107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Günaydın hanımlar...Günün ilk kilo bildirimi benden gelsin yine.
Gecen hafta: 65, 8
Bu hafta: 65, 2
Üç haftadır ditetteyim toplam 1, 8 verdim
Bende yazayım kızlar
Geçen hafta 80.3
Bugün 78.5
Fark - 1.8 bu hafta güzel gitti şükürler olsun
Günaydın kızlar
Geçen hafta 94.8
Bu hafta 94.4
-0.4
Bu hafta çok misafir ağırladım o yuzden az gitti
Kilo bildirimini yapayım
Geçen hafta 69.6
Bu hafta 69.0
Fark 0.6
Tebrikler arkadaşlar

Allah yardımcınız olsun canım, siz iyi olunda yeter ki liste olur.
Evine döndüğünde görüşürüz.

Günaydın kızlar
Kilom 68.3
Kahvaltım
1 parça peynir
1 tane wasa kraker
1 yumurta
Domates salatalık

Öğlen
5 yk kuru fasulye
2 yk yoğurt
Salata

Arada yeşil çay içtim
Afiyet olsun canım menü çok sağlıklı olmuş.
Kilo verdinmi canım başlangıç kilonu hatırlayamadım,hatta kendi kilomu bile unutuyorum sayfalara geri gidip bakıyorum

Afiyet olsun canım menü çok sağlıklı olmuş.
Kilo verdinmi canım başlangıç kilonu hatırlayamadım,hatta kendi kilomu bile unutuyorum sayfalara geri gidip bakıyorum
Canım ben bu sayfaya haftasonu geldim ,başka yerdeydim orası çok ıssızlasınca buraya kaydım :)
23 şubatta başladım ben 74.9 ile .
Saat 16 da ara öğün olarak 1 elma ve 1 bardak süt içtim.

Canım ben bu sayfaya haftasonu geldim ,başka yerdeydim orası çok ıssızlasınca buraya kaydım :)
23 şubatta başladım ben 74.9 ile .
Saat 16 da ara öğün olarak 1 elma ve 1 bardak süt içtim.
Maşallah bayağı iyi kilo vermişsin canım, bende hem burada yazıyorum hemde cuma zayıflama grubuna katıldım 6. grupta hergün menü bildirimi var iyi oluyor kaçamak yapamıyorum

Iyi geceler kizlar
Bende yavastan menu bildirimine katilayim

Sabah 11.00: 2 yk lor, 7 zeytin, 2 yumurta, domates, salatalik, 1 yesil biber, yesil cay

Ara 15.00: 4 yk salata (bizimkilerin ogle yemegindenkalma) 2 pkt ayran (toplam 360ml)

Ara 17.00: yarim ithal muz, 3 ceviz

Aksam 19.00: yarim kase tarhana corbasi, tane fasulye, kirmizi biber yogurtlamasi

Suyu az ictim ne kadar oldugunu bilmiyorum arttirmam lazim

Günaydın kızlar
Kilom 68.3
Kahvaltım
1 parça peynir
1 tane wasa kraker
1 yumurta
Domates salatalık

Öğlen
5 yk kuru fasulye
2 yk yoğurt
Salata

Arada yeşil çay içtim

Sana hosgeldin dedigimi hatirlamiyorum
Hosgeldin cnm
Gecmis yapamadim kusura bakma kfndinden bahseder misin biraz coluk cocuk var mi ne is yaparsin

Selaaam kızlar ıstanbulda bır kac gun kalacagım derken işler aksi gitti hep. Ikı hafta oldu giremedım oyuzden. Yarın cok dısıplınlı bı sekılde devam edıyor olacagım menulerımıde yazıcam. bu arada kılo 71.2 idim 72. Olmusum. 800 gram almısım... ama haftaya tartı gunu telafı edecegım ınsallah.

Tombuldut Tombuldut istanbuldan donmesiniz sanirim hala yogunluktan burayada ugrayamiyorsun seni gelince eklerim listeye

Geldiiim geldiiimmmm.... mesajları okuyamadım ama bı mesajın sadece denk geldı detoks yapmıssın bayada kılo gıtmıs ne detoksu ? Emzırenlerde yapabılırmı acaba tarıf beklıyorum :)

Sana hosgeldin dedigimi hatirlamiyorum
Hosgeldin cnm
Gecmis yapamadim kusura bakma kfndinden bahseder misin biraz coluk cocuk var mi ne is yaparsin
Günaydın canım
Hoşbuldım :)
Bir bebeğim var ,Doğum iznimdeyim şuanda .hanilelikte gebelik şekeri yüzünden çok kilo aldım (30 kg)doğum kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum .

Allah rahmet etsin canim,benim kp de kalp krizi gecirdi vefat etti 6 ay oldu,kp de agac kestikten sonra vefat etti,rabbim sizlere bizlere hayirli uzun omurler versin...

gunde iki msj okuyorum cvp yazamadim yogunluktan birazda iyi degilim,reglim 5 gun gecikti biraz umutlanmisti ama hayirlisi ama bu regl sanki depresyonlu geciyor kendimi toparlayamamisim,bu yuzden dogru dürüst diyet yapamadim ama sizlerden.enerji alip kendime guvenim geldiginde bende zayiflicagim bu hafta kg bakimindan sabitim ve iki haftaya yakin nolduysa vc ye.iki gunde bir cikiyorum denemedigim kalmadi yoksa bol yeşillik guzel menulerim oldu ama vc sikintili..

İyi akşamlar kızlar bende bugün hastane işleriyle uğraştım ,k. Doğum bölümünde kontrolüm vardı bayağı uğraştım testler, randevu falan,hastane çok büyük içinde golf arabası ile bir bölümden diğerine ancak gidiliyor ama ben yürüdüm sırf spor olsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…