107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Slm kizlar

Kahvaltidan sonra listemizi yapicam insallah dun aksam giremedim

Aksam gittik degisiklik olsun diye. Kizlar acikirs diye bir iki atistirmalik aldim ama hicbirinden yemedim. 22.30da arabaya bindik donmek icin midem nasil kazindi. Atistirma posetini bagaja koydum elime 0.5 lik su aldim gelene kadar ictim onu. Eve gelincede 23.00 olmustu saat kizlari yatirdim bol bol su ictim bir seyler tirtiklamayayim diye sonra camasir serdim yattim cok yoruldum.

Dunku menumu vereyim

Kahvalti 09.00 mantarli omlet domates salatalik lor zeytin 5i bir yerde cay
Ara 12.00 filtre kahve
Ogle 14.00 semizotu (cok sukur bugun bitti bir tek ben yiyordum) yogurt
Ara16.00 1 avuc cig kaju
Ara 17.30 aclik hissettim 1 kucuk cig havuc yedim
Aksam 18.40 mercimek corba ve taze fasulye
20190617_185039.jpg20190617_135323.jpg20190617_093016.jpg

üyelerbaşlangıç03.06.201910.06.201917.06.201924.06.2019haftalık farkaylık fark
Umutdeniz4 Umutdeniz4 99.3-88,588,4-0,1
Bulamiyorum Bulamiyorum 10795,596,595,5-1
elifimm39 elifimm39 103.588,989,5-
S sdctnsn 84.078,179,178,3-0,8
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim 83.978,87880,1+2,1
Amine Busra Amine Busra 101,8izinli92,290,0-2,2
Tombuldut Tombuldut 77,067,1-
fantastikaaa fantastikaaa 99,593,895,994,5-1,4

maşallah bu hafta listemiz yeşillerle dolu :KK68:

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim cnm ortalama olan kilonu aldım mecburen ama bunun hastalığın sonucu olduğunu biliyoruz. inşallah en kısa zamanda iyileşip toparlarsın.

Tombuldut Tombuldut cnm önceki bildirimlerin olmadığı için -2.5 tabloya yansımadı ama tebrik ederim :KK9:

listemizin en çok kilo vereni ise Amine Busra Amine Busra tebrik ederim cnm haftaya 8ler garanti inşallah :KK9:

E Elizabeth cnm listeden çıkardım seni inşallah kilonu korumaya devam ediyorsundur. ara sıra uğra özletme kendini :KK200:

N nmgy cnm 3. hafta bildirimin olmadığı için çıkardım seni listeden. inşallah iyisindir bir sıkıntın yoktur.

Slm kizlar kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum,bugun butun gun hasta yattim rahim enfeksiyon icin ilac kullaniyordum alerji yapti butun vucudum sisti kurtdesen gibi oldu ellerim kutuk gibi sisti acile gittim yeni geldim iki gun once 78,1 dum bugun sabah ogleye dogru acken tarldim 80,1 ciktim, suan tartildim cibil,83 kilo ciktim acayip odem sis var ayaklarimin ustune basamiyorum :KK43: tam 5 kilo odem geri kalan bir kilosu yedigim olsun 6 kilo fark:KK43:
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin ödem çok zor bende doğumdan sonra olmuştu gerçekten insanın nefes alışı bile değişiyor

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim cnm ortalama olan kilonu aldım mecburen ama bunun hastalığın sonucu olduğunu biliyoruz. inşallah en kısa zamanda iyileşip toparlarsın.

Tombuldut Tombuldut cnm önceki bildirimlerin olmadığı için -2.5 tabloya yansımadı ama tebrik ederim :KK9:

listemizin en çok kilo vereni ise Amine Busra Amine Busra tebrik ederim cnm haftaya 8ler garanti inşallah :KK9:

E Elizabeth cnm listeden çıkardım seni inşallah kilonu korumaya devam ediyorsundur. ara sıra uğra özletme kendini :KK200:

N nmgy cnm 3. hafta bildirimin olmadığı için çıkardım seni listeden. inşallah iyisindir bir sıkıntın yoktur.
Gecen hafta ödemim çoktu canim. Allahtan çarçabuk attim üzerimden

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin ödem çok zor bende doğumdan sonra olmuştu gerçekten insanın nefes alışı bile değişiyor
Sagol canim odemi atmak icin kur yapiyim diyirum ama su enfeksiyonu ice tetiklemesin yoksa iki gunde 3-4 kilo alinmaz dimi,ay ne güzel gidiyordum 77li lerdeydim birden 80 kusurlerdeyim ins en kisa zamanda gider hepimiz fit hatun olalim..

Tmm canim ellerine saglik toparlarim ins cunku cok hareketliyim gider harekete ve suya guveniyirum :)

Slm kizlar kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum,bugun butun gun hasta yattim rahim enfeksiyon icin ilac kullaniyordum alerji yapti butun vucudum sisti kurtdesen gibi oldu ellerim kutuk gibi sisti acile gittim yeni geldim iki gun once 78,1 dum bugun sabah ogleye dogru acken tarldim 80,1 ciktim, suan tartildim cibil,83 kilo ciktim acayip odem sis var ayaklarimin ustune basamiyorum :KK43: tam 5 kilo odem geri kalan bir kilosu yedigim olsun 6 kilo fark:KK43:
Bende bayramda yasadigim stres iftiradan dolayi bi turlu diyete adepte olamadim hani oyle asiri kacamagim yok hatta cok calistim tarlada bahçede hayirlisi ama su kilo isi moralimi bozmuyir degil,simdi serumda yedim ins kortizonlu degildir..
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin , bende birkaç gündür sıkıntılar yaşıyorum dün gece bir anda neler yedim anlatamam ,çözüm olmuyor hatta gece uyuyamadım sıkıntımı ikiye katladı.
Bugün hurma, süt detoksu başladım devam edebilirsem 2 haftalık ama 3 gün yapsam yeter.

