- 24 Nisan 2010
- 4.193
- 5.762
- 408
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #1.361
ben mayıs ayına kadar sabit durmaya çalışıcam bari kilo almıyım modundayım mayıs ayından sonra yürüyüşe başlamayı düşünüyorum sanırım ozaman verebilirim bide gerçektende kızlar çalışırken belli bir menü hazırlamak çok zor sabah 7 de evden çıkıyorum akşam 10 da evdeyim ama mayısta akşam 6 30 da evde olucam inşallah akşam yürüyüşleri planlıyorum
üyeler başlangıç 04.03.2019 11.03.2019 18.03.2019 25.03.2019 haftalık fark aylık farkY Yeni ben lazim 71.9 66.0 65.3 64.8 64.8 0 -2.2@nmgy 73.5 71.7 71.0 70.0 70.0 0 -3.0M melikee77 76.5 72.0 71.0 70.0 70.0 0 -2.0Umutdeniz4 99.3 98.2 97.4 96.0 95.7 -0.3 -3.6Bulamiyorum 107 97.4 98.1 97.9 95.7 -2.2 -3.7@elifimm39 103.5 99.4 98.2 97.3 96.2 -1.1 -3.5S sdctnsn 84.0 81.9 81.0 -0.9 -0.9@BitmeyenUmidim 83.9 83.3 82.3 -1.0 -1.0@Humpty dumpty 89.0 89.0 - -E Elizabeth 95.0 67.0 - -@Tgcervanne0133 101.0 74.0 - -
en çok kilo verenBulamiyorum tebrik ederim cnm başarının sırrını alalım
en az kilo veren S sdctnsn
çok şükür bu hafta kilo alanımız yok. bu hafta en az kilo verenden değil sabit gelen arkadaşlarımızdan sebeplerini alalım Y Yeni ben lazim @nmgy M melikee77 gerçi bildirim yaparken nedenlerini aldık ama yine alalım ki bir dahaki sefere aynı hataları yapmayalım
aylık sonuçları 4 marttan hesaplamadım 25 şubattan hesapladım o zaman başladığımız için. bir sonraki ay aylık sonucumuzu o ayın ilk bildirimiyle hesaplıcam
Benim bu haftaki hedefim 94 kg canım erken yiyeyim o zaman benden akşamları ,7 ' de yiyordum en son.Sizler bu hafta kendinize ne gibi hedefler koydunuz kendınızı görmek ıstedıgınız rakamlar neler ...
kollarım agrıyor her tarafım ağrıyor yolun yorgunluğunu atamadım....
Birde kendı diyet tecrubemden en önemli bılgıyı sızlere aktarmak ıstıyorum en son 5 de yemek yer 8 de ara ogun yaparsanız bana inanın ıkı kılo garanti..ben aksam yemegımi 6 dn önce yedıgımde DHA guzel kılolar verdim
Haklısın canım çalışırken zor olur düzenli beslenmek ,Allah kolaylık versin.ben mayıs ayına kadar sabit durmaya çalışıcam bari kilo almıyım modundayım mayıs ayından sonra yürüyüşe başlamayı düşünüyorum sanırım ozaman verebilirim bide gerçektende kızlar çalışırken belli bir menü hazırlamak çok zor sabah 7 de evden çıkıyorum akşam 10 da evdeyim ama mayısta akşam 6 30 da evde olucam inşallah akşam yürüyüşleri planlıyorum
Ben kendi bildiklerimi paylaşayım ,diğer arkadaşların daha iyi bildiği püf noktaları olabilir.kızlar evde yoğurt mayalamanın püf noktaları neler
Benim hedefim 58 ama zor görünüyor 60 olsun diyorumSizler bu hafta kendinize ne gibi hedefler koydunuz kendınızı görmek ıstedıgınız rakamlar neler ...
Birde kendı diyet tecrubemden en önemli bılgıyı sızlere aktarmak ıstıyorum en son 5 de yemek yer 8 de ara ogun yaparsanız bana inanın ıkı kılo garanti..ben aksam yemegımi 6 dn önce yedıgımde DHA guzel kılolar verdim
Ayyy ben açlıktan yanlış okuyorum sen bu hafta demişsin. Ben toplamda ne kadar olmayi düşünüyorsunuz diye okudumBenim hedefim 58 ama zor görünüyor 60 olsun diyorumben çok su içemiyorum dört kaşık yoğurdu sürahiye koyup üstüne iki litre su ekleyip ayran yapıyorum gün boyu içiyorum geriye kalan bi litreyide zor olsada icmeye çalışıyorum
Bende oyle dusunuyorum cnmCanım regl olacağın için olabilir yoksa dünkü menünde artı gelicek bişey yoktu
Bende yrn emineyi dr kontrolune goturcem insallah gelmez diyip cikayim belki hastanede olurumİyi çok şükür canım
Stres yapmak yaaaa yoksa hiç regl olmazsın,,,, hatta isteme
Bende Perşembe günü dışarda işim vardı yaaa nolur olmayayım dedim ve yolda oldum
Insallah gorursun cnmgünaydın hasıbecıgım regl ın her turlu sana gelecegini hatırlatmıs bu da ıyı bırsey benıde neden hala olmadım stresı sardı....
