• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Gunaydin kizlar :KK68:

Benim bu sabahki spor oglene kaldi meryem uyandi cunku. Artik oglen onu yatirinca yaparimm.

Su anda yogurt kurumu icip sizi okuyorum. Bu hediye verdikleri shaker masallah pek bi kullanisli elimin altinda hep :KK48:

Eki Görüntüle 2277470

Aksam kizlari yatirinca azicik dinleneyim otururken 2 el candy crash oynayayim dedim. Telefon elimde uyuyakalmisim. Kalktim yatayim bari dedim mutfak yarina kalsin. Yogurt mayalamistim o geldi aklima onlari dolaba kaldirdim. Yemekleri dolaba kaldirdim. Odaya gidrrken makinedeki camasirlar giz kirpti bana sizi de sabah sererim dedim cikardim camasir sepetine biraktim. Gittim yattim sonra :KK70:

Dun aksam yemeginden once dayanamadim 2 tk cikolata yedim. Bayramdan kalma tatli istegimi birakmam lazim insallah bugun bu hataya dusmicem. Aksam yemegim resmide gelsin. Mercimek corba tane fasulye kirmizi biber yogurtlamasi. Yogurtlamayi esimle beraber yedik biraz kaldi bile. Onuda bugun oglen degerlendirmeyi dusunuyorum :KK66:

Eki Görüntüle 2277471
Benimde herbalife ın verdiği shaker ım var bende ayran falan yapıp içiyorm onunla. Ha bi de artık detoks karışımları denicem. Şu yoğurt limon soda falan olanlardan:)

İnşallah ödemdir cnm. Böyle olduğunda direk hevesim kaçıyor ne yalan söyliyeyim. Bende bugün hızlı bir giriş yaptm diyete. Akşam menümü paylaşıp yorumlarınızı alırım inşallah...
Önceden benimde hevesim kaçıyor ve yarıda bırakıyordum ,ama hayatta yasaklı yada sağlıksız yiyecekler karşımıza hep çıkacak bir gün yedik diye kilolu olmayız ama birgün diyet yapmaklada kilo verilmiyormuş bunları geç öğrendim ben

Slm kızlar dün tartılamamıştım
Bugün 79.1
Geçen hafta 78.1
Kendime bugün kabak detoks için çorba yaptım bakalım 1 hafta akşam onu içicem fayda eder inşallah sonraki haftada yoğurt detoksu yapıcam

Benimde herbalife ın verdiği shaker ım var bende ayran falan yapıp içiyorm onunla. Ha bi de artık detoks karışımları denicem. Şu yoğurt limon soda falan olanlardan:)

Ben de 2 gundur kahvaltidan once yogurt kuru yapoyorum 1 sise soda 3 yk yogurt yarim limon suyu 1 ck toz zencefil

Önceden benimde hevesim kaçıyor ve yarıda bırakıyordum ,ama hayatta yasaklı yada sağlıksız yiyecekler karşımıza hep çıkacak bir gün yedik diye kilolu olmayız ama birgün diyet yapmaklada kilo verilmiyormuş bunları geç öğrendim ben

:KK9:

Menumu paylasayim

Sabah yogurt kurumun resmini atmistim
Bugun ara ogun yapmadim mutfaga karinca gelmis onlari temizlemekle mesgul oldum. Bahane oldu banada mermerini fayanslarini ocagi ve ocagi cekip ara yeri iyice temizledim

Ogle yemeginde dunden kalan kirmizi biber yigurtlamasinin icine dondurucuya attigim karabugdaydan koydum 2 kasik daha yogurt ilave ettim

20190611_101038.jpg
20190611_134411.jpg
20190611_194817.jpg

Menumu paylasayim

Bugun ara ogun yapmadim mutfaga karinca gelmis onlari temizlemekle mesgul oldum. Bahane oldu banada mermerini fayanslarini ocagi ve ocagi cekip ara yeri iyice temizledim

Ogle yemeginde dunden kalan kirmizi biber yigurtlamasinin icine dondurucuya attigim karabugdaydan koydum 2 kasik daha yogurt ilave ettim

Eki Görüntüle 2277725
Eki Görüntüle 2277724
Eki Görüntüle 2277723
Afiyet olsun canım güzel menü

Bende bugünki menümü vereyim
Sabah
3 dilim ekmek sıcaktı biraz fazla kaçtı, 1 yumurta, 5 zeytin, salatalık, domates
Ara. duble Türk kahvesi, 3 parça bitter çikolata
Öğlen
1 tabak terbiyeli köfte patates yemeği
Ara 1 kase çekirdek
Akşam
Çekirdek yediğim için yemek yemedim 2 küçük muz yedim
Üstüne de yarım saat eliptik bisiklet yaptım

Sabah
3 dilim ekmek sıcaktı biraz fazla kaçtı, 1 yumurta, 5 zeytin, salatalık, domates
Öğlen
Ara 1 kase çekirdek
Akşam
Beyaz ekmek yemeye devammi ediyorsun canim?

