107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Slm kizlar

Yatmadan bir bakayim dedim. Birazdan camasir serip yatarim.

Oglen hastaneye gittik eminenin goz kontrolu vardi numarasi ilerlemis biraz yeni cam yazdi 6 ay sonra kontrol dedi. Sonra kbbye girdim kontrolu vardi ama hasta oldu yine bakarmi dr dedim arkadasa o da bi goster dedi. Muayeneye girdim dedim antibiyotik basladim 3. gunu bugun bogazi beyazlamisti geniz akintisi vardi atesi vardi alerji ilaclarinada devam ediyorum dedim. Bakti bogazi biraz toparlamis sinuzitide var 10 gune tamamla antibiyotigi sonra tekrar gel olmadi kulak testi de yapariz dedi. 27sine randevu almistim zaten tahmin edip olur o gun gelirsin dedi.

Hastaneden cikip pazara gittik 3 cocukla 😂 bir yagmur bastirdi mahsur kaldik pazar yerinde bos bos biraz daha dolandik araba biraz uzaktaydi 1 sokak arkada cok kalabalik oluyor diye oraya birakmistim. Hafifleyince biraz ciktik arabaya gittik hizlica. Sonra bime ugrayip market alisverisi yaptik. Eve giderken baktim esimin gelme saati onun gizergahindan gideyim dedim. Sokagin kosesinde yakaladim onu iyi oldu once meryemi cikardi sonra inip posetleri tasidi :KK48: Aksam hazir yemek yaptim hem cok gec olmustu hem de cok yorulmustum. 2 parca biraz fazla oldu ama gitti valla.

Bu arada suyumu yazmiyorum ama en az 3 lt iciyorum siselerim yanimda donusumlu dolaba koyuyorum soguk daha iyi gidiyor.

Menumu yazayim
Sabah 08.30 muslim bitince nesfitin bir urununu almistim degisiklik olsun diye 1 kase ondan
Ara 11.00 filtre kahve
Ogle 14.00 taze fasulye yogurt tarhana sekerim dustu galiba icim gecer gibi oldu cok kotu midem bulandi bir gariptim resimde yok ama 2 dlm de ekmek kabugu yedim (icini kizlar yemisti)
Aksam 19.00 firinda hazir sinitzel ve salata

20190618_201900.jpg20190618_135621.jpg20190618_084412.jpg

Senide rabbim feraha çıkarsın ins,yok canim ben kendimi yemege vermedim ama normal yemek yedigim halde karnim gobegim 8 aylik gibi sisiyor nefes alamiyorum ilk defa böyle birsey yasadim bugun yine kotu oldum alerjim ice artti dr gittim hap ve kortizonlu iğne yazdi ayy hocam 5 kilo odem oldum buda bir 5 kilo daha sisirecek dedim bir hafta yemekleri tuzsuz yersin odem olmaz dedi bakalim uyacagim bugun cok hafif tuzlu yedim ayaklarimin ustune basamiyorum,hele hamileler derdi simdi iyi anliyorum..belki tuzsuz yersem hem odem hem kilo gidermi acaba ya ins gitsin cok cok rahatzim..
Dikkat et kendine canım, inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun.

Aa evet insulin direnci var bize uyarmi acaba,şeker hapi sende istah kesiyormu bulantin ney varmi .
Yapamadım zaten canım hurma diyetini kan şekerim düştü, şeker hapı benim iştahımı kesmedi ama kilo vermemi hızlandırdı ,adetlerim düzenli oluyor ,bulantı yapmadı hiç.

Slm kizlar

Yatmadan bir bakayim dedim. Birazdan camasir serip yatarim.

Oglen hastaneye gittik eminenin goz kontrolu vardi numarasi ilerlemis biraz yeni cam yazdi 6 ay sonra kontrol dedi. Sonra kbbye girdim kontrolu vardi ama hasta oldu yine bakarmi dr dedim arkadasa o da bi goster dedi. Muayeneye girdim dedim antibiyotik basladim 3. gunu bugun bogazi beyazlamisti geniz akintisi vardi atesi vardi alerji ilaclarinada devam ediyorum dedim. Bakti bogazi biraz toparlamis sinuzitide var 10 gune tamamla antibiyotigi sonra tekrar gel olmadi kulak testi de yapariz dedi. 27sine randevu almistim zaten tahmin edip olur o gun gelirsin dedi.

Hastaneden cikip pazara gittik 3 cocukla 😂 bir yagmur bastirdi mahsur kaldik pazar yerinde bos bos biraz daha dolandik araba biraz uzaktaydi 1 sokak arkada cok kalabalik oluyor diye oraya birakmistim. Hafifleyince biraz ciktik arabaya gittik hizlica. Sonra bime ugrayip market alisverisi yaptik. Eve giderken baktim esimin gelme saati onun gizergahindan gideyim dedim. Sokagin kosesinde yakaladim onu iyi oldu once meryemi cikardi sonra inip posetleri tasidi :KK48: Aksam hazir yemek yaptim hem cok gec olmustu hem de cok yorulmustum. 2 parca biraz fazla oldu ama gitti valla.