Menu
Sabah 10.30
3 yumurtadan omlet (artti yiyemedik kizimla)
Peynirliydi 5 zeytin
Domates salata

Saat 14.30
1 tabak nohut
1 bardak ayran

17.30
Az yeşil mercimek corbasi 5 yk
4 yk bezelye
1 bardak ayran

Aksam
19.30
Yesiercimek corbasi
Bezelye
Ayran
Dondurma

Hurma diyetımın 5. Gunundeyım dün bile isteye zeytinyağlı sarma yedim.tatlıya tuzluya hamur ısıne herseye karsı gelırım ama söz konusu dolma ise aslaaa :) yedim pişman degılım. Tabıkı kaldıgım yerden devam edıyorum. Onumde 3 gun var daha :)
Halsizlik oluyormu bu diyeti yaparken ,ben bugün süt ve hurma diyetini yapayım dedim ama insülin direnci var herhalde ondan kan şekerim düştü yarıda bıraktım maalesef, çok istiyordum bu diyeti yapmayı.

Menu
Sabah 10.30
3 yumurtadan omlet (artti yiyemedik kizimla)
Peynirliydi 5 zeytin
Domates salata

Saat 14.30
1 tabak nohut
1 bardak ayran

17.30
Az yeşil mercimek corbasi 5 yk
4 yk bezelye
1 bardak ayran

Aksam
19.30
Yesiercimek corbasi
Bezelye
Ayran
Dondurma
Afiyet olsun canım, dondurma dışında menü çok güzel.

Halsizlik oluyormu bu diyeti yaparken ,ben bugün süt ve hurma diyetini yapayım dedim ama insülin direnci var herhalde ondan kan şekerim düştü yarıda bıraktım maalesef, çok istiyordum bu diyeti yapmayı.

İlk gün cok ıyıydım ama ıkıncı gun baş agrım oldu. Evet bıraz halsızlık oluyor ama cokta kotu hıssetmedım ben. Yanı en azından devam edebıldım. Vucudum sankı arınmış gibi saglık sorunun yoksa gercekten tavsıye ederım. Özellıkle kılomun durma donemınde cok işe yaradı

Ödem ıcın moralını bozma. Ödem nasıl hızlı alınıyorsa hızlıcada verılıyor. Ölçülerin önemli asıl olan. Tartı yanıltır ama ölçüler yanıltmaz. Gecmıs olsun ayrıca

İlk gün cok ıyıydım ama ıkıncı gun baş agrım oldu. Evet bıraz halsızlık oluyor ama cokta kotu hıssetmedım ben. Yanı en azından devam edebıldım. Vucudum sankı arınmış gibi saglık sorunun yoksa gercekten tavsıye ederım. Özellıkle kılomun durma donemınde cok işe yaradı
Ben araştırdım bayağı işe yarıyor diye yorumları var ,ben bayram sonrası toparlanamadım bir türlü, 10 gün sonra diyetisyen randevum var ve kilom hâlâ aynı .

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin , bende birkaç gündür sıkıntılar yaşıyorum dün gece bir anda neler yedim anlatamam ,çözüm olmuyor hatta gece uyuyamadım sıkıntımı ikiye katladı.
Bugün hurma, süt detoksu başladım devam edebilirsem 2 haftalık ama 3 gün yapsam yeter.
Senide rabbim feraha çıkarsın ins,yok canim ben kendimi yemege vermedim ama normal yemek yedigim halde karnim gobegim 8 aylik gibi sisiyor nefes alamiyorum ilk defa böyle birsey yasadim bugun yine kotu oldum alerjim ice artti dr gittim hap ve kortizonlu iğne yazdi ayy hocam 5 kilo odem oldum buda bir 5 kilo daha sisirecek dedim bir hafta yemekleri tuzsuz yersin odem olmaz dedi bakalim uyacagim bugun cok hafif tuzlu yedim ayaklarimin ustune basamiyorum,hele hamileler derdi simdi iyi anliyorum..belki tuzsuz yersem hem odem hem kilo gidermi acaba ya ins gitsin cok cok rahatzim..

Ödem ıcın moralını bozma. Ödem nasıl hızlı alınıyorsa hızlıcada verılıyor. Ölçülerin önemli asıl olan. Tartı yanıltır ama ölçüler yanıltmaz. Gecmıs olsun ayrıca
Cok sagol canim odem giderde ayakta duramiyorum walla onerileriniz varsa cok iyi okur ayak bilegimde deri icinde kanama olmuş gibi kizariklik var napcam ben bunuda gectim rahimde enfeksiyon var ilac kullanamiyorum temizligime cok titizim ama stres herseyin dusmani bunu iyi ogrendim..

Hurma diyetımın 5. Gunundeyım dün bile isteye zeytinyağlı sarma yedim.tatlıya tuzluya hamur ısıne herseye karsı gelırım ama söz konusu dolma ise aslaaa :) yedim pişman degılım. Tabıkı kaldıgım yerden devam edıyorum. Onumde 3 gun var daha :)
Canim hurma diyetinde acikmiyormusun maşALLAH azmine..

Aa evet insulin direnci var bize uyarmi acaba,şeker hapi sende istah kesiyormu bulantin ney varmi .

Burda cevabi yazmisin canim gormedim..

Back