Benden de gelsin menü
Saat 9
2 yumurtadan menemen kizimla ortak
1 kiraz sapi cayi
2 dilim kadar peynir
3 4 zeytin
Salatalik

Arada turk kahvesi tek sekerli saati animsamiyorum

14.00 civari
Yarim kase mercimek corbasi

16.00 babamlarda icim kiyildi
Dayanamadim 1 tane gofret ama ince bir şeydi
(Bimde buyuk paket satilan)

Ve bombaa DONDURMA (kendime ceza veriyorum cumaya kadar dondurma, tatli, çikolata yasak)

19.00
Yogurt
Ciger-patates

Simdi yesilcay

Oy gene ne yemişim yaaa :'(
Yuruyus parkurda 3 tur. Kizimla allah bilir ne kadar :KK70:

Sabah
Öğlen
Ara 1 kase çekirdek
Akşam

toparlamaya çalışmışsın menünü. bir kaç güne daha iyi adapte olup daha iyi menüler çıkarıcaz inşallah

Benden de gelsin menü
Saat 9
2 yumurtadan menemen kizimla ortak
1 kiraz sapi cayi
2 dilim kadar peynir
3 4 zeytin
Salatalik

Arada turk kahvesi tek sekerli saati animsamiyorum

14.00 civari
Yarim kase mercimek corbasi

16.00 babamlarda icim kiyildi
Dayanamadim 1 tane gofret ama ince bir şeydi
(Bimde buyuk paket satilan)

Ve bombaa DONDURMA (kendime ceza veriyorum cumaya kadar dondurma, tatli, çikolata yasak)

19.00
Yogurt
Ciger-patates

Simdi yesilcay

Oy gene ne yemişim yaaa :'(
Yuruyus parkurda 3 tur. Kizimla allah bilir ne kadar :KK70:

tekrar adaptasyon sürecinde malesef cısslara dayanamıyoruz ama işi oturtunca onlarda ortadan kalkacak

O kürün tarifini bende arkadaşımdan almıştım. Diyetisyeni önermişti ona. İşe yarıyor mu sence. İki günde hissettiğin farklılıklar var mı?

ilk gün güzel sonuç aldımama bugün tartı yanılttı beni. çünkü sabah kalktım ayaklarım acıyordu ödemim var. mutfak temizledim yemekten sonrada gece 1e kadar ütü yaptım ayaklar felç oldu. bugün yeşil çay içip yarın daha sağlıklı bir sonuç alırım.

Kahvaltı
Sade kahve
2 etimek
Bikaç tane zeytin

Öğle
1 tabak türlü yemeği

Akşam
Taze fasülye
Tavuk salata

Ara
Kiraz

güzel menü cnm maşallah. ara yapmadan yapabilmişsin acıkmadın mı emziriyordun ya

günaydın kızlarrr :KK68:
hava yağmurlu kapalı sanki akşam üzeri gibi
şimdi listeyi yapıyorum bakalım inşallah toparlayabilirim. hatalarım olursa uyarırsınız :KK52:

üyelerbaşlangıç03.06.201910.06.201917.06.201924.06.2019haftalık farkaylık fark
N nmgy 73.5
Umutdeniz4 Umutdeniz4 99.3-88,5-
Bulamiyorum Bulamiyorum 10795,596,5+1
elifimm39 elifimm39 103.588,989,5+0,6
S sdctnsn 84.078,179,1+1
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim 83.978,878-0,8
Amine Busra Amine Busra 101,8izinli92,2-
@Ender insan95.063,5-
Tombuldut Tombuldut 77,0
fantastikaaa fantastikaaa 99,593,895,9+2,1

N nmgy cnm bildirim yaptın da ben mi kaçırdım yoksa yapmadın mı bilemedim

Tombuldut Tombuldut sen nerelerdesin cnm seninde bildirimini göremedim

kızlar sizlerde bir kontrol edinde ona göre düzelteyim listeyi

listedeki tek yesil olan arkadaşım BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim e selam olsun :KK68: :KK68: :KK3::KK3::KK3:

Misafir cagirdim 4 bucukta evde her yer her yerde acil temizlik yapmam lazim. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Insallah meryem uyurda sikinti olmaz gozler gidiyor gibi

toparlamaya çalışmışsın menünü. bir kaç güne daha iyi adapte olup daha iyi menüler çıkarıcaz inşallah

tekrar adaptasyon sürecinde malesef cısslara dayanamıyoruz ama işi oturtunca onlarda ortadan kalkacak

ilk gün güzel sonuç aldımama bugün tartı yanılttı beni. çünkü sabah kalktım ayaklarım acıyordu ödemim var. mutfak temizledim yemekten sonrada gece 1e kadar ütü yaptım ayaklar felç oldu. bugün yeşil çay içip yarın daha sağlıklı bir sonuç alırım.

güzel menü cnm maşallah. ara yapmadan yapabilmişsin acıkmadın mı emziriyordun ya
Arada kiraz yedim cnm. Ama yemesem de olurdu öyle aman aman acıkan biri değilim. Bünyem emzirmeye de alıştı herhalde ekstra açlıklar ve süt azalması durumları yaşamıyorm çok şükür.

Menumu paylasayim

Eki Görüntüle 2277725
Eki Görüntüle 2277724
Eki Görüntüle 2277723
Afiyet olsun canım ,ne çok iş yapmışsın maşallah sana

Back