107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

üyeler
başlangıç
04.03.2019
11.03.2019
18.03.2019
25.03.2019
haftalık fark
aylık fark
Y Yeni ben lazim
71.9
66.0​
65.3​
- 0.7
N nmgy
73.5
71.7​
71.0​
-0.7
M melikee77
76.5
72.0​
?​
?
Umutdeniz4 Umutdeniz4
99.3
98.2​
97.4​
- 0.8
Bulamiyorum Bulamiyorum
107
97.4​
98.1​
+ 0.7
elifimm39 elifimm39
103.5
99.4​
98.2​
- 1.2

M melikee77 cnm çarşambadan beri foruma gelmemişsin eğer bugün gelip kilonu yazarsan eklerim listeye. artık gelmek istemiyorsan ise önümüzdeki pazartesiye kadar beklerim eğer haftaya pazartesi bildirim yapmazsan listeden çıkarırım.

Kızlar aslında tartı günümuz salı ve cuma olsa cunku hafta sonu ıster ıstemaz kacamak oluyor mısafır oluyor mısafirliğe gidiliyor...pazartesı en azından bir toparlanma acısından iyi olmaz mı ne dersiniz

haftasonu kendimizi salmayalım diye pazartesi yaptık cnm tartı gününü.

M melikee77 cnm çarşambadan beri foruma gelmemişsin eğer bugün gelip kilonu yazarsan eklerim listeye. artık gelmek istemiyorsan ise önümüzdeki pazartesiye kadar beklerim eğer haftaya pazartesi bildirim yapmazsan listeden çıkarırım.

haftasonu kendimizi salmayalım diye pazartesi yaptık cnm tartı gününü.
Daha mantıklı evet

11. 03. 2019

en fazla kilo veren elifimm39 elifimm39 :KK9: tebrik ederim cnm başarının sırrını bekliyoruz.

en az kilo veren bu hafta yazmıcam çünkü hepiniz birbirinize yakınsınız

veeee haftanın kilo alanı Bulamiyorum Bulamiyorum :sinirli::KK67:

hemen açıklamamı yazayım. su içmediğimi fark ettim. düzensiz beslendim. inşallah haftaya telafi edicem.

11. 03. 2019

en fazla kilo veren elifimm39 elifimm39 :KK9: tebrik ederim cnm başarının sırrını bekliyoruz.

hemen açıklamamı yazayım. su içmediğimi fark ettim. düzensiz beslendim. inşallah haftaya telafi edicem.
Kandil simiti yaktı seni canım ama olsun telafı edilmeyecek bırsey degıl.cumaya eksıyle gelırsın....

Kandil simiti yaktı seni canım ama olsun telafı edilmeyecek bırsey degıl.cumaya eksıyle gelırsın....
evet cnm o da var. bu hafta öğün saatlerimde çok düzensizdi. akşamı bazen 18:30da yedim bazen 20:00 de bu hafta biraz daha düzenli olcam inşallah.

evet cnm o da var. bu hafta öğün saatlerimde çok düzensizdi. akşamı bazen 18:30da yedim bazen 20:00 de bu hafta biraz daha düzenli olcam inşallah.
InsaAllah canım aksm yemegını ne kadar erken yersek kılo vermede o kadar etkılı oluyor bende bu hafta buna dıkkat edecegım 6 da yemek yeme işini bitireceğim böyle bir karar aldım

eşim işten 18:30 da geliyor. aslında o geldiğinde sofrayı hazır edebilsem hemen oturup yeriz en geç 19:00da kalkmış olurum sofradan

11. 03. 2019

Canım su gerçekten çok önemli daha çok dikkat et ve akşam yemek yemek saatini daha erkene çekebilirsin... bi de destekleyici yeşil çay filan içebilirsin

😊
Maşallah canım ne güzel gitmiş kilolar hep birlikte kurtulalım artık şu ağırlıklardan ben çok yoruldum artık yaza daha hafif girelim.
Canım bir önceki hafta çok dikkatli beslendim kürler yaptım ama bana ters etki oldu çünki kendimi kilo verme konusunda çok sitrese sokmuştum bu hafta kürleri yapmadım sadece sabahları limonlu suyumu içiyorum gün içinde bol su içtim hatta bu hafta baya kaçamaklı geçti ama kafam rahattı ben kendimi biliyorum defalarca kilo vermeyi başardım bu seferde başarıcağımı biliyorum sadece biraz sabretmeliyiz canım dolabımda etiketli halde duran bir sürü kıyafet var bu yaz onları giyicem inşallah beraber bu işi başarıcaz

Canım su gerçekten çok önemli daha çok dikkat et ve akşam yemek yemek saatini daha erkene çekebilirsin... bi de destekleyici yeşil çay filan içebilirsin
1 lt su ictim simdiye kadar 2ltlik sisemi yaninda gezdiriyorum

Yemek yaptim aksam icin. Yogurtlu bugday carbasi ve turlu (patlican patates arpacik sogan yesil biber kirmizi biber domates havuc az zeytin yag. Sebzeler dondurucudan)

1 lt su ictim simdiye kadar 2ltlik sisemi yaninda gezdiriyorum

Yemek yaptim aksam icin. Yogurtlu bugday carbasi ve turlu (patlican patates arpacik sogan yesil biber kirmizi biber domates havuc az zeytin yag. Sebzeler dondurucudan)
2.5 litreyi tamamla canım
Afiyet olsun canım

😊

Canım bir önceki hafta çok dikkatli beslendim kürler yaptım ama bana ters etki oldu çünki kendimi kilo verme konusunda çok sitrese sokmuştum bu hafta kürleri yapmadım sadece sabahları limonlu suyumu içiyorum gün içinde bol su içtim hatta bu hafta baya kaçamaklı geçti ama kafam rahattı ben kendimi biliyorum defalarca kilo vermeyi başardım bu seferde başarıcağımı biliyorum sadece biraz sabretmeliyiz canım dolabımda etiketli halde duran bir sürü kıyafet var bu yaz onları giyicem inşallah beraber bu işi başarıcaz
Tabi haklısın diyette stres yapınca metabolizma yavaşlıyomuş ve vücutta ödem oluyormuş.

HasibeG canım nasılsın.
Seni merak etmiştim göremeyince yazmışsın zaten.🤗

X