- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #1.021
Sagol cnm. Cok sukur Allah nasip etti oldu 3 tane. Yaptiysak bakacaz mecburMaşallah ben tek çocukla gün sonu bitik hale geliyorum siz 3 çocukla bir de üstüne oruçlu tebrik ederim gerçekten
Sezeryan dikisleri diye tahmin ediyorumGecmis olsun neyden ameliyat oldun
Evet canim ben sorduydum dukanla verilen kg hemen geri geliyormu mesala 1haftada 5 kg veri alma gibi..
Karatayi bende seviyorum canim,bakalim bir arastirma icindeyim bu ars sekerimmi ne dusuyor açlık sekerim 105 ,seker hap kullaniyordum hem seker hem tedavi icindi 18 gun oldu birakali ne durumda onu bilmiyorum bugun bayagi elim ayagim titredi surekli icim ezildi.bugun bimden iki paket keten tohumu aldim,birde karabugday aldim,evde chia tohumu var,birde yulafda gelseydi iyi olur,ara öğünü iki yk yogurda elma yulaf,chia,tarcin kattim yedim acligimi bastırmadı yarin ins boyle olmam..
Valla yasam tarzina dinusturmezsen biraktigin an geri almaya basliyorsun. Is sende bitiyor yani yine.
Yulaf bimde ve a101de varmiydi hatirlamiyorum misir gevreklerinin oldugu reyonda oluyor genelde.(vardir diye tahmin ediyorum). Sokta satiliyor niliyorum cunku daha gecenlerde aldim. eti lifalif yulaf ve muslisi ben onlari kullaniyorum
Daha oncede karabugday aldim yazmisti biri yorum yapacaktim ama yorgunluktan unuttum o kimse kusura bakmasin. Ben de katabugday kullandim daha once hatta dondurucumda pismis halde var ama tadini cok begenemedim isli gibi bir tadi var. Mercimekle karabugaday ve yogurt karistirip yiyordum cok guzel tok tutuyor salatalarada iyi gider diye dusunuyorum