Bu arada suyumu yazmiyorum ama en az 3 lt iciyorum siselerim yanimda donusumlu dolaba koyuyorum soguk daha iyi gidiyor.

Menumu yazayim
Sabah 08.30 muslim bitince nesfitin bir urununu almistim degisiklik olsun diye 1 kase ondan
Ara 11.00 filtre kahve
Ogle 14.00 taze fasulye yogurt tarhana sekerim dustu galiba icim gecer gibi oldu cok kotu midem bulandi bir gariptim resimde yok ama 2 dlm de ekmek kabugu yedim (icini kizlar yemisti)
Aksam 19.00 firinda hazir sinitzel ve salata

Eki Görüntüle 2280157 Eki Görüntüle 2280158 Eki Görüntüle 2280159
Cok gecmis olsun ins tez zamanda atlatir,menu fotograflarina bayiliyorum ya cok guzel gercektende guzel uyguluyorsunuz ins istediginiz kilolari gorursunuz burda mutlulugumuzu paylasiriz :)

Cok sagol canim odem giderde ayakta duramiyorum walla onerileriniz varsa cok iyi okur ayak bilegimde deri icinde kanama olmuş gibi kizariklik var napcam ben bunuda gectim rahimde enfeksiyon var ilac kullanamiyorum temizligime cok titizim ama stres herseyin dusmani bunu iyi ogrendim..

Rahımdekı enfeksıyon aslında fitille hemen gecıyor dr fitil falan vermedımi? Anında etkısını gösterıyor cunku

Gunaydin kizlar :KK68:

Cok gecmis olsun ins tez zamanda atlatir,menu fotograflarina bayiliyorum ya cok guzel gercektende guzel uyguluyorsunuz ins istediginiz kilolari gorursunuz burda mutlulugumuzu paylasiriz :)
Tesekkur ederim cnm hep beraber insallah

Rahımdekı enfeksıyon aslında fitille hemen gecıyor dr fitil falan vermedımi? Anında etkısını gösterıyor cunku
Fitilde verdi hapta verdi fitil kullandim bitti ama halen var agri,haplardan hangisi alerji yapti bilinmiyo ,simdi alerji gecmesi icin ilac kullanıyorum bir gecsin tekrar tedaviye basliyacagim..

Fitilde verdi hapta verdi fitil kullandim bitti ama halen var agri,haplardan hangisi alerji yapti bilinmiyo ,simdi alerji gecmesi icin ilac kullanıyorum bir gecsin tekrar tedaviye basliyacagim..
Gecmis olsun cnm en kisa zamanda toparlarsin insallah

Slm kizlar
Dun gelemedim temizlik yaptim butun gun cocuklar olunca yaya yaya yaptim mecbur. Sag kasigim agriyordu bir de dun. Bugun de adet oldum 1 hafta erken geldi ondan galiba +1 uyandum sabah insallah yarina atarim bugun yesil cay ve kiraz sapi cayi iceyim. Hatta simdi mesaj yazinca kiraz sapi cayi yapayim.

Dunku menum
09.00 2 dlm tam bugday ekmegi ile tost
12.00 filtre kahve
17.00 1 tabak yogurtlu makarna (yemek yapmaya firsatim olmadi makarna yaptim hemen cocuklarda yesin diye)
20.00 4 kayisi ve kucuk bir kase kiraz

Slm kizlar

Dun giremedim kizlar sagolsun
Dunde wc banyo kalmisti onlari temizledim

Dunku menumu yazayim
Sabah nesfit yedim
Ara filtre kahve
Ogle tazr fasulye ve yogurt
Ara 5 kayisi
Aksam siyez bulgurlu kabak ve cacik

Kizlar gec yatti 11 de. Onlar yatinca basim agriyor diye sade nescafe yaptim icerkende size bakayim dedim. 2 yudum aldim sonrasini hatirlamiyorum kafa one dustu. Kalktim yatagima yattim sonra 😂

Slm kızlar Bulamiyorum Bulamiyorum senden başka gelen olmamış canım kimseden ses yok bende dahil hala spora dönemedim yediklerine dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor sanırım yarından itibaren 10 günlük yoğurt kürüne başlıcam bu kürle çoğu kişi 2-3 kilo arası veriyormuş bakalım. Bi kendimi toparlama gerek diyorum diyorum olmuyor bitürlü

