107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Selam kizlar. Benim için kötü bir gün oldu.

Mevzuya dönersek diyetisyen kontrolunde sadece 100 gr vermis gözüktüm. Çok üzüldüm.
Fark olmayacagini tahmin ediyordum ama yine de beni çok üzdü. Hepsi benim sucum harfiyen uymadim listeme. Hareket etmedim bu hafta.

Yeni liste 9 günlük harfiyen uycam bu sefer gerekirse telefona alarm kurcam. Alisverisimide yaptim listeme göre. Bu hafta acigi kapatip 2-2.5 kg vermek hedefim. Her gün 30 dk en az yürüyüş yapcam.
Can sikan baska seylerde oldu ama paylasmak istemiyorum. Sadece içimi dokmek istedim...

Canım üzülme bu hafta olmasa sonraki haftalarda olur telâfi edebilirsin, spor yada yürüyüş yapmayınca verilmiyor kilo bilmiyorum veren varmı, ama sağlık içinde hareketli olmak iyidir.
Burada birbirimize destek olacağız

Kurs yerine spora gitseydim keske diyorum bazen. Haftasonu kursla geciyor. Haftaarasida çocuğu birakmak istemiyorum, cocukla da olmuyor. Eevde zaten mumkun degil disari cikmak lazım

Gunun menusu
Sabah yok sadece kizimdan kalan 3 tk bebek biskuvili mama
Bol su

Diyetisyenden sonra, 15.00 civari diyelim
Bir kase ezogelin corba
Türlu yemegi bir tabak
Cavdar yada tam bugday ekmegi emin olamadim
1 tane buyuk ayran(disarda yedim)

Ara
Turk kahvesi tek şekerli
Kizimdan kalan 1 lokma kek
(Annem luppo getirmiş yemedim onunla geri yolladim)

Ara 17.45
1 su bardağı erik hoşafı

19.45 aksam yemegi
9 yk pirasa(zeytinyağlı pirincsiz ve az sulu)
1 dilim kepek ekmegi
2 yk dan az yogurt
1 bardak hosaf

Yatmadan pul biberli,nane ve keten tohumlu yogurt yenilecek.

Basim çatlıyor, ilaclar icildi.
Aktivite---> bir saat kizimin peşinde yuruyus :)))

Bu hafta telafi edersin benımde aynısı olmustu gecen hafta... moralını bozmadan devam etmen ısteklı olman bıle guzel. Zaten gerısı gelır

Kurs yerine spora gitseydim keske diyorum bazen. Haftasonu kursla geciyor. Haftaarasida çocuğu birakmak istemiyorum, cocukla da olmuyor. Eevde zaten mumkun degil disari cikmak lazım
Ben evde leslie videoları yapıyorum tavsiye ederim canım bayağı işe yarıyor.

Bu hafta telafi edersin benımde aynısı olmustu gecen hafta... moralını bozmadan devam etmen ısteklı olman bıle guzel. Zaten gerısı gelır
Bu hafta deneyip gormek istiyorum. Bakalim herşeye uyup biraz yuruyusle destekleyince neler oluyormuş

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı acuka
1 ceviz
1 dilim beyaz peynir

Öğlen
Yulaf ezmesi, yarım su bardağı süt
3 hurma,3 çilek

Ara
1 çay bardağı sarı leblebi
1 su bardağı kefir

Akşam
200 gr tavuk ciğer sote
Sivribiber, domates sote
1 kâse yoğurt

3 litre su
30 dk leslie 2 mile

Bu hafta deneyip gormek istiyorum. Bakalim herşeye uyup biraz yuruyusle destekleyince neler oluyormuş

Ben dısarda yuruyordum 10.bın adım atıyordum
Sımdı evde yapıyorum hatta bugun 10.bın adım atıcam leslie gıbi yuruyorum kulaklıgımı takıp gercekten hareket cok etkı edıyor

Sımdı evde yapıyorum hatta bugun 10.bın adım atıcam leslie gıbi yuruyorum kulaklıgımı takıp gercekten hareket cok etkı edıyor
Ben birden 10bin adim atarsam perte cikarim canım yavas yavas arttıcam

Bende de leslie bayağı etkili oldu, hem kol hareketleri var bol bol bütün vücut hareket ediyor.

Bir de listene uyarak dene bakalim sonuc ne olacak. Insallah sikintilarini atlatirsin bir an once

Kizlar beni affedin cok yorgunum yatip dinlenmek istiyorum.

Sabah erkenden pazara gitcem gelince ilk is listeyi yapcam ve 2 gunluk menu paylascam

Bildirim yapmayan arkadaslar var onlarda yaparsa eklerim listemiz eksik kalmaz

Iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…