- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #2.041
Pazartesi tartı günümüz yaklaşıyor iyi değerlendirelim yüzümüz gülsün ama değilmi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinGünaydın kızlar. Iki gündür çok hastayım ölü gibi yatıyorum. Eşim çalışıyor 3 cocuk başımda. Kaçamak şöyle dursun doğru düzgün bir şey yemedim.
Bugün sabah sadece biraz ekmekle yumurta yedim.
Biraz önce de resmen sürünerek kalktım ocaga bi corba koydum onu icecem öğlene. Aksama da eşim gelir O bir şeyler yapar.toparlanayim dönecem insallah
Afiyet olsun canım..Mrb kızlar sabah
Yoğurt, chia, yulaf, çilek, ahududu, ceviz karıştırıp yedim sonra temizlik yaptım
Ara
Türk kahvesi ve yarım küçük kase karışık çerez
Şimdi duruyu uyutuyorum
HasibeG nasılsın canım iyisindir inşallah
Çok geçmiş olsun canım, ne oldu üşüttün mü yoksa grip falanmı oldun?Günaydın kızlar. Iki gündür çok hastayım ölü gibi yatıyorum. Eşim çalışıyor 3 cocuk başımda. Kaçamak şöyle dursun doğru düzgün bir şey yemedim.
Bugün sabah sadece biraz ekmekle yumurta yedim.
Biraz önce de resmen sürünerek kalktım ocaga bi corba koydum onu icecem öğlene. Aksama da eşim gelir O bir şeyler yapar.toparlanayim dönecem insallah
Bende aynısını fındık ve Hindistan cevizi ekliyerek yaptım ama tadına bakamadım henüz tatlı ihtiyacına iyi geliyorKızlar bugünkü ara öğünüm, leblebi, kakao ve hurmayı blendırda çekip buzluğa koydum, yanında şekersiz soğuk kahve.Eki Görüntüle 2258163
Tadı bitter çikolata gibi canım gerçekten tatlı ihtiyacı için mükemmel seçim kaloriside fazla değil .Bende aynısını fındık ve Hindistan cevizi ekliyerek yaptım ama tadına bakamadım henüz tatlı ihtiyacına iyi geliyor
Maşallah sana canım 1 ayda 5 kg çok iyiKızlar bugün diyete başlayalı tam bir ayı bitirdim ve 5,100 gr eksideyim. İnşallah motivem düşmeden, çok fazla kaçamak yapmadan önümüzdeki aylarda bu şekilde hatta daha iyi kilo verebilirim
Sağol canımMaşallah sana canım 1 ayda 5 kg çok iyi![]()
Maşallah sana canım inş daha bollll eksiler görürsünKızlar bugün diyete başlayalı tam bir ayı bitirdim ve 5,100 gr eksideyim. İnşallah motivem düşmeden, çok fazla kaçamak yapmadan önümüzdeki aylarda bu şekilde hatta daha iyi kilo verebilirim
Günün iyi devam ediyormuş aslında, ama telâfi edersin canım , kilo vermeni biraz yavaşlatır kaçamaklar .Bu gün yediklerimi hiiiçç yazmak istemiyorum amasabah ılık bir bardak su
Iki haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, küçük bir kase yoğurt, bir dilim ekmek
Ara bir avuç tuzsuz leblebi, bir bardak süt
Öğle kurabiye ve börekakşam türlü, ekmekle yedim bide...
Ne yedin anlamadım ama arada olur öyle afiyet olsun hasibe den henüz ses yokBen Ban yedim bir dha bdv ye ugramıycam dılımı tutamıyorum kızlar ben borseyler yapıyorum ama ne yaptığımı da bılmıyorım yarın inşaAllah iyi olacak gecen hafta gıbı olmıyacak...
Hasıbe gelmedımı sızler nasılsınız
Ne yedin anlamadım ama arada olur öyle afiyet olsun hasibe den henüz ses yok