- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #3.021
Teşekkür ederim canımOgluna gecmis olsun, yigenine hayirli olsun
Bekliyorum bakalim bugun kac cikacaksin
Maşallah eksidesin canımSlm kızlar bende bitürlü tekrar motive olamıyorum sürekli kaçamaklardayım
Geçen hafta 79.1
Bugün 78.3
Aynen canım ramazan başında 76.5 görmüştüm kaç haftadır 78-79 değişiyor sürekliBayram sonrası bir türlü toparlayamadım maalesef ,birşeyler yapmalıyım artık.
Evet aynı rakamlarda dön dolaş insanı sıkıyor bir süre sonra .Aynen canım ramazan başında 76.5 görmüştüm kaç haftadır 78-79 değişiyor sürekli
Hurma diyeti nasıl yapılıyor bahsedermisin birazKilo bildirimi
En son buradakı bıldırımım: 67,8 miş.
Bayramda 69.6 oldum.
Bugün ise: 67.1
Fark:-2.5
66 lara az kaldı... hurma diyetimin 4. Gunundeyım. 3 gunde -2.5 gitti...
Tebrikler canım, çok güzel bir duygu gerçekten daha önce dar gelen kıyafetlerin bol gelmesi.Az once accaip motive oldum. Gecen sene önü acik giydigim gomleklerin onu kapandi(icine giymeye ozel sifir kollu penye diktirmistim)
Hâla gobek kalca cikiyor. Ama inanin ki önleri asla birlesmiyordu. Hatta 2016da 90 civariyken giyebildigim bir gomlegi ramazanda yada ramazan oncesi denemistim yine de nerdeyse 1 ay olmustur o zaman da önü birlesmiyoduuu. 5 kg daha gitti mi tiril tiril geçiririm bu yazı o gomleklerle. Gecen sene kalin penye uzerine tunikle anam agladi. Kan ter icinde kaliyodum tansiyonum oynuyodu. Giyecek bisey bulamadigim icin disari cikmak istiyodum. Birde 54 beden kiyafetleri ayirmaya basladim. Anneme vericem insallah bana geri dönüşü olmasin cok amiiiin.
Simdi kiraz sapi cayi zamaniiii
Kaçamak yaptım, haftasonu spor yapamadım, suda içemedim üstünede regl yakın, bahane üretmeden toparlamam gerekli bir an önce .Kıloları aynı rakamlar da gıdıp gelen kızlar size tavsıyem detox dıyetı yapın. Hem hızlıca ödemlerinizi atarsınız hemde tartıda eksı görmek motive eder. Ben suan hurma diyetı yapıyorum bu bitince normal diyete dönücem. İlerleyen duraklama dönemindede kabak detoxu yapacagım.
Bravo cnm. 8 li rakamları görürsün haftaya inşallah...Meraba bugunku tartim 90.0
Hurma diyeti nasıl yapılıyor bahsedermisin biraz
Kaçamak yaptım, haftasonu spor yapamadım, suda içemedim üstünede regl yakın, bahane üretmeden toparlamam gerekli bir an önce .
Bu cuma 89.5 gormek istiyorum artikBravo cnm. 8 li rakamları görürsün haftaya inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?