ben oturma odamızda oyun kosesı yaptım hem odası dagılmıyor hem bırlıkte daha fazla vakıt gecırmıs bırlıkte oynamıs oluyoruz hemde orası onun ıcın bır alan oldugundan cocukda evde kendısıne yatak odasından baska alanım var dıye cok benımsedıgınden daha guzel bır butunluk oluyorBende de tam tersi, onlar yok.
Makinelerin yanındaki dolapta hepsi, hiçbirini gözüm görmüyor.
Görmedikçe çıkarıp kullanasım da gelmiyor zaten.
Ama gına geldi çocukların koca eşyalarından, ayaklarımızı ezmeleri de cabası.
Bir oda oyun odası ve full oyuncak olarak onlara tahsisli, diğer oda yatakları ve yine oyuncaklar ama sığmıyor.
Salonumun orta yerinde akülü araba, bisiklet ve iftaiye polis otosu falan var, imdaat diye bağırasım geliyor bazen.
Geçen derin dondurucumda küçük araba buldum, çırpma telimi ise oyun çadırında.
Düşünüyorum, çocuklarla 100 metre kare, imkansız herhalde
sehırle alakalı bırazda bu aslındaGerçekten mi ya? Gittiğiniz tüm evler 150 m2 miydi?
Benim de çevremdeki herkes 100 m2 altında oturuyor kendimi fakir hissettim
devir öyle bir devir ki elinizdeki parayla hemen o 100 metrekarelik evi almazsanız 2 ay sonra paranız o evi almaya yetmeyecektir. 6 ay sonra da 80 metre kare evlere bakmaya başlarsınız.Arkadaşlar ev almak istiyoruz ama bütçemiz neti 100 metrekare olan evlere yetiyor ben hiç 100 metrekare evde oturan kimseye gitmedim kullanışlı olur mu hiç bi fikrim yok 4 kişi yeter mi yoksa aman aman mı
sehırle alakalı bırazda bu aslında
bu yasıma kadar oturdugum en kucuk evdeyım suan 180 m2 evde yasıyorum
hep en az 200 m2 ev oldu buyudugum dogdugum ev 300 m2 ıdı
antepde 150-200 m2 arasıdır evler ben hayatımda hıc 150 m2 den kucuk evı canlı gormedım youtubeda resımlerde falan gordum
bunun fakırlıkle hıc ılgısı yok kıBende dublex hariç hiç 150 M2 ev görmedim :)) ne kadar fakirmisim
Katiliyorum semtten semtte bile değişiyor çocukluğumda 2+1 di o semtte evler hep öyledi.bunun fakırlıkle hıc ılgısı yok kı
100 m2 evlerın kırası 5000 tl olan yerlerde var butceyle alakalı degıl sehırle semtle alakalı
ıse okula yakın olsun su sehırde su semtde oturalım su mahalle olsun dedıgımızde halıyle tercıhlerımız ona gore oluyor aslında
eskı bır buyuk evde oturacagıma yenı kucuk evde otururum dıyen cok ınsan var
kucuk evde oturanların fakır oldugunu dusunmuyorum aksıne daha cok gezen aktıf ınsanlar olduklarını dusunuyorum :)
yenı yapıların cogu kucuk artık zaten cunku ınsanlar habıre cogalıyor yasayacak yer kalmadı mecbur kucuk ve cok daıreler yapılıyor
Paradan değil de şehirden dolayı değişiyor ev büyüklüğü. Doğu taraflarında evler büyük oluyor. Benim büyüdüğüm ev dubleksti ve şimdi anneme sordum 350 metrekareymiş o ev. Şu an yoğun nüfuslu bir şehirde yaşıyoruz ve merkezde bulabildiğimiz en büyük ev 150 metrekare oldu. Gerçekten sığamıyoruz yani.Bende dublex hariç hiç 150 M2 ev görmedim :)) ne kadar fakirmisim
2+1 bir evde oturduğunu soylemistim eğer 2+1 se alın ama 3+1 se almayın derim odaları dar oluyor kiminin.Bizim burda birkaç senedir değişti dediğiniz gibi 120 M2 evden saymazlar ben de düşünüyorum aaa küçücük ev almış diyecekler diye ama büyük evlerde dünya pahası gücüm yetmez duymayacağım artk
sehırle alakalı bırazda bu aslında
bu yasıma kadar oturdugum en kucuk evdeyım suan 180 m2 evde yasıyorum
hep en az 200 m2 ev oldu buyudugum dogdugum ev 300 m2 ıdı