Slm kızlar Bulamiyorum Bulamiyorum senden başka gelen olmamış canım kimseden ses yok bende dahil hala spora dönemedim yediklerine dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor sanırım yarından itibaren 10 günlük yoğurt kürüne başlıcam bu kürle çoğu kişi 2-3 kilo arası veriyormuş bakalım. Bi kendimi toparlama gerek diyorum diyorum olmuyor bitürlü
Evet cnm bu ara bir durgunluk var ama yinede en once kendime verdigim soz icin buraya yazmaya devam ediyorum. Kimse olmasa da yazmaya devam ederim ☺

Gecen bende yogurt soda zencefik limon yapayim dedim 4 gunden sonra yapamadim cocuklarla ugrasmaktan onu hazirlamaya vaktim olmadi. Firsat bulunca anca kahvalti yaptim

Evet cnm bu ara bir durgunluk var ama yinede en once kendime verdigim soz icin buraya yazmaya devam ediyorum. Kimse olmasa da yazmaya devam ederim ☺

Gecen bende yogurt soda zencefik limon yapayim dedim 4 gunden sonra yapamadim cocuklarla ugrasmaktan onu hazirlamaya vaktim olmadi. Firsat bulunca anca kahvalti yaptim
Çocuklar olunca haklısın insan tuvalete bile zor gidiyor ki kahvaltı yemek bisürü iş bitmiyor
Bakalım ben de başlıcam diyorum inşallah yapabilirim

İyi akşamlar kızlar, bende bugün ev temizliği yaptım biraz ,dün oğlumun hastane kontrolü vardı ( akdeniz ateşi için) tüm gün hastanede geçti , yarında yeğenimizin nişanı var ,bu ara yoğunluk var bende , 1 hafta sonrada diyetisyen kontrolüm var.

Slm kizlar bugun acillik okdum ambulansla hastahaneye kaldirildim nabiz cok yavas atiyordu tansiyon cok yuksekti rabbim kimsenin basina vermesin böyle birsey,aksam eve geldim bu sefer tansiyon cok dusuktu 8/4 du yemedigim kadar tuzlu yiyecekler yedirdiler,simdi bana nabiz ve tansiyon icin alet taktilar pazartesi tekrar hastane ins duzelirim,kilo ne bildiremezsem haberin olsun hasibegcim zaten kilo 83 çıktı :(

Slm kizlar bugun acillik okdum ambulansla hastahaneye kaldirildim nabiz cok yavas atiyordu tansiyon cok yuksekti rabbim kimsenin basina vermesin böyle birsey,aksam eve geldim bu sefer tansiyon cok dusuktu 8/4 du yemedigim kadar tuzlu yiyecekler yedirdiler,simdi bana nabiz ve tansiyon icin alet taktilar pazartesi tekrar hastane ins duzelirim,kilo ne bildiremezsem haberin olsun hasibegcim zaten kilo 83 çıktı :KK43:
Allah şifa versin canım ne oldu ki kullandığın ilaçların yan etkisimi oldu 😔

Allah şifa versin canım ne oldu ki kullandığın ilaçların yan etkisimi oldu 😔
Bilmiyorum canim sadece alerjiyi durdurmak icin ilac kullaniyordum neden oldugunu birsey soylemediler parzartrsi kardiyolojiye gideceğim ozaman bakilacak kalp ve tansiyon hastasi olmak istemiyorum,ama en azindan 9 gundur cektigim agri gitti biraz daha iyiyim elhamdülillah...

Bilmiyorum canim sadece alerjiyi durdurmak icin ilac kullaniyordum neden oldugunu birsey soylemediler parzartrsi kardiyolojiye gideceğim ozaman bakilacak kalp ve tansiyon hastasi olmak istemiyorum,ama en azindan 9 gundur cektigim agri gitti biraz daha iyiyim elhamdülillah...
İnşallah önemli birşey değildir, bazı ilaçlar tansiyonu yükseltiyor ama yinede hastaneye git bir kontrolden geç canım.

İyi akşamlar kızlar, bende bugün ev temizliği yaptım biraz ,dün oğlumun hastane kontrolü vardı ( akdeniz ateşi için) tüm gün hastanede geçti , yarında yeğenimizin nişanı var ,bu ara yoğunluk var bende , 1 hafta sonrada diyetisyen kontrolüm var.

Oglunun kontrolu nasil gecti cnm. Umarim bir sorun yoktur

Slm kizlar bugun acillik okdum ambulansla hastahaneye kaldirildim nabiz cok yavas atiyordu tansiyon cok yuksekti rabbim kimsenin basina vermesin böyle birsey,aksam eve geldim bu sefer tansiyon cok dusuktu 8/4 du yemedigim kadar tuzlu yiyecekler yedirdiler,simdi bana nabiz ve tansiyon icin alet taktilar pazartesi tekrar hastane ins duzelirim,kilo ne bildiremezsem haberin olsun hasibegcim zaten kilo 83 çıktı :KK43:

Cok gecmis olsun cnm Allah sifa versin. Once sagligina bak biraz toparlan sonra yine gelirsin

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım

Back