- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #2.981
Afiyet olsun canım, menün dengeli olmuş.Bende bugünki menümü vereyim
Sabah
3 dilim ekmek sıcaktı biraz fazla kaçtı, 1 yumurta, 5 zeytin, salatalık, domates
Ara. duble Türk kahvesi, 3 parça bitter çikolata
Öğlen
1 tabak terbiyeli köfte patates yemeği
Ara 1 kase çekirdek
Akşam
Çekirdek yediğim için yemek yemedim 2 küçük muz yedim
Üstüne de yarım saat eliptik bisiklet yaptım
Bana da misafir gelck. Benimde evi süpürmem gerekiyor ve çayın yanına atıştırmalıklara ihtiyacım var.Misafir cagirdim 4 bucukta evde her yer her yerde acil temizlik yapmam lazim.
Insallah meryem uyurda sikinti olmaz gozler gidiyor gibi
Afiyet olsun canım, biraz kaçamak olmuş ama diğer öğünlerinde dengelersen yağa dönüşmeden eritebilirsin.Benden de gelsin menü
Saat 9
2 yumurtadan menemen kizimla ortak
1 kiraz sapi cayi
2 dilim kadar peynir
3 4 zeytin
Salatalik
Arada turk kahvesi tek sekerli saati animsamiyorum
14.00 civari
Yarim kase mercimek corbasi
16.00 babamlarda icim kiyildi
Dayanamadim 1 tane gofret ama ince bir şeydi
(Bimde buyuk paket satilan)
Ve bombaa DONDURMA (kendime ceza veriyorum cumaya kadar dondurma, tatli, çikolata yasak)
19.00
Yogurt
Ciger-patates
Simdi yesilcay
Oy gene ne yemişim yaaa :'(
Yuruyus parkurda 3 tur. Kizimla allah bilir ne kadar
Arada olur öyle sıkıntı olmazYok sadece bugün fırından sıcacık alınca dayanamadım
Afiyet olsun canım, kahvaltı çok hafif olmuş onun dışında menü çok güzel.Kahvaltı
Sade kahve
2 etimek
Bikaç tane zeytin
Öğle
1 tabak türlü yemeği
Akşam
Taze fasülye
Tavuk salata
Ara
Kiraz
Eline sağlık canım ⚘⚘⚘
üyeler başlangıç 03.06.2019 10.06.2019 17.06.2019 24.06.2019 haftalık fark aylık fark @nmgy 73.5 Umutdeniz4 99.3 - 88,5 - Bulamiyorum 107 95,5 96,5 +1 @elifimm39 103.5 88,9 89,5 +0,6 S sdctnsn 84.0 78,1 79,1 +1 @BitmeyenUmidim 83.9 78,8 78 -0,8 Amine Busra 101,8 izinli 92,2 - E Elizabeth 95.0 63,5 - Tombuldut 77,0 fantastikaaa 99,5 93,8 95,9 +2,1
@nmgy cnm bildirim yaptın da ben mi kaçırdım yoksa yapmadın mı bilemedim
Tombuldut sen nerelerdesin cnm seninde bildirimini göremedim
kızlar sizlerde bir kontrol edinde ona göre düzelteyim listeyi
listedeki tek yesil olan arkadaşım @BitmeyenUmidim e selam olsun
üyeler başlangıç 03.06.2019 10.06.2019 17.06.2019 24.06.2019 haftalık fark aylık fark @nmgy 73.5 Umutdeniz4 99.3 - 88,5 - Bulamiyorum 107 95,5 96,5 +1 @elifimm39 103.5 88,9 89,5 +0,6 S sdctnsn 84.0 78,1 79,1 +1 @BitmeyenUmidim 83.9 78,8 78 -0,8 Amine Busra 101,8 izinli 92,2 - E Elizabeth 95.0 63,5 - Tombuldut 77,0 fantastikaaa 99,5 93,8 95,9 +2,1
@nmgy cnm bildirim yaptın da ben mi kaçırdım yoksa yapmadın mı bilemedim
Tombuldut sen nerelerdesin cnm seninde bildirimini göremedim
kızlar sizlerde bir kontrol edinde ona göre düzelteyim listeyi
listedeki tek yesil olan arkadaşım @BitmeyenUmidim e selam olsun
Zaten çok güzel kilo vermişsin darısı başımıza arada uğrarsın yine kendine iyi bakIyi akşamlar hanımlar... bundan sonra diyet yapamıyacağım ama dikkatli beslenip kilomu kontrol altında tutacağım.Bulamiyorum canim beni listeden çıkarırmısın. Bu süreçte destek olan herkese çok teşekkür ederim. Ara ara yine buralara uğrarım, hepinize hayatınızda ve vereceğiniz kilolarda başarılar dilerim...
Mesajlarınızı okuyamadım canım kusura bakmayın sadece bu etıketletledıgıne hemen cevap yazayım dedım. Hala ıstanbuldayım bayramdan sonra hemen donemedım. Verdıgım emeklerım mahvoldu oyuzden pek gıremedım. Sanırım 69.70 olmusumdur ama tartılmadım cesaretım yok. Yarın degıl obur gun sabah ac karnına tartılacagım. Haftaya pazartesı kesıntısıx bıldırımlerımı yapacagım
Iyi akşamlar hanımlar... bundan sonra diyet yapamıyacağım ama dikkatli beslenip kilomu kontrol altında tutacağım.Bulamiyorum canim beni listeden çıkarırmısın. Bu süreçte destek olan herkese çok teşekkür ederim. Ara ara yine buralara uğrarım, hepinize hayatınızda ve vereceğiniz kilolarda başarılar dilerim...
Kızlar menümü de yazayım
Sabah
2 yumurta ile patatesli omlet çeyreğini Duru yemiştir
10 zeytin, salatalık, domates
Ara
Türk kahvesi ve muz
Öğlen
3 tane kabak mücver, 1 snitzel, 1 bardak ayran
Ara
10-15 kiraz, Türk kahvesi
Akşam
Kabak çorbası ve marul salatası
Senin adina cok sevindim. İnsallah kilonu korursun bizlerinde darisi başınaIyi akşamlar hanımlar... bundan sonra diyet yapamıyacağım ama dikkatli beslenip kilomu kontrol altında tutacağım.Bulamiyorum canim beni listeden çıkarırmısın. Bu süreçte destek olan herkese çok teşekkür ederim. Ara ara yine buralara uğrarım, hepinize hayatınızda ve vereceğiniz kilolarda başarılar dilerim...
Çok teşekkür ederim canım..darısı size olsun inş ..Zaten çok güzel kilo vermişsin darısı başımıza arada uğrarsın yine kendine iyi bak
Aminn canım ya inş hiç birimizin kilo ile bir problemi kalmazTmm cnm cikarmiyorum o zaman seni listeden. Bir an once donmeni bekliyorum.
Tabiki cnm sen nasil istersen. Insallah bundan sonra bir daha hic kilo problemi yasamazsin ve hayatini saglikli bir sekilde yurutursun.Tabikide darisi basimiza demeyi unutmayalim
Oglen yemegi kizartma degil firinsa eger sahane bir menu.Kizartmaysa da o kadarcik olur diyelim
Aminn Inş arkadaşım hepimiz fit ve taş gibi oluruzSenin adina cok sevindim. İnsallah kilonu korursun bizlerinde darisi başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?