- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #1.521
Teşekkür ederim canımHosgeldin cnm. Banlanmistin gecen iyi gelebildin.
Cok guzel cnm insallah devami gelecek
Duzcedeler cnm ama buyuk buyuk dedeleri trabzondan gelmis. 8. Takimdayim.
Gorecegiz cnm insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımHosgeldin cnm. Banlanmistin gecen iyi gelebildin.
Cok guzel cnm insallah devami gelecek
Duzcedeler cnm ama buyuk buyuk dedeleri trabzondan gelmis. 8. Takimdayim.
Gorecegiz cnm insallah
İnş canim hepimiz zayiflayacagiz,canim sen gecen doktora gitmistin noldu sonuclar nasil cikti degerler diyetisyenemi başladın..Göreceğiz canım bizde yeterki azimli olup pes etmeyelim.
Bende sağlık problemlerim oldugu için aldım ve ömür boyu dikkat etmek beni korkuttu.
Şimdi yaşam tarzı hâline getirmeye çalışıyorum çünkü sağlık çok önemli ben geç anladım![]()
Geçmiş olsun Allah şifa versin canımNe yersem çıkarıyorum su bile içtiğimde direk çıkıyor. Muz yemeye çalışıyorum. İnşallah toparlanırım. Benimde ilk önce oğlumda oldu sonra bana geçti.
Saolasın cnmGeçmiş olsun Allah şifa versin canım
Ohhh spor da yapılmış çayın için de afiyet olsun canımEvet kizlar 1,5 saat yuruyus yapildi simdi kiraz sapli yesil cay demleyip içeceğim,simdi tunik aldim soyle 77kg ya dustugumde daha dokumlu guzel duracak simdide guzel oldu ama daha guzell olucam :))
Iyi gunlerde kullan cnm ciciniEvet kizlar 1,5 saat yuruyus yapildi simdi kiraz sapli yesil cay demleyip içeceğim,simdi tunik aldim soyle 77kg ya dustugumde daha dokumlu guzel duracak simdide guzel oldu ama daha guzell olucam :))
Nerden indiriyorsun cnmCok guzel spor ve zumba videolari indirdim. Kizlar yatsada yapsam heveslendim izlerken
Iyi gunlerde kullan cnm cicini
35 dk da eliptik yaptımKızlar menümü vereyim sabahı yazmıştım zaten
Öğlen 1 kase mercimek çorbası, 1 tavuk but haşlama yemeği, yarım tabak kurufasulye
Akşam 1 tavuk but haşlama, marul salatası
Arada nescafe ve yeşilçay
Daha sonuçlar çıkmadı canım geç çıkıyormuşİnş canim hepimiz zayiflayacagiz,canim sen gecen doktora gitmistin noldu sonuclar nasil cikti degerler diyetisyenemi başladın..
Afiyet olsunMenümü yazayım arkadaşlar yeme saatlerim karışık oldu hastayım biliyorsunuz...
3 muz
2 haşlanmış patates
1 bardak tarhana çorbası
Afiyet olsun canım güzel bir menü olmuşKızlar menümü vereyim sabahı yazmıştım zaten
Öğlen 1 kase mercimek çorbası, 1 tavuk but haşlama yemeği, yarım tabak kurufasulye
Akşam 1 tavuk but haşlama, marul salatası
Arada nescafe ve yeşilçay
Afiyet olsun.. benim bu günde diyetim gitti. Yarın yine yeniden başlıyorumBende yazayım menümü
Kahvaltı
2 dilim beyaz peynir
2 dilim karabuğday ekmeği
1 domates
Limonlu sıcak su
Ara
1 dilim elma
Yarım çay bardağı süt
Akşam
1 kâse yoğurt
1 salatalık
6 kaşık haşlanmış kinoa