• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Mrb kızlar
Sabah
2 dilim yumurtalı ekmek, salatalık
Ara
Türk kahvesi
Öğle
1 tabak şehriye çorbası, 4 kaşık pilav
Ara
1 avuç fıstık, 1 muz, 5 çilek
Akşam
1 tabak kadar kurufasulye, salata

Bugun diyetisyen gunumdu
Diyetisyen 1 haftalik listemde sahur ve iftar için onerilerde bulundu. Sizinle de paylasayim

Sahurda normal kahvalti menume ek 2 haslama yumurta, süt ve hurma ekledi.

İftarda orucumu hurmayla acmami, suyla actiktan sonra corba mi icip biraz yemeye ara vermemi söyledi. Mide doydugunu anlasin. Kan şekeri yukselsin dedi. Namaz kilarsin yada baska seyle ugrasirsin 5 10 dk dedi. O kadar uzun ara veremesemde bunu uygulicam. Bu hafta et ya da bakliyat iftarda.
İlk gunler oruca alismak zor olabilir diye ekmek yerine bulgur pilavi tuketebilirsin dedi. Belki ilk iftarda yapabilirim. Tabi bol yogurt ve zeytinyagli salata var yaninda

Allah kolaylık versin

Sagol cnm

Bugun diyetisyen gunumdu
Diyetisyen 1 haftalik listemde sahur ve iftar için onerilerde bulundu. Sizinle de paylasayim

Sahurda normal kahvalti menume ek 2 haslama yumurta, süt ve hurma ekledi.

İftarda orucumu hurmayla acmami, suyla actiktan sonra corba mi icip biraz yemeye ara vermemi söyledi. Mide doydugunu anlasin. Kan şekeri yukselsin dedi. Namaz kilarsin yada baska seyle ugrasirsin 5 10 dk dedi. O kadar uzun ara veremesemde bunu uygulicam. Bu hafta et ya da bakliyat iftarda.
İlk gunler oruca alismak zor olabilir diye ekmek yerine bulgur pilavi tuketebilirsin dedi. Belki ilk iftarda yapabilirim. Tabi bol yogurt ve zeytinyagli salata var yaninda

Tesekkur ederiz cnm bizimlede paylastigin icin

Bugunku menum

Sabah 4 yk yulaf 5 cilek yarim muz 1 tk chia sut

Ara filtre kahve

Ogle xls

Ara yarim muz 5 badem

Aksam xls

Ara sade nescafe

Screenshot_2019-05-01-23-13-03.png

Bugun isyerindeki kizlar whatsupta yazisiyordu. Servis ici toplanti yapip is cikisinda waffle yemege gideceklermis. Bende yiyin yiyin 100 kilo olun yazdim. Sende gel dediler. Yok gelmeyeyim gelirsem dayanamam yerim, 8lere az kaldi kendime bunu yapamam dedim. Onlar waffle yerken bende evde temizlik yaparim. :işsiz:

Bugun isyerindeki kizlar whatsupta yazisiyordu. Servis ici toplanti yapip is cikisinda waffle yemege gideceklermis. Bende yiyin yiyin 100 kilo olun yazdim. Sende gel dediler. Yok gelmeyeyim gelirsem dayanamam yerim, 8lere az kaldi kendime bunu yapamam dedim. Onlar waffle yerken bende evde temizlik yaparim. :işsiz:
En iyisi senin yaptığın hem evin tertemiz oluyor hemde sağlıklı besleniyorsun😊

Ramazanda bencede verirsin önemli olan dikkat etmek şekerli ve zararlı karbonhidratlardan uzak durarak en az 2 lt su da içebilirsen bence güzel olur

Sekerı çay harıcı yemem cayımada mecbur az bısı atarım cunku ıcemıyorum sekersız ve basım agrıyo ıcmedımmı :) umarım verırız ya

Ramazandada dikkat edince mutlaka kilo veriliyor 2 yıl önce ben 2.5 kilo vermiştim .

