107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Ogle yemegim. Salata( 1 cay bardagi haslanmis mas fasulyesi, 5 cerry domates, 2 ceviz, dereotu, maydanoz, taze sogan, taze nane, az zeytin yag, az nar eksisi(sos degil) ) ve 1 kase tarhana corbasi

Screenshot_2019-03-20-13-25-18.png

Son düzenleme:
Afiyat olsun cnm. Ben hic yulafi yogurtla yemedim doyurucu olur diye dusunuyorum.
Evet doyurucu oluyor genelde sabah kahvaltıda yerdim ama bugün öğlen canım yemek istemeyince onu yedim yulaf şişiriyor insanı 4 kaşık filan kullanın diyorlarda beni rahatsız ediyor okadarı mideme dokunuyor

Kizlar simdi instagramda gezerken ayse tolganin yeniden 8 haftada degisim programi baslattigini gordum. Daha once yayinladiginda yapmistim ve 8 haftada 16 kilo vermistim. O donem ise her gun yuruyerek gitmistim ama 40+40 en az 80 dk yuruyordum (bazen 42-45 oldugu oluyordu hizima gore) Isterseniz bir inceleyin. Aksam cocuklari yatirinca pcden bakcam bende telefondan biraz zorlandim sitede. Bu sefer haftalik memuyu resim olarak yapmislar ilk 2 haftayi indirdim sizede gondereyim.
2.-hafta-768x1267.jpg
15.-sayfa-768x1074.jpg

Simdi hesap yaptim yrn baslasam bile son 11 gunu ramazana denk geliyor. Belkide onlar 2 hafta once basladilaesa ramazana kadar bitiyordur program. Neyse not edeyimde bayramdan sonra yaparim ya da ramazana kadar yapip ramazanda kendin devam ederim. Bilemedim simdi. Neyse aksama bir bakayimda konusuruz yine

Kizlar simdi instagramda gezerken ayse tolganin yeniden 8 haftada degisim programi baslattigini gordum. Daha once yayinladiginda yapmistim ve 8 haftada 16 kilo vermistim. O donem ise her gun yuruyerek gitmistim ama 40+40 en az 80 dk yuruyordum (bazen 42-45 oldugu oluyordu hizima gore) Isterseniz bir inceleyin. Aksam cocuklari yatirinca pcden bakcam bende telefondan biraz zorlandim sitede. Bu sefer haftalik memuyu resim olarak yapmislar ilk 2 haftayi indirdim sizede gondereyim.
Eki Görüntüle 2247979 Eki Görüntüle 2247980
Teşekkürler iyi oldu bu bakıp yaparız

Hımmmm hatırladım canım.... evet büyüdü 10 gün sonra 7 aylık olucaz... sen 14. Takıma katılmıyor muydun....canım o zaman ciğer filan yiyorsan tavuk ciğeri uygun oluyor alabilirsin ... mesela A101 de fileto balıklar var 13 lira filan 4 parça oluyor onlardan alabilirsin... arada akşam öğünlerini yumurta yapabilirsin... ama kabuzlık problemin var daha da zorlamasın çünkü ben bi kaç gün çıkamamıştım WC ye ...
Tedaviye baslamistim birakmistim 14 takimi arada bi selam verip çıkıyorum simdi katilsam yine katlirim stres oluyom simdi burdayim zayiflayana kadar..Maşallah kizin buyumus zaman ne cabuk geçiyor, sende guzel kilo verdin maşallah azimlisin arada bikkinlik olur olsun hayat devam ediyor kaldigimiz yerden devamm...

Selam kizlar oglenleyin misafirim geldi yeni gitti kacamagim bir biskuvi meyveler oldu sıkıldigimdan :KK43: yedim birazdan menuyu yazarim
11:00
Salata uskumru yarim balik bir dilim ekmek, bir kucuk muz,bir mandalina,kucuk buruşmuş elma tobe yarebbim :) guya aksam yemeyim tatli kirizi tutmasin die
Ogle 12:45 misafirim geldi habersiz teyzemdi
Bir neskafe sekersiz,bir tane biskuvie(teyzemgile cekirdek falan kurabiye meyva ikram ettim diger teyzeme gidecekti ha gitti gidecek derken yemek ne yapamadim icimede sinmedi boyle olunca bana afakanlar basti:)
sonrasinda yine kucuk elma mandalina yedim hesapta yoktu

Aksama karabugdayli kabak yemegi yaptim yaninda iki kasik yogurt ve salatayla menuyu kapatirim..
Sabah tartildim 82,6kg ciktim
Gecen cumartesi 83,9
Pazartesi 83,3 ciktim
İns haftaya pazartesi 81,50 kiloda olmak istiyorum bakalim hedefi tutturabilecekmiyim bu menuyle olmazda hep su engelleri asabilirsem sevinecegim birde kafami daha toparlayamadim boyle bocaliyorum malesef..

