- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #2.961
Benimde herbalife ın verdiği shaker ım var bende ayran falan yapıp içiyorm onunla. Ha bi de artık detoks karışımları denicem. Şu yoğurt limon soda falan olanlardan:)Gunaydin kizlar
Benim bu sabahki spor oglene kaldi meryem uyandi cunku. Artik oglen onu yatirinca yaparimm.
Su anda yogurt kurumu icip sizi okuyorum. Bu hediye verdikleri shaker masallah pek bi kullanisli elimin altinda hep
Eki Görüntüle 2277470
Aksam kizlari yatirinca azicik dinleneyim otururken 2 el candy crash oynayayim dedim. Telefon elimde uyuyakalmisim. Kalktim yatayim bari dedim mutfak yarina kalsin. Yogurt mayalamistim o geldi aklima onlari dolaba kaldirdim. Yemekleri dolaba kaldirdim. Odaya gidrrken makinedeki camasirlar giz kirpti bana sizi de sabah sererim dedim cikardim camasir sepetine biraktim. Gittim yattim sonra
Dun aksam yemeginden once dayanamadim 2 tk cikolata yedim. Bayramdan kalma tatli istegimi birakmam lazim insallah bugun bu hataya dusmicem. Aksam yemegim resmide gelsin. Mercimek corba tane fasulye kirmizi biber yogurtlamasi. Yogurtlamayi esimle beraber yedik biraz kaldi bile. Onuda bugun oglen degerlendirmeyi dusunuyorum
Eki Görüntüle 2277471