107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Bugünkü menüm
1 haşlanmış yumurta ,2 dilim beyaz peynir
1 domates, 1 Sivribiber

Öğlen
4 kaşık siyez buğdayı pilavı, 1 domates
1 Sivribiber, 1 su bardağı kefir

Ara
1 avokado,4 hurma,1 muz,kakao,keçiboynuzu tozu blendırda çektim,sadece 2 kaşık yedim gerisini oğlum yedi.

Akşam
3 kaşık siyez buğdayı pilavı, 4 kaşık kurufasulye
4 kaşık maydanozlu yoğurt

3 litre su
Leslie 3 mile 46 dk
30 dk yavaş tempo yürüyüş

Herkes ramazan temizliği yapıyor ,bende bir süredir bıkkınlık vardı sizleri okuyunca heveslendim başladım bugün yavaştan.
Basla basla ev mis gibi kokuyor tertemiz bide cam actin mi temiz havayla doluyor icerisi insanin ici canlaniyor

Bugunku menum
Sabah 2 yk lor ve 2 yumurta ile omlet yesil cay ve resimdeki gibi tek tek yazmayayim
Ogle xls
Ara 1 yesil elma
Aksam xls
Ara saat 8 gibi bizimkilere pizza yaptim isaret parmagim ve orta parmagimi birlestirince meydana gelen kalinlik ve uzunlukta 1 parca pizza yedim. Uzun zamandir yemiyordum keske yemeseydim ama sicak sicak gitti valla napalim. Insallah sabahki tartimi cok etkilemez

Son düzenleme:
Tmm canim ekran goruntusunu aldim bugun ciktim vc simdi iyi gibi,sikinti olunca hemen deneyecegim ins ramazana kadar veririm,yarin yine tarlada calisacagim,bugun 120 dk yuruyus yaptim bayagi dolu dolu geciyor gunler,cumartesi Allah izin verirse sahur icin tahinli katmer yapacagim ev ahalisine, pazar gunude ev temizligi ins sonra pazartrsiden itibaren mukabelemiz basliyor ins mubarek ayi guzel karsilariz agiz tadiyla...

Bende dün diyordum mutfağa bir girişirim, benim küçük oğlan düştü bileğini burktu. Dr ye götürdüm de çok şükür çatlak falan yokmuş. Incinmis sadece aksama kadar onunla uğraştım kucağımdan hiç inmedi haliyle temizlik kaldı. Bu günde eşim evde zaten çok tatili olmuyor bu günüde temizlikle ziyan etmiyeyim.mutfak, kiler balkonu, ve wc banyo kaldı.

Çok geçmiş olsun canım.

Günaydın kızlar dünkü menümü yazmamıştım
Sabah
3 kaşık yoğurt, 2 kaşık yulaf, 2 dilim elma, 3 çilek, 3 kayısı
Ara
Türk kahvesi ve 1 avuç yer fıstığı
Öğlen
Zeytinyağlı kabak yemeği, 3 kaşık yoğurt
Ara
Nescafe, 2 küçük muz kakaolu
Akşam
Şehriyeli tavuk suyu çorba, yarım tavuk göğsü, 4-5 kaşık pirinç pilavı
Ara
1 küçük muz
Biraz fazla oldu ama neyse artı yok

Slm kizlar
Bende sabah kalan utulerimi (mutfak takimi ve perdeleri, koltuk minderlerinin kiliflari ve salon takimi ortuleri) bitirdim. Kizlari yedirdim. Camasir yerlestirdim biraz. Camasir ser topla seriye bagladim artik. Simdi meryemi uyutuncada kalin perdeleri ipten alip beyazlari sercem. Sonra kendime bir filtre kahve yapip dinlenip mutfak balkonunun canlarini silcem. Eski pimapenlerden cok ugrastiyor. Birde lastiklerini siyah yapmislar cerceveyi iyi kurulamazsam akiyor. Eski ev sahibi yaptirmis dikkat etmemis herhalde lastigine. Bazen onlari sokturup katlanir cam yaptirasim geliyor ama para yok

Kolay gelsin cnm

Gecmis olsun cnm

Kolay gelsin.

Kahvaltı
Çeyrek muz ve 2 cevizle yulaf ezmesi

Öğlen
1.5 tavuk but ve sivribibir sote
1 su bardağı kefir

Ara
1 çay bardağı sarı leblebi

Akşam
4 kaşık yoğurt, 2 kaşık haşlanmış maş fasulyesi
1 Sivribiber, 4 kaşık taze fasulye

3 litre su + 1 saat yavaş tempo yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…