107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Sizler bu hafta kendinize ne gibi hedefler koydunuz kendınızı görmek ıstedıgınız rakamlar neler ...
kollarım agrıyor her tarafım ağrıyor yolun yorgunluğunu atamadım....
Birde kendı diyet tecrubemden en önemli bılgıyı sızlere aktarmak ıstıyorum en son 5 de yemek yer 8 de ara ogun yaparsanız bana inanın ıkı kılo garanti..ben aksam yemegımi 6 dn önce yedıgımde DHA guzel kılolar verdim

ben mayıs ayına kadar sabit durmaya çalışıcam bari kilo almıyım modundayım mayıs ayından sonra yürüyüşe başlamayı düşünüyorum sanırım ozaman verebilirim bide gerçektende kızlar çalışırken belli bir menü hazırlamak çok zor sabah 7 de evden çıkıyorum akşam 10 da evdeyim ama mayısta akşam 6 30 da evde olucam inşallah akşam yürüyüşleri planlıyorum

Benim bu haftaki hedefim 94 kg canım erken yiyeyim o zaman benden akşamları ,7 ' de yiyordum en son.

Haklısın canım çalışırken zor olur düzenli beslenmek ,Allah kolaylık versin.

kızlar evde yoğurt mayalamanın püf noktaları neler
Ben kendi bildiklerimi paylaşayım ,diğer arkadaşların daha iyi bildiği püf noktaları olabilir.
Sütü 15 20 dk kaynatıyorum, 5 litre süte her 1 litreye yarım yemek kaşığı olacak şekilde yoğurt koyuyorum iyice karıştırıyorum.
Sütün sıcaklığı serçe parmağın sütün sıcaklığına 8 saniye dayanıyorsa hazır demektir.

Benim hedefim 58 ama zor görünüyor 60 olsun diyorum ben çok su içemiyorum dört kaşık yoğurdu sürahiye koyup üstüne iki litre su ekleyip ayran yapıyorum gün boyu içiyorum geriye kalan bi litreyide zor olsada icmeye çalışıyorum

Ayyy ben açlıktan yanlış okuyorum sen bu hafta demişsin. Ben toplamda ne kadar olmayi düşünüyorsunuz diye okudum

Canım regl olacağın için olabilir yoksa dünkü menünde artı gelicek bişey yoktu
Bende oyle dusunuyorum cnm

İyi çok şükür canım
Stres yapmak yaaaa yoksa hiç regl olmazsın,,,, hatta isteme
Bende Perşembe günü dışarda işim vardı yaaa nolur olmayayım dedim ve yolda oldum
Bende yrn emineyi dr kontrolune goturcem insallah gelmez diyip cikayim belki hastanede olurum

Insallah gorursun cnm

Imsallah planladigin gibi gelisir cnm her sey

kızlar evde yoğurt mayalamanın püf noktaları neler
Sutu kaynatiyorum ilidiginda (serce parmagim 12sn de yanacak sekilde) 1ltlik kavanozlara dolduruyorum. Sutu karistirdigim tahta kasigin ucuyla (yaklasik yarim yemek kasigi kadar belki bir tik daha fazla) yogurt koyup 2 karistirip agzi acik sekilde firina koyuyorum. 6-7 saat sonra alip agzini kapatip dolaba koyuyorum. Genelde yatmadan once koyuyorum firina sabah kalkinca dolaba kaldiriyorum. Son 2-3 aydir bu sekilde mayaliyorum tas gibi oluyor.

Benimkide 12 sn

Eki Görüntüle 2250528

Kahvaltida cnm bir sey istemedi. Domatesli 2 yumurta, 2 badem salatalik, 5 ceviz, beyaz peynir, kayisili form cayi
Bende iki üç günde bir kayısılı form çayı içiyorum ama korkuyorum bağırsakları tembellestirmez mi? Siz günde kaç defa içiyorsunuz ?

Gunaydin kizlarrr

Sanki gece 2 de yatan meryem degilmis gibi sabah 7ye 10 kala kalkti muhabbet ediyor. Bende gec yatti belki uyurda bende emineyi okula gonderdikten sonra biraz daha uyurum diyordum
Benim kızda sabah 6 sa bir uyandı 8 e kadar salladım zaten bütün gece memede uyuyor maalesef hala alışamadı ayrı uyumaya bende uyuyormuyum yoruluyormuyum belli olmuyor sabaha kadar

Ben önümüzdeki pazartesi 7 li rakamları artık görmek istiyorum ama 4 gündür 81.0 de takıldım. Nasıl olucak bilmiyorum ama dediğin gibi erken yemek yicem bakalım nasıl farkedicek. Çünkü Duru 17-19 arası uyuyor ayağımda salladığım için kalkıp yemek yiyemiyorum yemek saatim de 7 den sonraya kalıyor uyumadan yersem belki daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…