107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Afiyet olsun canım, menün dengeli olmuş.

Afiyet olsun canım, biraz kaçamak olmuş ama diğer öğünlerinde dengelersen yağa dönüşmeden eritebilirsin.

Eline sağlık canım ⚘⚘⚘

Bende 2 gündür şiddetli başağrısı çektim , dün diş randevum vardı tüm gün hastanede olunca iyice şiddetlerdi ağrı , migren gibi belirtiler ,arada oluyor böyle o yüzden spor yapamadım, su içemedim, bu hafta kilo veremem büyük ihtimal.

Mesajlarınızı okuyamadım canım kusura bakmayın sadece bu etıketletledıgıne hemen cevap yazayım dedım. Hala ıstanbuldayım bayramdan sonra hemen donemedım. Verdıgım emeklerım mahvoldu oyuzden pek gıremedım. Sanırım 69.70 olmusumdur ama tartılmadım cesaretım yok. Yarın degıl obur gun sabah ac karnına tartılacagım. Haftaya pazartesı kesıntısıx bıldırımlerımı yapacagım

Iyi akşamlar hanımlar... bundan sonra diyet yapamıyacağım ama dikkatli beslenip kilomu kontrol altında tutacağım. Bulamiyorum canim beni listeden çıkarırmısın. Bu süreçte destek olan herkese çok teşekkür ederim. Ara ara yine buralara uğrarım, hepinize hayatınızda ve vereceğiniz kilolarda başarılar dilerim...

Zaten çok güzel kilo vermişsin darısı başımıza arada uğrarsın yine kendine iyi bak

Kızlar menümü de yazayım
Sabah
2 yumurta ile patatesli omlet çeyreğini Duru yemiştir
10 zeytin, salatalık, domates
Ara
Türk kahvesi ve muz
Öğlen
3 tane kabak mücver, 1 snitzel, 1 bardak ayran
Ara
10-15 kiraz, Türk kahvesi
Akşam
Kabak çorbası ve marul salatası

Tmm cnm cikarmiyorum o zaman seni listeden. Bir an once donmeni bekliyorum.

Tabiki cnm sen nasil istersen. Insallah bundan sonra bir daha hic kilo problemi yasamazsin ve hayatini saglikli bir sekilde yurutursun. Tabikide darisi basimiza demeyi unutmayalim

Oglen yemegi kizartma degil firinsa eger sahane bir menu. Kizartmaysa da o kadarcik olur diyelim

Senin adina cok sevindim. İnsallah kilonu korursun bizlerinde darisi başına

Bugunun ozetine gelirsek:

Meryem uyurken tozlari aldim ortalik topladim supurdum sildim wc banyo temizledim cocuklarin odadaki oyuncaklarini toparlayip fazlalari kaldirdim cok dagitmasinlar diye. Firina kek attim kek piserken hamur mayaladim dondurucudan pizza ici cikardim pizza yaptim. Meryem uyandi kizlarida koydum onun besigine oynatin kardesinizi dedim. Dusa girdim sonra kizlarin uzerini degistirdim kapi caldi. Mutfagi toplayamadim. Meryemide yediremedim uyaninca ona mama yapip mosafirin eline verdim. Abla sen onu yedir ben 2 dk mutfagi toplayayim dedim biberonu tutusturdum eline

Aksamda esim arkadasiyla konusuyirdu yarin size cay icmeye gelcez demis. Iyi dedim ev temizken gelsinler yarinda mercimek koftesi yapcam kiyden annem bolca marul vermisti yeriz onlarla yaninada biskuvili pasta ve yogurtlu makarna salatasi yapicam.

Bugunku menume gelince

Sabah yogurt kuru sonrasi smoothie yaptim ananas 4 yk yulaf 10 cig badem sut
Arada naneli yesil cay ve 3 taze kayisi
Oglen misafir gelecek diye yemek yiyemedim zeynepten kalan 4 taze kayisiyi yedim
Aksamda 17.00de misafirlerle beraber 2 dlm kek ve 1 dlm pizza yedim
Su 2 lt oldu yatana kadar biraz daha icerim

Bu arada kendi menume yorum yapmayi unutmusum

Bulamiyorum 3 gundur tamam artik bugun kacamak yapmicam diyorsun ama masallah bugun goturmussun yine caktirmadan. Sakin misafir gelecekti vaktim yoktunun arkasina siginma onlar gidince 19da yapaydin saglikli bir menu yiyeydin menemende mi yapamadin kendine.

Yarin da ayni sekilde olursa cok pis dalicam sana haberin olsun bu sana son uyarim ona gore ayagini denk al tatlim

Gunaydin kizlar

Benimkilerde kalktilar simdi hazirlanip markete gitcez aksam icin almam gereken seyler var erkenden alayimda bir daha disari cikma isim olmasin yetistireyim isleri

Aminn canım ya inş hiç birimizin kilo ile bir problemi kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…