- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #2.421
Basla basla ev mis gibi kokuyor tertemiz bide cam actin mi temiz havayla doluyor icerisi insanin ici canlaniyorHerkes ramazan temizliği yapıyor ,bende bir süredir bıkkınlık vardı sizleri okuyunca heveslendim başladım bugün yavaştan.
Tmm canim ekran goruntusunu aldim bugun ciktim vc simdi iyi gibi,sikinti olunca hemen deneyecegim ins ramazana kadar veririm,yarin yine tarlada calisacagim,bugun 120 dk yuruyus yaptim bayagi dolu dolu geciyor gunler,cumartesi Allah izin verirse sahur icin tahinli katmer yapacagim ev ahalisine, pazar gunude ev temizligi ins sonra pazartrsiden itibaren mukabelemiz basliyor ins mubarek ayi guzel karsilariz agiz tadiyla...Cok birsey kalmamis cnm 7lere 600gr versen yeter ve pazartesiye kadar verilmicek bir kilo degil. Her sey senin elinde. Aklimizdan gecirdiklerimizi icraate geciremezsek yerimizde sayar dururuz. Gecen yaptigim detoxta bagirsak calistirici cay vardi onu bir dene istersen bende cok ise yaradi. Annemde sikintili cukardi wcye o da cok rahat cikmis. 2 tane kayisili form cayi 1 kabuk tarcin 1 dlm limon 300 ml kaynamis suyla 7 dk demle ve ic
Ramazanda 2 lt sise koy yanina iftarda zaten 500 ml gider kalanini sahura kadar ic. Tatli ve ramazan pidesine dur diyebilirsen kilo verirsin. Ben oruc tuttugum donemde bu sekilde verdim.
Gecmis olsun cnm
Amin cnm hep beraber insallah
Valla bostaysan basla bitir bacim hem bayramada mis gibi olur oruc oruc zor olmasin temizlik,haydi Allah kokaylik versin ins..Herkes ramazan temizliği yapıyor ,bende bir süredir bıkkınlık vardı sizleri okuyunca heveslendim başladım bugün yavaştan.
Boştayım bugün iyi bir temizlik yapayım evde ramazana mis gibi olsun heryer.Valla bostaysan basla bitir bacim hem bayramada mis gibi olur oruc oruc zor olmasin temizlik,haydi Allah kokaylik versin ins..
Çok geçmiş olsun canım.Bende dün diyordum mutfağa bir girişirim, benim küçük oğlan düştü bileğini burktu. Dr ye götürdüm de çok şükür çatlak falan yokmuş. Incinmis sadece aksama kadar onunla uğraştım kucağımdan hiç inmedi haliyle temizlik kaldı. Bu günde eşim evde zaten çok tatili olmuyor bu günüde temizlikle ziyan etmiyeyim.mutfak, kiler balkonu, ve wc banyo kaldı.
Havalarda ısındı camları açayım bahar havası dolsun eve mis gibi.Basla basla ev mis gibi kokuyor tertemiz bide cam actin mi temiz havayla doluyor icerisi insanin ici canlaniyor
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım.
Tmm canim ekran goruntusunu aldim bugun ciktim vc simdi iyi gibi,sikinti olunca hemen deneyecegim ins ramazana kadar veririm,yarin yine tarlada calisacagim,bugun 120 dk yuruyus yaptim bayagi dolu dolu geciyor gunler,cumartesi Allah izin verirse sahur icin tahinli katmer yapacagim ev ahalisine, pazar gunude ev temizligi ins sonra pazartrsiden itibaren mukabelemiz basliyor ins mubarek ayi guzel karsilariz agiz tadiyla...
Bende dün diyordum mutfağa bir girişirim, benim küçük oğlan düştü bileğini burktu. Dr ye götürdüm de çok şükür çatlak falan yokmuş. Incinmis sadece aksama kadar onunla uğraştım kucağımdan hiç inmedi haliyle temizlik kaldı. Bu günde eşim evde zaten çok tatili olmuyor bu günüde temizlikle ziyan etmiyeyim.mutfak, kiler balkonu, ve wc banyo kaldı.
Kolay gelsin.Slm kizlar
Bende sabah kalan utulerimi (mutfak takimi ve perdeleri, koltuk minderlerinin kiliflari ve salon takimi ortuleri) bitirdim. Kizlari yedirdim. Camasir yerlestirdim biraz. Camasir ser topla seriye bagladim artik. Simdi meryemi uyutuncada kalin perdeleri ipten alip beyazlari sercem. Sonra kendime bir filtre kahve yapip dinlenip mutfak balkonunun canlarini silcem. Eski pimapenlerden cok ugrastiyor. Birde lastiklerini siyah yapmislar cerceveyi iyi kurulamazsam akiyor. Eski ev sahibi yaptirmis dikkat etmemis herhalde lastigine. Bazen onlari sokturup katlanir cam yaptirasim geliyor ama para yok
Tesekkur ederim cnm. Bitmeyen ev isi yapmislarKolay gelsin.
Allah kolaylık versinTesekkur ederim cnm. Bitmeyen ev isi yapmislar
Aynen öyle biri bitmeden diğeri başlıyor.Tesekkur ederim cnm. Bitmeyen ev isi yapmislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?