107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Kıloları aynı rakamlar da gıdıp gelen kızlar size tavsıyem detox dıyetı yapın. Hem hızlıca ödemlerinizi atarsınız hemde tartıda eksı görmek motive eder. Ben suan hurma diyetı yapıyorum bu bitince normal diyete dönücem. İlerleyen duraklama dönemindede kabak detoxu yapacagım.

Az once accaip motive oldum. Gecen sene önü acik giydigim gomleklerin onu kapandi(icine giymeye ozel sifir kollu penye diktirmistim)
Hâla gobek kalca cikiyor. Ama inanin ki önleri asla birlesmiyordu. Hatta 2016da 90 civariyken giyebildigim bir gomlegi ramazanda yada ramazan oncesi denemistim yine de nerdeyse 1 ay olmustur o zaman da önü birlesmiyoduuu. 5 kg daha gitti mi tiril tiril geçiririm bu yazı o gomleklerle. Gecen sene kalin penye uzerine tunikle anam agladi. Kan ter icinde kaliyodum tansiyonum oynuyodu. Giyecek bisey bulamadigim icin disari cikmak istiyodum. Birde 54 beden kiyafetleri ayirmaya basladim. Anneme vericem insallah bana geri dönüşü olmasin cok amiiiin.
Simdi kiraz sapi cayi zamaniiii

Tebrikler canım, çok güzel bir duygu gerçekten daha önce dar gelen kıyafetlerin bol gelmesi.

Kaçamak yaptım, haftasonu spor yapamadım, suda içemedim üstünede regl yakın, bahane üretmeden toparlamam gerekli bir an önce .

Hurma diyeti nasıl yapılıyor bahsedermisin biraz

Sabah 7 hurma bı kase yogurta karıstıralarak yenıyor. Öğlen akşamda aynı sekilde. 1 hafta yapılıyor. Ender saraç hurmaları akşamdan suya koyun oyle yıyın dıyor ama ben oyle yapamadım mıdem bulandı.

Kaçamak yaptım, haftasonu spor yapamadım, suda içemedim üstünede regl yakın, bahane üretmeden toparlamam gerekli bir an önce .

Benıde bayram mahvettı yedımde yedım ama nerden donersek kardır

Slm kizlar kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum,bugun butun gun hasta yattim rahim enfeksiyon icin ilac kullaniyordum alerji yapti butun vucudum sisti kurtdesen gibi oldu ellerim kutuk gibi sisti acile gittim yeni geldim iki gun once 78,1 dum bugun sabah ogleye dogru acken tarldim 80,1 ciktim, suan tartildim cibil,83 kilo ciktim acayip odem sis var ayaklarimin ustune basamiyorum tam 5 kilo odem geri kalan bir kilosu yedigim olsun 6 kilo fark

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…