100 metrekare ev

mine_42

yasemen
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
126
35
623
Arkadaşlar ev almak istiyoruz ama bütçemiz neti 100 metrekare olan evlere yetiyor ben hiç 100 metrekare evde oturan kimseye gitmedim kullanışlı olur mu hiç bi fikrim yok 4 kişi yeter mi yoksa aman aman mı

Arkadaşlar ev almak istiyoruz ama bütçemiz neti 100 metrekare olan evlere yetiyor ben hiç 100 metrekare evde oturan kimseye gitmedim kullanışlı olur mu hiç bi fikrim yok 4 kişi yeter mi yoksa aman aman mı
ben oyle buyudum ahsap 2 katlı 120 metrekare o da merdıven yer kaplıyo bayaalttan ustten kırpıyo yanı 100 falanmıstır kullanılan alan.valla oyle buyunce sıgıyosun yetıyo . Mobılyası ona gore oda paylasımı ona gore:))). Ben o evımızı hep cok sevdım.. Sımdı sımdı bız evlenıp cıkınca evden ıkı kısı kaldılar da 1 oda fazladan duygulandım bak sımdı gelecekte ınsallah daha buyugunu alırsınız hayısıyla . Hayatı koca koca evlerde gecen bırıne zor gelır ıllakı. Ama butce aşılmamalı bence zorlanarak odemeye calısırken daha yıpranıyo ınsan.

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…