ve yogurt

Ara: sade nescafe

Aksam: 4 yk musli, sut, 1 yesil elma

Ara: yaklasik 1 bardak portakal suyu (esim sikmis getirdi)

Yatana kadar 2.5 lt su biter az kaldi.

Back