Kızlar ben bu hafta kendime hedef koydum 63 u kıyısından da olsa tartıda görmek ...63 900..bu rakamı gormıyelı tam ıkı bucuk sene oldu....
Imsallah planladigin gibi gelisir cnm her seyben mayıs ayına kadar sabit durmaya çalışıcam bari kilo almıyım modundayım mayıs ayından sonra yürüyüşe başlamayı düşünüyorum sanırım ozaman verebilirim bide gerçektende kızlar çalışırken belli bir menü hazırlamak çok zor sabah 7 de evden çıkıyorum akşam 10 da evdeyim ama mayısta akşam 6 30 da evde olucam inşallah akşam yürüyüşleri planlıyorum
Sutu kaynatiyorum ilidiginda (serce parmagim 12sn de yanacak sekilde) 1ltlik kavanozlara dolduruyorum. Sutu karistirdigim tahta kasigin ucuyla (yaklasik yarim yemek kasigi kadar belki bir tik daha fazla) yogurt koyup 2 karistirip agzi acik sekilde firina koyuyorum. 6-7 saat sonra alip agzini kapatip dolaba koyuyorum. Genelde yatmadan once koyuyorum firina sabah kalkinca dolaba kaldiriyorum. Son 2-3 aydir bu sekilde mayaliyorum tas gibi oluyor.kızlar evde yoğurt mayalamanın püf noktaları neler
Benimkide 12 snHaklısın canım çalışırken zor olur düzenli beslenmek ,Allah kolaylık versin.
Ben kendi bildiklerimi paylaşayım ,diğer arkadaşların daha iyi bildiği püf noktaları olabilir.
Sütü 15 20 dk kaynatıyorum, 5 litre süte her 1 litreye yarım yemek kaşığı olacak şekilde yoğurt koyuyorum iyice karıştırıyorum.
Sütün sıcaklığı serçe parmağın sütün sıcaklığına 8 saniye dayanıyorsa hazır demektir.
Bende iki üç günde bir kayısılı form çayı içiyorum ama korkuyorum bağırsakları tembellestirmez mi? Siz günde kaç defa içiyorsunuz ?Eki Görüntüle 2250528
Kahvaltida cnm bir sey istemedi. Domatesli 2 yumurta, 2 badem salatalik, 5 ceviz, beyaz peynir, kayisili form cayi
Afiyet bal olsun çok lezzetli görünüyorEki Görüntüle 2250528
Kahvaltida cnm bir sey istemedi. Domatesli 2 yumurta, 2 badem salatalik, 5 ceviz, beyaz peynir, kayisili form cayi
Benim kızda sabah 6 sa bir uyandı 8 e kadar salladım zaten bütün gece memede uyuyor maalesef hala alışamadı ayrı uyumaya bende uyuyormuyum yoruluyormuyum belli olmuyor sabaha kadarGunaydin kizlarrr
Sanki gece 2 de yatan meryem degilmis gibi sabah 7ye 10 kala kalkti muhabbet ediyor. Bende gec yatti belki uyurda bende emineyi okula gonderdikten sonra biraz daha uyurum diyordum
Afiyet olsun canımKızlar bende bugün kahvaltımı hafif tuttum
Peynırlı omlet
Zeytın.
Ikı dılım ekmek
Geçmiş olsunBende akşam çok üşüdüm ve halsizdim erken yattım, şimdi iyiyim birşeyim kalmamış.
Akşam hatta ümitlendim bayağı regl geliyor herhalde diye
Ben önümüzdeki pazartesi 7 li rakamları artık görmek istiyorum ama 4 gündür 81.0 de takıldım. Nasıl olucak bilmiyorum ama dediğin gibi erken yemek yicem bakalım nasıl farkedicek. Çünkü Duru 17-19 arası uyuyor ayağımda salladığım için kalkıp yemek yiyemiyorum yemek saatim de 7 den sonraya kalıyor uyumadan yersem belki daha iyi olurSizler bu hafta kendinize ne gibi hedefler koydunuz kendınızı görmek ıstedıgınız rakamlar neler ...
Tmm cnm tşk ederim.Iyi bari 14 ay daha rahatsinben defterime bugunku kilonu not aliyorum haftaya hem bu haftani hem de onumuzdeki haftaki kilonu yazarim ok
Tmm cnm
Afiyet olsunKızlar bende bugün kahvaltımı hafif tuttum
Peynırlı omlet
Zeytın.
Ikı dılım ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?