- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #3.001
Bizde teşekkür ederiz canım, sanada başarılarIyi akşamlar hanımlar... bundan sonra diyet yapamıyacağım ama dikkatli beslenip kilomu kontrol altında tutacağım.Bulamiyorum canim beni listeden çıkarırmısın. Bu süreçte destek olan herkese çok teşekkür ederim. Ara ara yine buralara uğrarım, hepinize hayatınızda ve vereceğiniz kilolarda başarılar dilerim...
Afiyet olsun canım menün güzel olmuş.Kızlar menümü de yazayım
Sabah
2 yumurta ile patatesli omlet çeyreğini Duru yemiştir
10 zeytin, salatalık, domates
Ara
Türk kahvesi ve muz
Öğlen
3 tane kabak mücver, 1 snitzel, 1 bardak ayran
Ara
10-15 kiraz, Türk kahvesi
Akşam
Kabak çorbası ve marul salatası
Sen beni geçersin canım metabolizman daha hızlıdır, biraz kaçamak oluyor oda yavaşlattı seni büyük ihtimal, haydi seni ön sıralarda göreyim arkadaşım
Afiyet olsun canım, kaçamak akşam olunca sıkıntı oluyor, artık düzene girer menülerimiz tatil bitti.Bugunun ozetine gelirsek:
Meryem uyurken tozlari aldim ortalik topladim supurdum sildim wc banyo temizledim cocuklarin odadaki oyuncaklarini toparlayip fazlalari kaldirdim cok dagitmasinlar diye. Firina kek attim kek piserken hamur mayaladim dondurucudan pizza ici cikardim pizza yaptim. Meryem uyandi kizlarida koydum onun besigine oynatin kardesinizi dedim. Dusa girdim sonra kizlarin uzerini degistirdim kapi caldi. Mutfagi toplayamadim. Meryemide yediremedim uyaninca ona mama yapip mosafirin eline verdim. Abla sen onu yedir ben 2 dk mutfagi toplayayim dedim biberonu tutusturdum eline
Aksamda esim arkadasiyla konusuyirdu yarin size cay icmeye gelcez demis. Iyi dedim ev temizken gelsinleryarinda mercimek koftesi yapcam kiyden annem bolca marul vermisti yeriz onlarla yaninada biskuvili pasta ve yogurtlu makarna salatasi yapicam.
Bugunku menume gelince
Sabah yogurt kuru sonrasi smoothie yaptim ananas 4 yk yulaf 10 cig badem sut
Arada naneli yesil cay ve 3 taze kayisi
Oglen misafir gelecek diye yemek yiyemedim zeynepten kalan 4 taze kayisiyi yedim
Aksamda 17.00de misafirlerle beraber 2 dlm kek ve 1 dlm pizza yedim
Su 2 lt oldu yatana kadar biraz daha icerim
Tmm cnm cikarmiyorum o zaman seni listeden. Bir an once donmeni bekliyorum.
Evet canım haklısın insanın evi gibisi yok, hurma diyetini bende yapmak istiyordum bir türlü başlayamadım.Kızlar çook şükür evime geldım... insanın evi gibisi yok yaa. Valiz hazırlamaktan bıktım artık. Veee en güzeli ise eşim ayın sonunda geliyor :)))
Yarın ac karnına tartılacagım bakalım bayram kilomu ne kadar etkiledi :) ayrıca yarın becerebılırsem 1 haftalık hurma diyetıne başlayacağım. Kılomu ve ölculerımı yazacagım. Seneler önce işe yaramıştı umarım şimdide öyle olur.
Aleykumm selamm canim ahh bayramda 77,3 gormustum sonra nolduysa uzuntuden bir ödem oldu bidaha o rakami goremedim ama su ilaclar bitsin ins eksiyle dönerim hepimiz daha guzel eksiler goruruz ins..
