107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Aksam yemegım
Yogurt corbası
Kuru fasulye
İkı kasık bulgur
Bugün ve dun cok zorlandım aklıma kotu kotu seyler geldi
Bir tane elma ıki dilim ananas yedim belkı uc dilimdir cunku cok kucuk dılımlerdir bırde kucuk havuc
Kendimi bunlarla toparladım anca

Aksam yemegım
Yogurt corbası
Kuru fasulye
İkı kasık bulgur
Bugün ve dun cok zorlandım aklıma kotu kotu seyler geldi
Bir tane elma ıki dilim ananas yedim belkı uc dilimdir cunku cok kucuk dılımlerdir bırde kucuk havuc
Kendimi bunlarla toparladım anca
Menü güzel canım ananas yağ yakma özelliği çok fazlaymış bana diyetisyen özellikle verirdi.

Şu anda diyet tariflere bakıyorum netten sağlıklı ve doyurucu.Bende ne bulursam deniyorum seviyorum yenilik yapmayı ne yapayım :kahve::süslü:

Iyi geceler kizlar
Kizlari yatirdim meryemle oturuyorum 8e dogru uyandi 10 bucuk gibi anca yatar

TLC ' deki ağır yaşamlar programını izliyorum da çok kilolu insanlar var Allah yardımcıları olsun.Herhalde bu yeme işine dur demezsem benimde sonum öyle olabilir.Izleyip kendimi frenliyorum.
Onlari gordukce halimize sukrediyorum. Hepimizde bu ara yeme istegi var galiba.
Ben bugun ilk defa kacamak yaptim (insallah son olacak) ve cok pisman oldum. Kac saat midem agridi sonra.

Oglene dogru 5 yk musli sut ve 1 muz
Ara 2 kandil simidi
Aksam mercimek corbasi
Simdi sade nescafe

Mideler küçüldü tabi artık istemiyorlar fazlasını.Bizdeki duygusal açlık olabilir mi acaba?

Iyi akşamlar kizlar
Sabah
1 yumurta
7 zeytin
2-3 dilim peynir
Yeşillik

Ara 1 muz

Öğle
dünden kalan ıspanak vardı yaklaşık bi tabak ondan yedim
Bir kase de yoğurt

Ara 1 elma

Akşama hiç halim yoktu menemen yaptım ondan yedim 1 kase yoğurt falan kahvaltı gibi oldu

Ara 1 kupa sütlü nescafe

Çocukları uyutunca 3 mill leslie yapıp 50 de mekik çekeceğim

Açlık krizi gelince alışveriş sitelerine bakıyorum özellikle trendyola 😁😁 kendi kendime bak eskiden girebiliyordun bunların içine rahatlıkla şimdi bu pis boğazın yüzünden sadece bakıyorsun diyorum. Bu arada da 5-6 tane elbise kestirdim gozume hedefime yaklaşınca hepsini alacağım. O kadar uğraşıyorum ödüllendirme de cazip olsun de mi😁😁

Iyi akşamlar kizlar
Sabah
1 yumurta
7 zeytin
2-3 dilim peynir
Yeşillik

Ara 1 muz

Öğle
dünden kalan ıspanak vardı yaklaşık bi tabak ondan yedim
Bir kase de yoğurt

Ara 1 elma

Akşama hiç halim yoktu menemen yaptım ondan yedim 1 kase yoğurt falan kahvaltı gibi oldu

Ara 1 kupa sütlü nescafe

Çocukları uyutunca 3 mill leslie yapıp 50 de mekik çekeceğim

Açlık krizi gelince alışveriş sitelerine bakıyorum özellikle trendyola 😁😁 kendi kendime bak eskiden girebiliyordun bunların içine rahatlıkla şimdi bu pis boğazın yüzünden sadece bakıyorsun diyorum. Bu arada da 5-6 tane elbise kestirdim gozume hedefime yaklaşınca hepsini alacağım. O kadar uğraşıyorum ödüllendirme de cazip olsun de mi😁😁
Biz hala meryemle oturuyoruz
Bu arada bende msj yazarken emoji koydugumuz bolum pasif durumda yine bir guncelleme mi yapiyorlarki

Bende oglnın odevını yaptırdım dıgerını yataga yolladım otekını emzırıyorum ...ne olacak bu anaların hali bilmiyorum..
Bende bir sıskınlık hıssedıyorum ıkı gündür yarım cuma ne cabuk geçtı hafta ...rbbım hayırlı omurler versin ...

Meryemi yatirmaya niyetlendim hadi dedim yatmadan anneannesiyle dedesi bir gorsun. Yaklasik 15 dk konustuk. Sonra tirnaklarini keseyim dedim uzamis biraz uykusunda yuzunu kesmesin diye. Tam altini alirken babasi geldi. Tulumunu giydirip babasina havale ettim uyutmaya goturdu az once. Bende azicik dinleneyim

Slm kizlar
2 gundur cnm birsey istemiyor diye musliye yuklendim ve dunku kandil simidi beni mahvetti bu sabah 97.9 ciktim..
Hemen toparlaniyorum aklimdan kotu dusunceleri kovuyorum ve bugune pozitif enerjiyle basliyorum.
Hayirli cumalar diliyorum hepinize.
Kahvalti yapoyorum simdi her zamanki gibi omlet yaptim

2243174

Slm kizlar
2 gundur cnm birsey istemiyor diye musliye yuklendim ve dunku kandil simidi beni mahvetti bu sabah 97.9 ciktim..
Hemen toparlaniyorum aklimdan kotu dusunceleri kovuyorum ve bugune pozitif enerjiyle basliyorum.

Eki Görüntüle 2243174
Afiyet olsun

Benim kahvaltım geç kaldı bu sabah.
Maydanoz kürü yaptım saat 09 'gibi
Leslie 4 mile yaptım ve şimdi kahvaltı yapacağım.Lor peyniri 4 kaşık, maydanoz,dereotu, domates ve yeşil çay.
Çok yavaş bu metabolizma benimle inatlaşıyor kesin.

Slm kizlar

Eki Görüntüle 2243174
Tabağın pembiş çok güzelmiş :KK200:

X