- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #2.401
Ne kadar eksi oldu merak ettim, tebrikler.Gunaydin kizlarr
Gune guzel bir eksiyle uyanmanin sevincini yasiyorum
Dun 93.7ydim bugun 92.8 ciktimNe kadar eksi oldu merak ettim, tebrikler.
Bir ben oturtamadim bide vc hep sikinti oldu bu ay ins ramazanda ne yedigim belli olacak :)Tesekkur ederim cnm.
Diger arkadaslarin menuleride guzel artik herkes duzenini oturtmaya basladi
Karşılarsın ne kalmış canım 500 gr cıkGunaydinn kızlarEki Görüntüle 2263793
Bu rakami görünce cokk mutlu oldum,tarlada calistigimda 83-83,5 kg gördüydüm odem olmusum galiba bide bu ay vc iki gunde cikiyorum bu benim kilo vermemi bile engelledi ama tarlada 6 saat calistim ve temiz havadan oksijenden cok yedim ekmek falan yemesem calisamadim,keske su ramazan 7..li rakamla karsilasam..Eki Görüntüle 2263793
Tam yazacaktim nedenini kendinde yazmissin. Hatalarinin farkindasin. demekki bu hafta bunlari duzeltebilirsin. Senin kilomda zaten bir haftada 1.5 - 2 kg vermek zor olur gr gr gidecek elbette.
Su icmezsen vucudun odem tutmustur. Birde senin kg da spor da vermede daha etkili olabilir
Spor olmadan yine iyi vermişsin canım suyuda az içmişsin 2.5 litre içersen iyi olur, en az 1 saat yürüyüşte eklersen mutlaka verirsin.
Canim düzenli spor yapmıyorsan gram gram gidiyor kendimden biliyorum. Sıkma canını.
Aaa ne guzel oazaman bugun herkes eksi görmüştür :)) ins dahada eksi ile uyanirsin güne...Gunaydin kizlarr
Gune guzel bir eksiyle uyanmanin sevincini yasiyorum
Ramazanda bencede verirsin önemli olan dikkat etmek şekerli ve zararlı karbonhidratlardan uzak durarak en az 2 lt su da içebilirsen bence güzel olurSuyu onemsemıyorum ya aslıında su ıcmeden kılo verılemeyecegınınde bı okadar farkındayım
Acaba ramazanda ıftardan sonra hem su ıcmeye hemde harekete dıkkat etsem verırmıyım
Neyse gram gramda olsa gitsin hıc gıtmemesınden iyidir sanırım
Ramazandada dikkat edince mutlaka kilo veriliyor 2 yıl önce ben 2.5 kilo vermiştim .Suyu onemsemıyorum ya aslıında su ıcmeden kılo verılemeyecegınınde bı okadar farkındayım
Acaba ramazanda ıftardan sonra hem su ıcmeye hemde harekete dıkkat etsem verırmıyım
Çok güzel maşallahDun 93.7ydim bugun 92.8 ciktim
Simdi kahvalti yapiyorum sonra temizlige devam. Gerci birazdan zeynepte kalkar yavas yavas yapocaz artik.
Gunaydinn kızlarEki Görüntüle 2263793
Bu rakami görünce cokk mutlu oldum,tarlada calistigimda 83-83,5 kg gördüydüm odem olmusum galiba bide bu ay vc iki gunde cikiyorum bu benim kilo vermemi bile engelledi ama tarlada 6 saat calistim ve temiz havadan oksijenden cok yedim ekmek falan yemesem calisamadim,keske su ramazan 7..li rakamla karsilasam..Eki Görüntüle 2263793
Suyu onemsemıyorum ya aslıında su ıcmeden kılo verılemeyecegınınde bı okadar farkındayım
Dunku menu yogunluktan kahvalti yapamadim 12:30 da bir lokma ek. Bir elma yedim,kizin gosterisine gittim 16:00 basim cok agridi cantamda cocuklar icin aldim won cikolatayi yedim, ordan esimle ben otobuse binmek icin 40 dk hizli yurudum ,daha sabahda 30 dk yurumustum,sonra benim el ayak titredi esim gel tavuk durum yediriyim dedi,lavasli tavukk bol salata vardi icinde onu yedim,otobusle eve gelirken beni tuttubi bas agrisi soda agri jesici ictim saat 23 ce bayilmisim dahada sallaniyordum midem bulaniyordu 3 adet elma yedim orta boydu sekerli degildi sonra iki lt su ictim saat gecenin ikisinde bile ictim,gece 4 te kalktim bal yiyormusum ruyamda uyaninca sanirim tansiyon dusuktu ,1 cay kasigi has bal,1 cay kasigi dut pekmezi ictim istunede yine su ictim...elmayi bir haftada iki kez yedimde sanirim bagirsakta lif olarak gorev yapiyor vc cikartiyor..
Aaa ne guzel oazaman bugun herkes eksi görmüştür :)) ins dahada eksi ile uyanirsin güne...
Herkes ramazan temizliği yapıyor ,bende bir süredir bıkkınlık vardı sizleri okuyunca heveslendim başladım bugün yavaştan.Slm kizlar
Bir tek mutfak balkonunun camlari kaldi onlarida yarin yapmayi dusunuyorum
Simdi bir ara ogun yapip dinleneyim sonra corba yapcam ve perde utulucem vs vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?