Umarım oyle olur cunku bayramdan sonra esım gelıyor nekadar verırsem kardır ya :))

Sekerı çay harıcı yemem cayımada mecbur az bısı atarım cunku ıcemıyorum sekersız ve basım agrıyo ıcmedımmı :) umarım verırız ya

Umarım oyle olur cunku bayramdan sonra esım gelıyor nekadar verırsem kardır ya :))
Bende oyle diyodum. Bir gun aniden basladim sekersiz icmeye. Hem daha cok icebiliyorum. Dusunsene günde 3 bardak cay icsen 1 sekerden 3 seker ayda 90 seker

Bende oyle diyodum. Bir gun aniden basladim sekersiz icmeye. Hem daha cok icebiliyorum. Dusunsene günde 3 bardak cay icsen 1 sekerden 3 seker ayda 90 seker

Olmuyor gercekten cok denedım 1 ay sekersız ıctım ıctım ama zorla yanı. Cay keyfı degıl cay ızdırabıy gıbıydı. Zaten koca bır kupa caya cay kasıgının ucuyla atıyorum. Annem psıkolojık olarak atıyosun sekerlı degıl kı cayın zaten dıyor. Oda olabılır :)

Kızlar kafama takılan bi durum var. Gardrobumu aslında bosalttım hc bıse kalmadı tabı cok sevdıgım yenı kıyafetler dısında....
kılo verdıkce tabıkı bedenlerde kuculuyor. Bende yenı kıyafetler alacagım ama suan dolabımda olanlarıda cok sevıyorum. Kılo verdıkten sonra o bollosan kıyafetlerı gıyemeyecek mıyız ? Daha ıkı gun once 3 parca kıyafet aldım bayıldıgım ıcın :)) kıyafetler boşa gitmesın diye zayıflamasammı napsam :KK53:
Aydınlatın benı :)))

Eşine sürpriz yaparsın canım çok güzel.

Kızlar kafama takılan bi durum var. Gardrobumu aslında bosalttım hc bıse kalmadı tabı cok sevdıgım yenı kıyafetler dısında....
kılo verdıkce tabıkı bedenlerde kuculuyor. Bende yenı kıyafetler alacagım ama suan dolabımda olanlarıda cok sevıyorum. Kılo verdıkten sonra o bollosan kıyafetlerı gıyemeyecek mıyız ? Daha ıkı gun once 3 parca kıyafet aldım bayıldıgım ıcın :)) kıyafetler boşa gitmesın diye zayıflamasammı napsam :KK53:
Terziye götürüp daralttırmaktan başka çare gelmiyor benim aklıma, zayıflayınca daha güzel kıyafetler alırsın hemde küçük beden👗👖👚💃söylemesi bile güzel

Gercekten mı pekı sahurda ekmek yedınmı hıc

Yemedim cnm ekmek ne sahurda ne iftarda

Valla daha once boyle bir sey tecrube etmedim. genelde dar geldigi icin bol kiyafetler eklendi gardirobuma :KK70:

Benim şuan hafif bollaşan yeni kiyafetlerim var. Begenmediklerimi ayirip anneme ve kayinvalideme veriyodum. Ama artik temiz posede koyup kapi onune koycam isteyen alsin.
Begendiklerimide iyice bollaştiktan sonra daralttiririm. Şuan hedefim giyemedigim yepyeni bekleyen kiyafetlerim. Hepsini cok ozledim minnoşlarim benim :)

Terziye götürüp daralttırmaktan başka çare gelmiyor benim aklıma, zayıflayınca daha güzel kıyafetler alırsın hemde küçük beden👗👖👚💃söylemesi bile güzel

Evet ozellıkle kot pantolonlar böyle cesıt cesıt :))) ayrıca en mantıklısı daralttırmak. Hepsını tabiki daraltmam ama ıclerınde bazıları cok guzel bıde ben zor begenen bı tıpım :)

Benim şuan hafif bollaşan yeni kiyafetlerim var. Begenmediklerimi ayirip anneme ve kayinvalideme veriyodum. Ama artik temiz posede koyup kapi onune koycam isteyen alsin.
Begendiklerimide iyice bollaştiktan sonra daralttiririm. Şuan hedefim giyemedigim yepyeni bekleyen kiyafetlerim. Hepsini cok ozledim minnoşlarim benim :)

Benım gıyemedıgım sadece bıtane kucuk pant var hedefım ona sıgabılmek ayrıca haklısın ıyıce bollaştıktan sonra terzıye goturmek mantıklı:)

Yemedim cnm ekmek ne sahurda ne iftarda

Suan bende kullanmıyorum ama ramazanda sahurda 2 bugday ekmegı yerım dıye dusunuyorum cunku ıkızler hala emiyor :/

Valla daha once boyle bir sey tecrube etmedim. genelde dar geldigi icin bol kiyafetler eklendi gardirobuma :KK70:

Hahahahahha en guzel cevap :D :D

Slm kızlar menümü yazayım
Sabah
2 yumurta ile omlet, 6-7 zeytin
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
1 tabak yoğurtlu makarna, 5 kaşık biberli domates
Ara
1 muz, 4 çilek, 2 ceviz
Akşam
4 kaşık Zeytinyağlı kabak, salata