• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Gunaydin kizlar :KK68:

Emine cuma aksamindan beri grip esimde pazar aksami basladi. Bu sabahta benim bogazim usuyor geniz akintim var. Eve bi girdimi mikrop herkesi dolasiyor. Insallah zeyneple meryeme bulasmaz.

Kendimize hedefi yuksek gosterirsek yapamicaz gibi dusunebiliriz motivasyonumuz kacar ama hedefi kicuk kucuk tutarsak 3-5 gibi sonra onlar toplanir toplanir toplanir bakmissin ilk hedefinden daha fazla vermissin ve ne zaman bu kadar yol aldiginin farkinda bile degilsin. :KK66:Anaaamnm tumevarim anlattim galiba az once :KK48:

Benimde ideal kilom 68. Insan evladiyiz tabiki kacamak yapiyoruz sonsuza dek kendimizi bazi seylerden mahrum birakamayiz

Kızlar boyunuz kac kı ideal kılonuz 68 ne guzel yaa ben bit kadar oldugum icin 68 kıloda adile naşit gibiyim aynı

Arkadaşlar aranızda diyetisyene giden var mı ?ben buzamana kadar hıc gıtmedım hep kendı cabalarımla verdım. 2013 yılında -15 vermıstım mesela.
ama artık sıkıldım sankı gram gram gıdıyor ya :sopa:

Arkadaşlar aranızda diyetisyene giden var mı ?ben buzamana kadar hıc gıtmedım hep kendı cabalarımla verdım. 2013 yılında -15 vermıstım mesela.
Ben gidiyorum diyetisyene. 2 ay olcak ayin 22sinde.
Boyumda 1.68 ideal kg 62 diyorlar :D

Ben gidiyorum diyetisyene. 2 ay olcak ayin 22sinde.
Boyumda 1.68 ideal kg 62 diyorlar :KK70:

Ya bıse dıyımmı evet belkı ıdealı odur. Bende 1.57yim en az 53-55 kg olmam lazımmış. Ama 2013te 56 kılolara dusmustum ve gercekten çok kötüydüm. Şimdi okadar belkı veremem ama kendım ıcın ıdealı 60-62 dıyorum. İnsan kendıne yakısanıda anlıyor aynada.

Memnunmusun 2 ayda kac kg verdın? Baskı altında hıssedıyomusun. Ben cok kararsızım hedefime hemen hemen 5-8 kılo falan kaldı
Acikcasi listeme tam uyamiyorum ama yine de elimden geleni yapiyorum. Şimdi ramazan sebebiyle 2 haftada bir gitmeye karar verdim o biraz etkiledi. Yaptırımı oluyo illaki. Hem yag kas ölçümlerini görüyorsun, listede degisik caylar yada tarifler oluyor

Memnunmusun 2 ayda kac kg verdın? Baskı altında hıssedıyomusun. Ben cok kararsızım hedefime hemen hemen 5-8 kılo falan kaldı
13 martta 101.8 ile başladim şuan 93 gordum. Ama diyetisyene 11 gün sonra başladım. Yani 56 günde 6.5 kg vermişim diyetisyene gitmeye başlayalı

Bende gidiyorum diyetisyene, daha 1 ay olmadı 26 mayısta kontrole gideceğim bakalım.

Slm kizlar
Duzceye geldik yarin iftardan sonra doncez nasipse.
Eve gider gitmez dogum gunu pastasi yapip dolaba atcam. Pazartesi gunu is yerinden arkadaslarimi iftara cagirdim iftardan sonrada pasta kesip zeynebe dogumgunu yapcaz. Bu yuzden yarin giremem pazarteside misafirler gidince pertim cikar yatar uyurum buyuk ihtimalle.

Siz pazartesi bildirimlerinizi yapin sali gunu yaparimlosteyi.

Sali gunu gorusuruz insallah.

Back