• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Gunaydinn kızlar
2263793

Bu rakami görünce cokk mutlu oldum,tarlada calistigimda 83-83,5 kg gördüydüm odem olmusum galiba bide bu ay vc iki gunde cikiyorum bu benim kilo vermemi bile engelledi ama tarlada 6 saat calistim ve temiz havadan oksijenden cok yedim ekmek falan yemesem calisamadim,keske su ramazan 7..li rakamla karsilasam..
IMG_20190430_100747.jpg

Tam yazacaktim nedenini kendinde yazmissin. Hatalarinin farkindasin. demekki bu hafta bunlari duzeltebilirsin. Senin kilomda zaten bir haftada 1.5 - 2 kg vermek zor olur gr gr gidecek elbette.

Haklısın bu haftada ıstanbuldan mısafırlerım gelıryor cok aksı oldu ramazan oncesı ama elımden gelenı yapıcam

Günaydın kızlar bende güne güzel bir eksiyle başladım şükür dün 79.0 bugün 78.2 şükür çok çok şükür
Emziren arkadaşlar oruç tutucakmısınız ben kendime güvenemiyorum çünkü gün içinde öğün atladığımda bile çok kötü oluyorum bilmiyorum belki bir iki gün denerim

Su icmezsen vucudun odem tutmustur. Birde senin kg da spor da vermede daha etkili olabilir

Suyu onemsemıyorum ya aslıında su ıcmeden kılo verılemeyecegınınde bı okadar farkındayım :(

Spor olmadan yine iyi vermişsin canım suyuda az içmişsin 2.5 litre içersen iyi olur, en az 1 saat yürüyüşte eklersen mutlaka verirsin.

Acaba ramazanda ıftardan sonra hem su ıcmeye hemde harekete dıkkat etsem verırmıyım

Canim düzenli spor yapmıyorsan gram gram gidiyor kendimden biliyorum. Sıkma canını.

Neyse gram gramda olsa gitsin hıc gıtmemesınden iyidir sanırım

Dunku menu yogunluktan kahvalti yapamadim 12:30 da bir lokma ek. Bir elma yedim,kizin gosterisine gittim 16:00 basim cok agridi cantamda cocuklar icin aldim won cikolatayi yedim, ordan esimle ben otobuse binmek icin 40 dk hizli yurudum ,daha sabahda 30 dk yurumustum,sonra benim el ayak titredi esim gel tavuk durum yediriyim dedi,lavasli tavukk bol salata vardi icinde onu yedim,otobusle eve gelirken beni tuttu:kusmuk:bi bas agrisi soda agri jesici ictim saat 23 ce bayilmisim dahada sallaniyordum midem bulaniyordu 3 adet elma yedim orta boydu sekerli degildi sonra iki lt su ictim saat gecenin ikisinde bile ictim,gece 4 te kalktim bal yiyormusum ruyamda uyaninca sanirim tansiyon dusuktu ,1 cay kasigi has bal,1 cay kasigi dut pekmezi ictim istunede yine su ictim...elmayi bir haftada iki kez yedimde sanirim bagirsakta lif olarak gorev yapiyor vc cikartiyor..

Suyu onemsemıyorum ya aslıında su ıcmeden kılo verılemeyecegınınde bı okadar farkındayım :(

Acaba ramazanda ıftardan sonra hem su ıcmeye hemde harekete dıkkat etsem verırmıyım

Ramazanda bencede verirsin önemli olan dikkat etmek şekerli ve zararlı karbonhidratlardan uzak durarak en az 2 lt su da içebilirsen bence güzel olur

Suyu onemsemıyorum ya aslıında su ıcmeden kılo verılemeyecegınınde bı okadar farkındayım :KK43:

Ramazandada dikkat edince mutlaka kilo veriliyor 2 yıl önce ben 2.5 kilo vermiştim .

Gunaydinn kızlarEki Görüntüle 2263793

Bu rakami görünce cokk mutlu oldum,tarlada calistigimda 83-83,5 kg gördüydüm odem olmusum galiba bide bu ay vc iki gunde cikiyorum bu benim kilo vermemi bile engelledi ama tarlada 6 saat calistim ve temiz havadan oksijenden cok yedim ekmek falan yemesem calisamadim,keske su ramazan 7..li rakamla karsilasam..Eki Görüntüle 2263793

Cok birsey kalmamis cnm 7lere 600gr versen yeter ve pazartesiye kadar verilmicek bir kilo degil. Her sey senin elinde. Aklimizdan gecirdiklerimizi icraate geciremezsek yerimizde sayar dururuz. Gecen yaptigim detoxta bagirsak calistirici cay vardi onu bir dene istersen bende cok ise yaradi. Annemde sikintili cukardi wcye o da cok rahat cikmis. 2 tane kayisili form cayi 1 kabuk tarcin 1 dlm limon 300 ml kaynamis suyla 7 dk demle ve ic

Suyu onemsemıyorum ya aslıında su ıcmeden kılo verılemeyecegınınde bı okadar farkındayım :KK43:

Ramazanda 2 lt sise koy yanina iftarda zaten 500 ml gider kalanini sahura kadar ic. Tatli ve ramazan pidesine dur diyebilirsen kilo verirsin. Ben oruc tuttugum donemde bu sekilde verdim.

Dunku menu yogunluktan kahvalti yapamadim 12:30 da bir lokma ek. Bir elma yedim,kizin gosterisine gittim 16:00 basim cok agridi cantamda cocuklar icin aldim won cikolatayi yedim, ordan esimle ben otobuse binmek icin 40 dk hizli yurudum ,daha sabahda 30 dk yurumustum,sonra benim el ayak titredi esim gel tavuk durum yediriyim dedi,lavasli tavukk bol salata vardi icinde onu yedim,otobusle eve gelirken beni tuttu:kusmuk:bi bas agrisi soda agri jesici ictim saat 23 ce bayilmisim dahada sallaniyordum midem bulaniyordu 3 adet elma yedim orta boydu sekerli degildi sonra iki lt su ictim saat gecenin ikisinde bile ictim,gece 4 te kalktim bal yiyormusum ruyamda uyaninca sanirim tansiyon dusuktu ,1 cay kasigi has bal,1 cay kasigi dut pekmezi ictim istunede yine su ictim...elmayi bir haftada iki kez yedimde sanirim bagirsakta lif olarak gorev yapiyor vc cikartiyor..

Gecmis olsun cnm

Aaa ne guzel oazaman bugun herkes eksi görmüştür :)) ins dahada eksi ile uyanirsin güne...

Amin cnm hep beraber insallah

Slm kizlar
Bir tek mutfak balkonunun camlari kaldi onlarida yarin yapmayi dusunuyorum
Simdi bir ara ogun yapip dinleneyim sonra corba yapcam ve perde utulucem vs vs vs
Herkes ramazan temizliği yapıyor ,bende bir süredir bıkkınlık vardı sizleri okuyunca heveslendim başladım bugün yavaştan.

Back