antepde 150-200 m2 arasıdır evler ben hayatımda hıc 150 m2 den kucuk evı canlı gormedım youtubeda resımlerde falan gordum
bunun fakırlıkle hıc ılgısı yok kı
100 m2 evlerın kırası 5000 tl olan yerlerde var butceyle alakalı degıl sehırle semtle alakalı
ıse okula yakın olsun su sehırde su semtde oturalım su mahalle olsun dedıgımızde halıyle tercıhlerımız ona gore oluyor aslında
eskı bır buyuk evde oturacagıma yenı kucuk evde otururum dıyen cok ınsan var
kucuk evde oturanların fakır oldugunu dusunmuyorum aksıne daha cok gezen aktıf ınsanlar olduklarını dusunuyorum :)
yenı yapıların cogu kucuk artık zaten cunku ınsanlar habıre cogalıyor yasayacak yer kalmadı mecbur kucuk ve cok daıreler yapılıyor
Bu oda çok güzel, çok ferahben oturma odamızda oyun kosesı yaptım hem odası dagılmıyor hem bırlıkte daha fazla vakıt gecırmıs bırlıkte oynamıs oluyoruz hemde orası onun ıcın bır alan oldugundan cocukda evde kendısıne yatak odasından baska alanım var dıye cok benımsedıgınden daha guzel bır butunluk oluyor
normalde odanın dızaynı pencere onune 2 berjer ve karsılıklı duvarlara kanepeler - kapının oldugu duvara da tv unıtesı dusunmusler
fakat ben tv unıtesı dusunulen yerı oyun alanı yaptım berjerlerı sattım
tv unıtemın ıcıne de butun oyuncaklarını duzenleyıcı kutularda koydum seffaf hem ıcı gorunuyor hemde duzenlı duruyor
cadırı yatagının altında akulu arabası balkonda gerı kalan tum oyuncak tv unıtesının ıcınde
Eki Görüntüle 2857548 Eki Görüntüle 2857550
keske zamanında kucuk bır L koltuk alsaymısım daha az yer kaplardı tek pısmanlıgım o
tek kucuk berjerde cocuguma yaptırdım oyun alanıyla oturum alanımızı butunlestırmek ıcın tam arasına koydum :)
cocuklar buyuyene kadar olur o dagınıklıklar enı sonu buyuyecek -evden ayrılma vakıtlerı gelecek ondan sonra da torunlar ıcın bekleyecek o masalar oyuncaklar ust uste :) geldıklerınde oynasınlar dıyeBu oda çok güzel, çok ferah
Hem yaşam hem oyun alanı var.
Ayrıca aşırı düzenli, foto atmaya utanırım yahu ben, kapısından geçerken bile o odaya bakmıyoruz biz
Benim oyun odam aslında evde çocuk yatak odası, oturma odası olan yeri ise misafir yatak odası yaptım.
Dolayısıyla oyun odası küçük, L koltuk tv ünitesi çekmeceli oyun sepetleri, normal sepetler ve çocuk etkinlik masası derken üst üste her şey.
Yatak odalarında da yatakları ve yığma oyuncakları var, o oda da küçücük.
Ruhum daralıyor ciddi anlamda.
2 çocuk olduğundan beri sürekli ev bakıyorum, istisnasız her gün daha büyük bir ev bulup listeme alıyorum.
Bazen bizim yatak odasını bozup çocuklara orayı yapmayı bile düşünüyorum rahat rahat her şeyiyle sığsınlar diye.
Bizim ev 50 metrekare 2 ay sonra 4 kişi yaşamaya başlayacağız. 100 metrekare evim olsa kaynanamı da yanıma alırımArkadaşlar ev almak istiyoruz ama bütçemiz neti 100 metrekare olan evlere yetiyor ben hiç 100 metrekare evde oturan kimseye gitmedim kullanışlı olur mu hiç bi fikrim yok 4 kişi yeter mi yoksa aman aman mı
yaşadığınız yer İstanbul görünüyorZengin değiliz arkadaşlar öyle olsa senelerce kirada oturmazdım ewet 5+1 evde büyüdüm şimdide 175 mkare evde oturuyorum ama bizim burda evler genel böyledir birkaç senedir duyuyorum böyle 100 mkare evleri ve böyle bir ev alacak olunca aklıma burası geldi kullanışlı kullanışsız ne diyeceğiniz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?