üyeler başlangıç 03.06.2019 10.06.2019 17.06.2019 24.06.2019 haftalık fark aylık fark @nmgy 73.5 Umutdeniz4 99.3 - 88,5 - Bulamiyorum 107 95,5 96,5 +1 @elifimm39 103.5 88,9 89,5 +0,6 @sdctnsn 84.0 78,1 79,1 +1 BitmeyenUmidim 83.9 78,8 78 -0,8 @aijoo 101,8 izinli 92,2 - @Ender insan 95.0 63,5 - Tombuldut 77,0 @fantastikaaa 99,5 93,8 95,9 +2,1
@nmgy cnm bildirim yaptın da ben mi kaçırdım yoksa yapmadın mı bilemedim
Tombuldut sen nerelerdesin cnm seninde bildirimini göremedim
kızlar sizlerde bir kontrol edinde ona göre düzelteyim listeyi
listedeki tek yesil olan arkadaşımBitmeyenUmidim e selam olsun
Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine sağlık çok önemli.Slm kizlar nasilsiniz,bu ara ben hastayim bayramdan beri aile sorunu yasadim onun uzuntusuyle guzel bir hastalandim rahimde 21 mm kist olustu ama nasil egilip kalkamiyorum oturamiyorumda 10mm sivi oluşmuş enfeksiyon da oluştu bugun dr bissuru ilac yazdi demir vitaminimde düşmüş diyette yapamiyorum,kafam bir milyon hic ugrayamadim nolur kusuruma bakmayin biraz toparlaniyim yine burdayim kilom 78,1 100 gr fazlayim ins kilo almam,bu durumda yarin tarlaya gidecegim çapa isi var yapabildigim kadar yaparim yada yapmam ayakta yaprak toplarim belki,pazar günüde esimin koyune gidecegiz esim babadan kalan bah bahseyi surecek bende yaprak toplarim yani hastaykende dinlenme yok...
İns bu ilaclardan kilo almam ya dr hormon ilaci yazmış endometriozis icintek hastaligim ilerlemesinde ama kiloda vereyim evde kalıp ta saglikli yiyecekler hazirlamaya vaktimde olmuyor malesef...
Insallah cnmAfiyet olsun canım menün güzel olmuş.
Sen beni geçersin canım metabolizman daha hızlıdır, biraz kaçamak oluyor oda yavaşlattı seni büyük ihtimal, haydi seni ön sıralarda göreyim arkadaşım ♥♥♥
Rica ederim cnm.Cok sagol canım habersız bıraktıgım halde cıkarılmadıgıma cok sevındım bıdaha olmaz. En azından haber verırım tartılamadıgım gun olursa:)
Gecmis olsun cnm Allah sifa versinSlm kizlar nasilsiniz,bu ara ben hastayim bayramdan beri aile sorunu yasadim onun uzuntusuyle guzel bir hastalandim rahimde 21 mm kist olustu ama nasil egilip kalkamiyorum oturamiyorumda 10mm sivi oluşmuş enfeksiyon da oluştu bugun dr bissuru ilac yazdi demir vitaminimde düşmüş diyette yapamiyorum,kafam bir milyon hic ugrayamadim nolur kusuruma bakmayin biraz toparlaniyim yine burdayim kilom 78,1 100 gr fazlayim ins kilo almam,bu durumda yarin tarlaya gidecegim çapa isi var yapabildigim kadar yaparim yada yapmam ayakta yaprak toplarim belki,pazar günüde esimin koyune gidecegiz esim babadan kalan bah bahseyi surecek bende yaprak toplarim yani hastaykende dinlenme yok...
İns bu ilaclardan kilo almam ya dr hormon ilaci yazmış endometriozis icintek hastaligim ilerlemesinde ama kiloda vereyim evde kalıp ta saglikli yiyecekler hazirlamaya vaktimde olmuyor malesef...
Kolay gelsin canım,zor olur sıcakta ,spor oluyor tabi iyi yönüde var.Gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar..
Evet bugun tarlaya gittim tam tamina 10 saat calistim capa yaptim acayip sirtim kemiklerim yerinden oynadi sanki :) ama bu calismayla karpuz tam bugday ek.bir poğaça peynir ,bir haslanmis yumurta yedim, simdi dus aldim mercimek corbasi yogurt karpuz salata yerim bol su ve gelsin haplar icerim..yarinda boyle hareket olur ama suan bile yuzum gozum sis egilip capa yapmaktan benim bu calisma uzerine uc gun sonra gercek kilom yansıyor hayirlisi..kollarim ne gunesten yandi topur tomur kabardi vucudumda öyle bide tatli tatli kasinmasi yokmu :)))
Rica ederim cnm.
Ramazanda addetliyken yapayim demistim bende hurma diyetini ama bir turlu basaramamistim.
Ogluna gecmis olsun, yigenine hayirli olsunSelâm arkadaşlar, bende 2 gündür oğlumu bekliyorum üniversite sınavına girdi ,okulda eve bayağı uzak. Perşembe günü ise hastane kontrolü var oğlumun akdeniz ateşi için, cumartesi günü ise yeğenimizin nişanı var, bu hafta dolu dolu geçiyor ,spor ve beslenmede düzenli olmuyor böyle yoğunlukta.
Bayramdan once 67.6 kıloydum. Tekrar 69,6 olmustum malesef. Ama hurma dıyetıyle -1,6 geri verdim. Yarın kılo bıldırımı yapıcam bakalım kac olurum. Artık nefret geldi 68-69 dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?