Canım bende artı geldiğim zaman Diğer gün sabah kahvaltı normal yapıyorum öğle ve akşam haşlama tavuk yiyorum yanında ayran içiyorum bunu yapınca mutlaka eskiye düşünüyorum çok defa denemişimdir özellikle çok kaçamaklı bir gün geçirdiysem mutlaka ertesi gün bu şekilde besleniyorum
Teşekkür ederim bende akşama tavuk, salata yoğurt yiyeceğim önerilere uyacağım bugün 😊😚

Sabah kahvaltı
35 gr ekmek
7 zeytin
30gr peynir
Kıymalı yumurta bir yumurtadan
Çay
Sabah yürüyüş yaptım
Bir kaç gündür karbonatlı su içmeye başladım regl döneminde olduğum için tartılmadım cuma ara tartılma yaparım
Afiyet olsun .

Benim kizim emmiyor cnm 2.5 aylikken kesildi sutum. Digerlerindede olmamisti ama en azindan onlari 4 ay emzirebilmistim. 2. Hamileligin planli miydi. Insallah sende saglikla kilo verip yeni bir bebege kavusursun. Bizimle devam etmek istersen duzenli menu paylas birbirimizin olumlu olumsuz yollarini gorup yola getirebilelim. Standart bir listemiz yok cunku herkes kendine uygun olani yapiyor. Herkesin vucudu verdigi tepki farklidir. Duzenli menu oaylasirsan pazartesi listeye dahil olursun. Pazartesi bildirim gunumuz. Baslangic kilom ve bugunku kilom seklinde bildirim yaparsin.
Ben de iki gündür emzirmiyorum çok şükür. İnşallah artık bırakır. Bir buçuk yaşında olacak.
İkinci hamilelik hemen olmaz diye düşünmüştük. Tetanoz aşısı oldum, antibiyotik kullanıyordum, evdeki mobilyaları taşıdık, kan pıhtılaşması ilacımı kullanmadım. Yani düşmesine sebep oldum bilmeden :KK43:

Bugün başlayamadım. Regl olacağım, çikolatayla saldırdım resmen. Yarın başlarım inşallah

Selam kizlar oglenleyin misafirim geldi yeni gitti kacamagim bir biskuvi meyveler oldu sıkıldigimdan :KK43: yedim birazdan menuyu yazarim
11:00
Salata uskumru yarim balik bir dilim ekmek, bir kucuk muz,bir mandalina,kucuk buruşmuş elma tobe yarebbim :) guya aksam yemeyim tatli kirizi tutmasin die
Ogle 12:45 misafirim geldi habersiz teyzemdi
Bir neskafe sekersiz,bir tane biskuvie(teyzemgile cekirdek falan kurabiye meyva ikram ettim diger teyzeme gidecekti ha gitti gidecek derken yemek ne yapamadim icimede sinmedi boyle olunca bana afakanlar basti:)
sonrasinda yine kucuk elma mandalina yedim hesapta yoktu

Aksama karabugdayli kabak yemegi yaptim yaninda iki kasik yogurt ve salatayla menuyu kapatirim..
Sabah tartildim 82,6kg ciktim
Gecen cumartesi 83,9
Pazartesi 83,3 ciktim
İns haftaya pazartesi 81,50 kiloda olmak istiyorum bakalim hedefi tutturabilecekmiyim bu menuyle olmazda hep su engelleri asabilirsem sevinecegim birde kafami daha toparlayamadim boyle bocaliyorum malesef..

İnşallah istediğin rakamı görürsün tartıda canım.

Mrb kızlar akşam ıspanak 1kase, 6 kaşık bulgur pilavı, salata yedim
Afiyet olsun canım.

Ben de iki gündür emzirmiyorum çok şükür. İnşallah artık bırakır. Bir buçuk yaşında olacak.
İkinci hamilelik hemen olmaz diye düşünmüştük. Tetanoz aşısı oldum, antibiyotik kullanıyordum, evdeki mobilyaları taşıdık, kan pıhtılaşması ilacımı kullanmadım. Yani düşmesine sebep oldum bilmeden :KK43:

Bugün başlayamadım. Regl olacağım, çikolatayla saldırdım resmen. Yarın başlarım inşallah
Geçmiş olsun canım hayat işte başımıza bazen geliyor böyle durumlar.

@Statusahibi
Hosgeldin cnm dun fark ettim seni. Sadece okumakla kalma bize katil. :KK25:
Canım teşekkür ediyorum
okuyorum arada sizi de
Tebrik ederim guzel kilolar vermissiniz darısı basıma
Birilerinin kacamak yaptığını görmek motivasyonumu etkiliyor
Ama okuyarak gaza geliyorum diyet günlüklerini
Şimdilik komsuculuk yapim sizinle:KK200:

X